Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alternatif tıp, kacakarı ilaçları, eski zaman yöntemleri ile gebelik
Merhaba senin yaptiginin aynisini yaptim duyar duymaz ve Bende hamile kaldim cok sükür ve tüpde olsa kizim suan 11 aylik bende besmelenin gücüne cok inaniorum
Allah bağışlasın canım :) aynen ben de çok inanıyorum. Hamilelikte korku falan da yaşamıyorum çok şükür. Önceden çok korkardım her şeyden. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Allah bağışlasın canım :) aynen ben de çok inanıyorum. Hamilelikte korku falan da yaşamıyorum çok şükür. Önceden çok korkardım her şeyden. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Aynen bende cok kormardim kötü rüyalar görürdüm subyen nuskasiyla besmeleyi bir tasidim ve halen kizimin bas ucunda cok sükür herseyin sahibi olan Allah ima aminn canim cümlemizinki hayirli evlat olarak bagislasin
Aynen bende cok kormardim kötü rüyalar görürdüm subyen nuskasiyla besmeleyi bir tasidim ve halen kizimin bas ucunda cok sükür herseyin sahibi olan Allah ima aminn canim cümlemizinki hayirli evlat olarak bagislasin
Konu geçen yıla ait ama merak ettim konu sahibi sonucun ne oldu?? Bunları uygulayarak hamile kaldın mı?? Benim rahim tersmiş düzelttirdim henüz bir sonuç alamadım