alternatif tıp, kacakarı ilaçları, eski zaman yöntemleri ile gebelik

evet canım 2 sene önceydi benim yükseklik arada yükseliyo ama çok değil en fazla 5 olmuştu. bir kutu bitirdim sanırım sadece.. illaki faydası vardır o kürün de ama ben içemiyorum. midemi yakıyo sonra su bile içsem çıkarıyorum yaka yaka. soğanı bile çiğ yiyemiyorum zaten ben mideme dokunuyo diye. bakalım bu matofin de işe yaradı galiba bende :) bu ay başka ilaç kullanmadan adet oldum çünkü
Benimde 5 çıktı inşallah düşer canim. Rahim filmi cekindin mi daha önce

onu da 2014 nisanında çektirmiştim canım. normal di herşeyim allaha çok şükür. ama üstüne kaç kez kist düşürdüm sayamadım bile. inşallah bi yapışıklık tıkanıklık olmamıştır

Amin insallah cnm yasimiz henuz genc bi vakti var iste biz bilmiyoruz insallah vakti tez zamanda gelir ......Rabbimin izni ile
inşallahh canımm
şimdilik bal+çekilmiş çörek otu+tarçın hayıt suyu bele kupa çektirip yakı yapıştırmak gibi yöntemleri buldum. bir kısmına yarın bir kısmına da adetim bitince başlıcam nasipse

Annemler 80 de evlenmis ben 84 dogumluyum o doneme gore baya bi gec dogmusum. Annemin anlattigina gore belini cektirmis tam olarak hatirlamiyorum ama iki elini onde birlestiriyosun biri seni salliyo ya iste ondan bi iki aya bana hamile kalmis. Tabi eskilere sormak lazim detaylarini.

Annemler 80 de evlenmis ben 84 dogumluyum o doneme gore baya bi gec dogmusum. Annemin anlattigina gore belini cektirmis tam olarak hatirlamiyorum ama iki elini onde birlestiriyosun biri seni salliyo ya iste ondan bi iki aya bana hamile kalmis. Tabi eskilere sormak lazim detaylarini.
Ben de duydum o bel çektirmeyi. Hatta beli çektirip bir şeyle sarıyorlarmış ılık kalması için.

X