Valla canim onunla ilgili de, benim de lekelenmemin 3. Gunu adetin 3. Gunu diye gitmistim doktora hormin bakilacak diye. Doktor beni geri onderdi bu adet degil kipkirmiziyi gormeden adet sayilmaz dedi.Peki ilk günü mu sayiyorsun canim. Ben geçen ay 3 gün lekelenmem oldu onu saymadim 4. Günü 1. Gün olarak başladım.
En guzeli canim, :) hic ummadigimiz zamanda gelecektir bebislerimiz bize :)Amın canım zaten artık bıraltım yıpratmıyrum uzulmuyrum kafama takmıyrum
Eger lekeyi sayarsam günüm gelmiş diye sabah test yaptım negatif. Adet gibi dolgunluk var ağrıda oluyor neyse normal günümü bekleyim hastalanmazsamValla canim onunla ilgili de, benim de lekelenmemin 3. Gunu adetin 3. Gunu diye gitmistim doktora hormin bakilacak diye. Doktor beni geri onderdi bu adet degil kipkirmiziyi gormeden adet sayilmaz dedi.
Insallah canım Allah hayrlısıyla ısteyem herkese versın aratmasın
Evet canım lekelenmede adetten sayılıyr dıye bılıyrum
İnşallah yakın bir zamanda bu dileklerimiz gerçek olurEn guzeli canim, :) hic ummadigimiz zamanda gelecektir bebislerimiz bize :)
En guzeli canim, :) hic ummadigimiz zamanda gelecektir bebislerimiz bize :)
İnşallah yakın bir zamanda bu dileklerimiz gerçek olur
Canim merak ettim.adet oldun mu yoksaaa hamile misin :)Eger lekeyi sayarsam günüm gelmiş diye sabah test yaptım negatif. Adet gibi dolgunluk var ağrıda oluyor neyse normal günümü bekleyim hastalanmazsam
110 besmeleyi ben de duydum hatta sitede de paylaşmıştım ama bir türlü niyetleyip de yazamadım hayırlısıyla ben de yapayım ya akıl vermek çok ama uygulamada çopu şey nasip mi olmuyor ne bilemedim..Ben Arapça yazmadım canım. Önemli olan niyet. Ben Mayıs ayında yaptım çok şükür çok rahatım hiçbir şey olmaz korkma :) bu arada ben önce bir streçe sardım malum yaz terlerim diye. Sonra evdeki bir bez parçasına sardım diktim.
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi tevekkül canım. Rabbim sana da nasip eder inşallah :)110 besmeleyi ben de duydum hatta sitede de paylaşmıştım ama bir türlü niyetleyip de yazamadım hayırlısıyla ben de yapayım ya akıl vermek çok ama uygulamada çopu şey nasip mi olmuyor ne bilemedim..
hayırlarla inşallah canım dua et lütfenBiz elimizden geleni yapalım da gerisi tevekkül canım. Rabbim sana da nasip eder inşallah :)
Besmeleyi Arapça mı Türkçe şekilde mi yazdınız?Bunlar hakkında bilgim yok ama ben burda adetten temizlenince 3 gün sonra bir kağıda 110 tane Besmele yazıp onu muska haline getirip ilişkiye girerken bile üzerinden çıkarmazsan hamile kalacağını okumuştum. Hatta yazan kişiye çok ağır tepkiler gelmiş ama ben tepkiyle yaklaşmadım çünkü cevşende de Allah'ın isimleri yazıyor ve üzerimizde taşımanın bir zararı yok. Bu arada 7 kere bir beze sardım öyle diktim ve üzerime astım. Her neyse denediğim ay hamile kaldım. Hamile kalmaktan daha önemli bir detay yaşadım aslında. Ben daha önce dört kez düşük yaşadım ve hep rüyalarımda kabuslar görüyordum. Kaç kere hocaya vs gittim ama yazdıkları muska falan işe yaramadı. Ilk defa bu hamilelikte hiç kabus görmüyorum ve ben Besmelenin gücüne inanıyorum.
Türkçe yazdım. 7 kat Streçe sarın sonra bir bezle dikin.Besmeleyi Arapça mı Türkçe şekilde mi yazdınız?
Inşallah canım Rabbim sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben de çok çektim bu sınavı. 3 yıl sonunda sağlıklı gebeliğim oldu çok şükür. 4 kaybım var. Polikistik over var. Kilo sorunum var. En ümitsiz anımda geldi, resmen Rabbim hüküm vermek bana ait sana değil dedi. O yüzden Allah'a teslim olmak en güzeli. Hiç ümidini kesme.hayırlarla inşallah canım dua et lütfen
Denedikten sonra sonucu bizimle paylasir misin sende?bu gun adetimin birinci günü bitince deniycem canım. faydasını görür zararını görmem eminim ki . çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla versin kucağına bebeğini canım benim için de dua et olur mu
Canım yazmıştım zaten. Halen hamile değilim. Ben arapça olarak yazdım ve uzun süre boynumda taşıdım. Bir kaç aydır takmiyorum.Denedikten sonra sonucu bizimle paylasir misin sende?
Guya sayfanin tamamini okudumCanım yazmıştım zaten. Halen hamile değilim. Ben arapça olarak yazdım ve uzun süre boynumda taşıdım. Bir kaç aydır takmiyorum.
İnşallah vesile olur canım. Kavusursun melegineGuya sayfanin tamamini okudumsagol canim bende deneyeyim bakalim nolucak
Merhaba senin yaptiginin aynisini yaptim duyar duymaz ve Bende hamile kaldim cok sükür ve tüpde olsa kizim suan 11 aylik bende besmelenin gücüne cok inaniorumBunlar hakkında bilgim yok ama ben burda adetten temizlenince 3 gün sonra bir kağıda 110 tane Besmele yazıp onu muska haline getirip ilişkiye girerken bile üzerinden çıkarmazsan hamile kalacağını okumuştum. Hatta yazan kişiye çok ağır tepkiler gelmiş ama ben tepkiyle yaklaşmadım çünkü cevşende de Allah'ın isimleri yazıyor ve üzerimizde taşımanın bir zararı yok. Bu arada 7 kere bir beze sardım öyle diktim ve üzerime astım. Her neyse denediğim ay hamile kaldım. Hamile kalmaktan daha önemli bir detay yaşadım aslında. Ben daha önce dört kez düşük yaşadım ve hep rüyalarımda kabuslar görüyordum. Kaç kere hocaya vs gittim ama yazdıkları muska falan işe yaramadı. Ilk defa bu hamilelikte hiç kabus görmüyorum ve ben Besmelenin gücüne inanıyorum.
şu an takip eden ve ileride bu forumu okuyacak arkadaşlar
bugun adetimin 2. günü ve BAL+ÇÖREK OTU+TARÇIN karışımı ve HAYIT SUYU kullanmaya başladım. bi de 3 tane KURU İNCİR yemeye başladım. yumurtlama zamanlarımda da BELİME KUPA ÇEKTİRİP YAKI YAPIŞTIRICAM. gelişmeleri yazıcam muhakkak. denemesi bizden, şifası Allahtan :)