alternatif tıp, kacakarı ilaçları, eski zaman yöntemleri ile gebelik

Peki ilk günü mu sayiyorsun canim. Ben geçen ay 3 gün lekelenmem oldu onu saymadim 4. Günü 1. Gün olarak başladım.
Valla canim onunla ilgili de, benim de lekelenmemin 3. Gunu adetin 3. Gunu diye gitmistim doktora hormin bakilacak diye. Doktor beni geri onderdi bu adet degil kipkirmiziyi gormeden adet sayilmaz dedi.

Valla canim onunla ilgili de, benim de lekelenmemin 3. Gunu adetin 3. Gunu diye gitmistim doktora hormin bakilacak diye. Doktor beni geri onderdi bu adet degil kipkirmiziyi gormeden adet sayilmaz dedi.
Eger lekeyi sayarsam günüm gelmiş diye sabah test yaptım negatif. Adet gibi dolgunluk var ağrıda oluyor neyse normal günümü bekleyim hastalanmazsam

Forumu açmış bulundum sonuçlandırmak istedim. Yazılanların duyduklarımin okuduklarımin hepsini kendimce denedim. Hamile değilim . Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıcakla versin inşallah

110 besmeleyi ben de duydum hatta sitede de paylaşmıştım ama bir türlü niyetleyip de yazamadım hayırlısıyla ben de yapayım ya akıl vermek çok ama uygulamada çopu şey nasip mi olmuyor ne bilemedim..

110 besmeleyi ben de duydum hatta sitede de paylaşmıştım ama bir türlü niyetleyip de yazamadım hayırlısıyla ben de yapayım ya akıl vermek çok ama uygulamada çopu şey nasip mi olmuyor ne bilemedim..
Biz elimizden geleni yapalım da gerisi tevekkül canım. Rabbim sana da nasip eder inşallah :)

Besmeleyi Arapça mı Türkçe şekilde mi yazdınız?

hayırlarla inşallah canım dua et lütfen
Inşallah canım Rabbim sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Ben de çok çektim bu sınavı. 3 yıl sonunda sağlıklı gebeliğim oldu çok şükür. 4 kaybım var. Polikistik over var. Kilo sorunum var. En ümitsiz anımda geldi, resmen Rabbim hüküm vermek bana ait sana değil dedi. O yüzden Allah'a teslim olmak en güzeli. Hiç ümidini kesme.

Şimdi yazacağım tarifi bu yöntemle doğmuş benden çok yaşça büyük birinden duydum,yani o kişinin annesinin çocuğu olmamış 5-6 yıl sonra bu koca karı ilacını yapmış. Onun dışında kime önerdiyse tutan bir tarif olmuş
*.tarif;
_Isırgan otu haşlanır suyu süzülür (burada suyu kullanılacak) miktar belli değil
_ 1 kg süt ısıtılır
_Isırgan suyu ve süt banyoda 1 leğende karıştırılır
_içine 1 kaşık tentürdiyot atılır
_Dayanılacak ısı derecesinde yaklaşık 15 dk oturma banyosu yapılır leğen içine.
_bundan 3-5 gün sonra yeni karışım yapılıp tekrarlanır.
_ bu işlemlerin ikincisinden sonra ilişkiye girilir ,
Şansı arttırmak için ilişki 2 günde bir tekrarlanması da benim kanaatim,hayırlısıyla allah gönlünüze göre versin,bu tarifi bir yakınımdan bahsedince anlattı bana kadın ben tarif uygulamadım yanlış anlaşılmasın,ne zamandır burada paylaşmak aklımda idi konuyu görünce yazdım ,inşallah faydası olur,hayırlı geceler arkadaşlar.

Merhaba senin yaptiginin aynisini yaptim duyar duymaz ve Bende hamile kaldim cok sükür ve tüpde olsa kizim suan 11 aylik bende besmelenin gücüne cok inaniorum

Çörekotu bal tarçın ne kürmüş be
Geçen ay bende yaptım 12 gün boyunca ve hiç bu kadar adet gecikmesi yaşamamıştım adetim tam 20 gün gecikmeli geldi, yani 51.günde oldum aman aman aman benden uzak olsun artık....
Valla kızlar sizin yaşınızda olsam hiç bu kadar takmazdım sizin yaşınızda olmayı çok ama çok isterdim
Kaybedecek bişeyiniz yok inanın
ben 30'uma girdim....
herzaman şükretmek lazım
Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak napalım kader ;-(

Haaa bu arada şu besmele konusuna da değinmek istiyorum
İlişki anında Allah'ın adını üstünde taşımayı doğru bulmuyorum ve bu günah-sevap meselesinden ziyade Allah'u Teala'ya saygıdan ötürü doğru değil bence.... bu benim şahsi kanaatim
Ilişkiden önce okursun namazını kılıp duanı edersin o şekilde başlamak çok daha faziletlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…