- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
45 kiloya duseyim... Tüy gibi olayımemin ol bi 6 ay sonra zargana gibi olcançünkü bebek ayaklanacak. sen emzirmenin yanında bide onun peşinde koşcan. bende de öyle oldu. asla zayıflayamaz dediğim kuzenimde de oldu. arkadaşımda keza öyle. az sık dişini, alırsın intikamını
Vakit buldugum her anda yapaya calisiyorum... Ebru şalliya yapışıcam artık..Tombul diyince aklima adile naşit geliyor oldu olacak tosunum desin en azindan guresirsiniz.Madem az yiyince sutun kesiliyor spor yap evde de plates cok iyi olur ve sıkı oluyorsun gorsun gununu
Inşallah... Birşeyler yapmaya başlayacam artık gercekten cok üzülüyorum...Canim klasik türk erkeği sendromu senin durumunda olan o kadar çok kadın var ki erkekler asik olup evlendikleri kadınları çocukları dogunca sadece anne vasfıyla seviyor sayıyor. Bu kez sen yanında pasif kalınca da kendi egosu için bakımlı olup senin yanında kendini yüksek dağları ben yarattım gibi görüyor!!! Ama böyle aglanana kadar kalk silkelen önce sutum kesilir diye kendine psikolojik baskı yapma herşey beyinde biter. Sağlıklı beslenerek hem kilo verir hem de sutunuzu artirabilirsiniz. O önce çizgiyi şaşırmayın hiç yemek yememek sürü kesebilir Ama sağlıklı beslenmek ayrı arttırıp fazla kiloları vücuttan uzaklaştırır. Sonra da biraz bakimla adamı alt edebilirsiniz Ama asla aglanmayin sadece halkın silkelenin hem iyi bir anne hem bakımlı bir anne olabilir kocanizinda şaşkın bakislarina maruz kalabilirsiniz
Ekmegi zaten oldum olası az yiyorumdur. Onuda şimdi akşam yemeğinde 1-2 dilim kepekli yiyorum fayda etmedi... İnşallah yarar...Eger yesillik yiyip bol su icerseniz sutunuz azalmaz. Her gidadan da yeterince yerseniz sutunuzun kalitesi de azalmaz. Mesela sirf ekmegi bike biraksaniz sutunuz azalmadan kilo verirsiniz.
kemiklerim bile 49 kiloyken 65 kilo oluşunuz ....ben 75 olsam manken gibi olcam Allahıııııım duy sesimi amin45 kiloya duseyim... Tüy gibi olayım
Masallah...gıpta ettim sana inşallah bende yapabilirimEvet kılon var baya var hemde.
Bırde doktora gıtmeyı denemelısın ama , ben dogumdan sonra 30 kılo verdım buna ragmen gayet sutum vardı hıc etkılemedı dıyebılırım
75 kiloya düş insallah! Manken gibi ol insallah!kemiklerim bile 49 kiloyken 65 kilo oluşunuz ....ben 75 olsam manken gibi olcam Allahıııııım duy sesimi amin
Sorunda o zatenay adam bişeyler al diyomuş. çık al yani niye kilo vermeyi bekliyosun?
Araştırıcam teşekkür ederimEmziren anneler için karatay diyeti uygulamalisin hem doyana kadar yiyorsun hem sağlıklı hemde sütun azalmiyor . Bi kaç tanıdığım var ayda 5 kilo veriyor bol bol yiyor 10 aylık oldu oglu bekarken ki kilosuna döndü hemde vücut direnci arttı çocuğun peşinde rahat dolaşabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?