7 kez bir şeye sararsan istediğin yere girebilirsin canım.rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm. illaki besmele çook büyük bi dua. dinimizin kitabı Kuran besmeleyle başlıyo. sunu merak ediyorum canım sadece, tuvalete girerken üzerinde ayet hadis yazılı şeylerin taşınması doğr değil diye biliorum girerken çıkardın mı devamlı kaldı mı. ne kadar zaman kaldı üzerinde
Inşallah Rabbim en hayırlısından bir melek gönderir evinize canım. Stres yapma bol bol dua et. Rabbim dualara karşılık verendir. Hem tıbben hem de dinen mücadele etmeliyiz bu konuda.bu gun adetimin birinci günü bitince deniycem canım. faydasını görür zararını görmem eminim ki . çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla versin kucağına bebeğini canım benim için de dua et olur mu
inşallah canım. nasipte kaderde ne zaman varsa illa ki o zaman gelecektir ama umut kapılarını aralamak lazım :) ben de sizin gibi düşünüyorum :) çok teşekkürlerInşallah Rabbim en hayırlısından bir melek gönderir evinize canım. Stres yapma bol bol dua et. Rabbim dualara karşılık verendir. Hem tıbben hem de dinen mücadele etmeliyiz bu konuda.
inşallah ilerleyen en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız canım. ben şimdiye kadar hiç bi alternatif yöntem denemedim ama zamanı gelince vesile olacaktır diye düşünüyorum. öneren arkadaş nasıl yaptı bilmiyorum ama ben bi iple kolye tarzında yapmayı düşünüyorum. böylece o zaman da boynumda olmuş olur..Ben hayit suyunu denedim ama bi faydasi olmadi bana
Sogan suyuda ole
Bal corek otuda ole
Bu dedigniz sey iliskiye girerken nasil ustunuzde oluo ben anlamadim kiyafetler cikio sonucta iliskiye girerkende uzerinizdemiydi?
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah :) zaten beynimizden bu düşünceyi attığımız gibi hamile kalırız da beceremiyoruz malesef. :)1 ay boyunca her gun 1 tatlı kaşığı corekotu cignedim ve hamile kaldim...aslinda niyetim hamilelik degildi. ..neye niyet neye kısmet :))
Merhaba canım benim hatirliyorsundur. Regli olmana çok üzüldüm . Ama biliyoruz ki her gecenin arkasından sabah gelir . Bu zamanlarda geçecek. Canım bende senin gibi pkolum ben sogan kurunu uyguladım reglim 35 günde de olsa oluyorm. Hamile kalmadım henüz. 3 gün sonra belli olacak. Bende birde tiroid çıktı ilaç kullaniyrm. Herşey Allahtan. Sen umudunu kaybetmeinşallah ilerleyen en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız canım. ben şimdiye kadar hiç bi alternatif yöntem denemedim ama zamanı gelince vesile olacaktır diye düşünüyorum. öneren arkadaş nasıl yaptı bilmiyorum ama ben bi iple kolye tarzında yapmayı düşünüyorum. böylece o zaman da boynumda olmuş olur..
evet canım hatırlamaz olur muyum hatırlıyorum, progestan isimli başlıkta karşılaşmıştık. yok canım bu ay hiç negatif düşüncelere sahip değilim hatta içimde tuhaf bir his var bebeğim çok yakında gelecekmiş gibi :) şaşılacak şeyler oldu bu ay bana hiç tedavi, dr takibi, ilave ilaç olmazsızın(sadece insülin direnci için matofin kullanıyorum ve geçen ay 6-7 kilo vermiştim) yumurtamın çatladığını hissetmiştim bugun de kendiliğinden adet oldum. pco lularda bu bahsettiğim şeyler zor biliyosun ki. bi gelişme var demek ki :) bu da beni mutlu ediyo :) soğan suyunu denedim içemedim canım. midem çok hassas kaldırmadı onuMerhaba canım benim hatirliyorsundur. Regli olmana çok üzüldüm . Ama biliyoruz ki her gecenin arkasından sabah gelir . Bu zamanlarda geçecek. Canım bende senin gibi pkolum ben sogan kurunu uyguladım reglim 35 günde de olsa oluyorm. Hamile kalmadım henüz. 3 gün sonra belli olacak. Bende birde tiroid çıktı ilaç kullaniyrm. Herşey Allahtan. Sen umudunu kaybetme
inşallah bebeğin gelmiştir de o yüzden gelmiyodur canım adetin. :)Ole tabi hersey rabbimden hayirlisi neyse o olur insaah kavusuruz bebeklerimize benm bugun ad3t gunum olmadim simdiye kadr coktan olmam lazimdi artik 27 temmuzu beklicem 25gunde bir oluyorum cunki 27sinde 28inci gun oluo bakalim durum ne olucak
Merhaba canım benim hatirliyorsundur. Regli olmana çok üzüldüm . Ama biliyoruz ki her gecenin arkasından sabah gelir . Bu zamanlarda geçecek. Canım bende senin gibi pkolum ben sogan kurunu uyguladım reglim 35 günde de olsa oluyorm. Hamile kalmadım henüz. 3 gün sonra belli olacak. Bende birde tiroid çıktı ilaç kullaniyrm. Herşey Allahtan. Sen umudunu kaybetme
Evt canim bu ay tekrar gidicem ilacın dozunu artırmak için. Sen bıraktın mi ilacı? Sanırım ömür boyu kullanicam ben hayırlısı artık. İnşallah canim rabbim isteyen herkese versin aratmasin. Şunuda ilave edeyim canim ben sogan kurunu içmeden önce lh hormonum 9.5 tu. KÜrden sonra lh hormonu 7 olmuştu.canım tiroid çıktı demişsin o ilacı kullan bir aya kalmaz geçer. bende de çıkmıştı bi ara hatta hala risk altındayım genetik olduğu için. inşallah bebeğin tutunmuştur canım sana :) haberlerini bekliyorum
evet canım 2 sene önceydi benim yükseklik arada yükseliyo ama çok değil en fazla 5 olmuştu. bir kutu bitirdim sanırım sadece.. illaki faydası vardır o kürün de ama ben içemiyorum. midemi yakıyo sonra su bile içsem çıkarıyorum yaka yaka. soğanı bile çiğ yiyemiyorum zaten ben mideme dokunuyo diye. bakalım bu matofin de işe yaradı galiba bende :) bu ay başka ilaç kullanmadan adet oldum çünküEvt canim bu ay tekrar gidicem ilacın dozunu artırmak için. Sen bıraktın mi ilacı? Sanırım ömür boyu kullanicam ben hayırlısı artık. İnşallah canim rabbim isteyen herkese versin aratmasin. Şunuda ilave edeyim canim ben sogan kurunu içmeden önce lh hormonum 9.5 tu. KÜrden sonra lh hormonu 7 olmuştu.