Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu genelde köylerde yaşlı kadınlar yapıyor canım herkes yapamaz. Bir de bu tarz şeyler adet bitiminden hemen sonra yapılıyor. Gebelik ihtimalinin olmaması için.Kizlar bu dediginizle ilgili kesin bilgiler var mi , yani nasil yapildigiyla ne zaman yapildigiyla ilgili.
Canım dedim ya annemin çocuğu olmuyomuş 3 seneden fazla da olmamış. Annemi kaybettik yoksa öğrenirdim 50-60 yaşındaki kadınlara sormak lazım. Ama işte hepsinin sebebi başka anneminki doğru tedaviymiş olmuş, ya başka bi şeyden olmuyosa o zaman bel çekilse de olmaz işte.Kizlar bu dediginizle ilgili kesin bilgiler var mi , yani nasil yapildigiyla ne zaman yapildigiyla ilgili.
haklısın canım. yok merak etme iyice araştırmadan zararını yararını öğrenmeden körü körüne yaomıyorum hiç bişeyi. dediğin gibi emin ellerde olmadan zararlı olabilir bu iş. sağol canım :)Canım dedim ya annemin çocuğu olmuyomuş 3 seneden fazla da olmamış. Annemi kaybettik yoksa öğrenirdim 50-60 yaşındaki kadınlara sormak lazım. Ama işte hepsinin sebebi başka anneminki doğru tedaviymiş olmuş, ya başka bi şeyden olmuyosa o zaman bel çekilse de olmaz işte.
Yine Benn canim sogan kuru ile incir kurunu aynı anda kullanilmaz diye biliyorum.birde benim komşum baya yaşı var oda dedi bana yakı vuralim adetin bitsin demişti. Yumurtlama dönemi demedi. Annemde memlekette gidersem ara ebeleri oluyormuş benim teyzem öyle hamile kaldı hatta kuzenimde. Kuru üzüm felan sarmış göbeğine. Bence hepsini bir arada deneme mesela çörekotu ile inci aynı görevi yapıyor diye biliyrm. İnş gerek kalmaz ama bence her ay birini deneSogan suyuyla yukarida yazdiklarimi ayni anda kullanmak zararli olabilir mi arkadaslar. Fikriniz var mi?
Merhaba canimm, :) valla artik basladim su an bu saydiklarima. Sogan suyu da cok populer onu da zoraki de olsa denemek istiyorum ama hepsi biranda agir gelebilr emin olamadim. Baslamayim en iyisi de mi ona. Yaki yapistircam canim ben de once kocama kupa cektirtcem :) nasil olacak bilmiyorum orasini :) oonun eli pek yakismaz boylr seylere yapmaz kacar ama yanacaksa da benim canim yanacak ben raziyim. Her sey bebegim icinYine Benn canim sogan kuru ile incir kurunu aynı anda kullanilmaz diye biliyorum.birde benim komşum baya yaşı var oda dedi bana yakı vuralim adetin bitsin demişti. Yumurtlama dönemi demedi. Annemde memlekette gidersem ara ebeleri oluyormuş benim teyzem öyle hamile kaldı hatta kuzenimde. Kuru üzüm felan sarmış göbeğine. Bence hepsini bir arada deneme mesela çörekotu ile inci aynı görevi yapıyor diye biliyrm. İnş gerek kalmaz ama bence her ay birini dene
Yapar en azından denesin :) bebek için herşeyi yaparlar. Canım esin test yaptirdi mi değerleri nasilMerhaba canimm, :) valla artik basladim su an bu saydiklarima. Sogan suyu da cok populer onu da zoraki de olsa denemek istiyorum ama hepsi biranda agir gelebilr emin olamadim. Baslamayim en iyisi de mi ona. Yaki yapistircam canim ben de once kocama kupa cektirtcem :) nasil olacak bilmiyorum orasini :) oonun eli pek yakismaz boylr seylere yapmaz kacar ama yanacaksa da benim canim yanacak ben raziyim. Her sey bebegim icin
Valla canim ben arastirdigimla kaliorum. Bir arkadas disinda pek bi tavsiyede bulunan olmadi. Bebeklerimiz bize gelmiyo cunku zamanlari var daha. Boyle dusunmeye calis. Asil olan bu cunku. Biz elimizden geleni illaki yapicaz yolunda durmadan yuruycez uygun fogru zaman geldiginde o mujdeli haberi biz de alicaz. Rabbim cok aratmasin canim. Dayanma gucu versin bizlereKızlar ılk 3 sayfayı ınceledım buraya kadar sadeve besmeleden bashedılmıs daha farklı yontemler deneyen oldu mu bende oncekı ay ıncır ve havuc kuru aynı zamanda bal tarcın crekotu denedım yıne olmadı bunları yaparken esımeede kecı bynuzu kuru denemıstım artık bu ay hıc bırsey yapmadım yarın adet gunum henuz adet belırtım yok sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam var negatf ne tıp ne de alternatıf tup fayda ettı sasrdım kaldım ne yapacagımı bılmıyrum kızlar
Evt sigara herseye zararlı. İnş kısa zamanda bebeklerde gelir :)Cok iyi canim Allaha sukur . Bi ara sigara iciodu ileri hareketli 30mlyn du drum urolojiye yolladi bizi diyet suresince sigara icmedi sukur hala icmiyo 97mlyn oldu ileri hareketli. Doktor sok oldu ne kullandi bu kadar kisa surede dedi :) ben sinucu urologa bile gostermemistim oysa ki yuksek cikinca :) sigarayi birakti dedim :) kadin sok oldu ya:) sigaranin zaralari iste. Canli ornek
Hep düşünmekten oluyor sanırım. İnşallah bu ay bir haber alırsınız . Allahtan ümit kesilmez ol dedikten sonra hersey olur. Vakti var diyoruz bizim için hayırlı olanı sadece o bilir . Bekleyelim inşallah güzel haberler gelirKızlar ılk 3 sayfayı ınceledım buraya kadar sadeve besmeleden bashedılmıs daha farklı yontemler deneyen oldu mu bende oncekı ay ıncır ve havuc kuru aynı zamanda bal tarcın crekotu denedım yıne olmadı bunları yaparken esımeede kecı bynuzu kuru denemıstım artık bu ay hıc bırsey yapmadım yarın adet gunum henuz adet belırtım yok sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam var negatf ne tıp ne de alternatıf tup fayda ettı sasrdım kaldım ne yapacagımı bılmıyrum kızlar
Insallah canim.Evt sigara herseye zararlı. İnş kısa zamanda bebeklerde gelir :)
Adet zamanin geldiyse biz pco lularda oyle oluyo canim. Benim de oncesinde ve sonrasinda hep lekelenme oluyoArkadaşlar birsey sormak istiyrm sayfa ile alakali değil ama lekelenme adettin ilk günü mu sayılıyor bir bilginiz var mı?
Peki ilk günü mu sayiyorsun canim. Ben geçen ay 3 gün lekelenmem oldu onu saymadim 4. Günü 1. Gün olarak başladım.Insallah canim.
Adet zamanin geldiyse biz pco lularda oyle oluyo canim. Benim de oncesinde ve sonrasinda hep lekelenme oluyo
Valla canim ben arastirdigimla kaliorum. Bir arkadas disinda pek bi tavsiyede bulunan olmadi. Bebeklerimiz bize gelmiyo cunku zamanlari var daha. Boyle dusunmeye calis. Asil olan bu cunku. Biz elimizden geleni illaki yapicaz yolunda durmadan yuruycez uygun fogru zaman geldiginde o mujdeli haberi biz de alicaz. Rabbim cok aratmasin canim. Dayanma gucu versin bizlere
Hep düşünmekten oluyor sanırım. İnşallah bu ay bir haber alırsınız . Allahtan ümit kesilmez ol dedikten sonra hersey olur. Vakti var diyoruz bizim için hayırlı olanı sadece o bilir . Bekleyelim inşallah güzel haberler gelir
Arkadaşlar birsey sormak istiyrm sayfa ile alakali değil ama lekelenme adettin ilk günü mu sayılıyor bir bilginiz var mı?