• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt köpek dişimden sonrası yok ne yaptırmam gerek?

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Meraba bayanlar benm Üstte problem yok ama altta ön dişler ve köpek dişlerim, iki tane 2. azı dişlerim var . gerisi boş 1. azı dişlerim falan hiç biri yok . Sabit protezlere baktım ama tam anlayamadım. Kancalı hiç bir şekilde istemiyorum gerçek dişi mahfediyo ve çürütüyomuş birçok kişiden duydum demir olduğu için.
Ne yaptırmalıyım randevu alıcam . acaba dişi yapıştırıyolarmı ne yapıyolar öğrenmek istiyorum :26:
$cocukdis_clip_image001_0001.jpg

DİŞLERİM AYNEN BÖYLE . BU ARADA 20 LİKLER HENÜZ ÇIKMADI :)

Son düzenleme:
Meraba bayanlar benm Üstte problem yok ama altta ön dişler ve köpek dişlerim, iki tane 2. azı dişlerim var . gerisi boş 1. azı dişlerim falan hiç biri yok . Sabit protezlere baktım ama tam anlayamadım. Kancalı hiç bir şekilde istemiyorum gerçek dişi mahfediyo ve çürütüyomuş birçok kişiden duydum demir olduğu için.
Ne yaptırmalıyım randevu alıcam . acaba dişi yapıştırıyolarmı ne yapıyolar öğrenmek istiyorum :26:
Eki Görüntüle 355644

DİŞLERİM AYNEN BÖYLE . BU ARADA 20 LİKLER HENÜZ ÇIKMADI :)

maddi durumun ne bilmiyorum ama implant düşünmez misin?
bildiğim kadarıyla çok sağlamlari kendi dişin gibi.. ama allah korusun ileride kanse rfalan olursa insan, ilk onları çıkartıolarmış galiba.. :( ne kadar dogru bilmiorum

maddi durumun ne bilmiyorum ama implant düşünmez misin?
bildiğim kadarıyla çok sağlamlari kendi dişin gibi.. ama allah korusun ileride kanse rfalan olursa insan, ilk onları çıkartıolarmış galiba.. :( ne kadar dogru bilmiorum

Bu çiviyle damağa ekliyolar hani o değilmi .. baya acıyormuş o bide benm baya eksik canım sigortayla falan olabilir ama başka yöntem varsa çiviliden uzak dururum :50:

Bu çiviyle damağa ekliyolar hani o değilmi .. baya acıyormuş o bide benm baya eksik canım sigortayla falan olabilir ama başka yöntem varsa çiviliden uzak dururum :50:

Aynen o.. ama acı falan yok yaa neden dersen benim nişanlım bir dişini yaptırdı hiç acı falan hissetmedi. ilk o çiviyi taktıkları operasyon 15 dakika sürdü ve hissetmedi..
sonrası daha da kolaydı tabii.

ama maddi yönden bir şey diyemem. bence git bir doktora görün ne öneri yapacaklar öğren. ona göre de o tedaviyi yapacak en uygun yeri ararsın. hastane falan yani..
bi şey sorabilir miyim? niye yok bu dişlerin?

ahahah öyle güzel sordun ki :1:
Benm dişlerim anne sütü fazla emmediğimden böyle oldu yani kendi kendine kırılıp duruyodu içi oyuluyodu sürekli iltihap ağrı sırası geleni çektirmek zorunda kaldım .. bitaneside süt dişim kalmş yerine gelmemiş onuda çektirdim böyle oldu sonuç :50:
Diş yönünden hiç rahatım olmadı kahretsin

Çivili yöntemi sigorta karşılıyo diye biliyorum .. Komşumuz ağzının tamamını çivileme yaptırdı 6 ay bişey yiyip içemedi ondan korktum canım

hadi yaaa çok üzüldüm :5:
yani evet biraz sancılı olur ama garanti olur.. eger karşılıyorsa önce bir tarafını yaptırırsın, diğer atrafınla yersin :) sonra da diğer tarafını :3: olmaz mı?
çok sağlam öyle düşün.. kırılma derdi yok çıkma derdi yok.. kemiğine kaynıo o çivi resmen. bildiğim kadarıyla ömürlük bu dişler.. ben biraz cesaret derim :)

ahhh canım bende ki cesaret kimde var merak ediyorum dişlerimi kendm çektm şuana kadar azıları doktorda ameliyatmı dersin antibiyotk iğnelermi dersin uyuşmuyo 3 tane morfinmi dersin bunu mu yaptıramıcam haha :9: inşallah sigorta karşılıyordur yaptırıcam olmuyor böyle dediğin mantıklı hepsni bi arada yapmazlar zaten

ayy cidden üzüldüm yaa :(
inş karşılıyorlardır da..
madem korkun yok gidip hallet bu işi bence..
eksik dişler sağlığa da zararlı, çiğneme alışkanlıkların falan hep değişiomuş..

güzelliğine güzellik gelsin :)

implant yöntemi biraz acılı birazda zahmetli.ama sana yapılabilecek şeklindeyse çene yapın hiç düşünme derim.onun dışında porselen diş dediğimiz bi tedavi var bunlar aynı dişlere benziyor ve sabittir.senin gibi genç bi hanıma hiç bir meslektaşım kancalı protez(parsiyel protez) yapmaz merak etme:)

implant yöntemi biraz acılı birazda zahmetli.ama sana yapılabilecek şeklindeyse çene yapın hiç düşünme derim.onun dışında porselen diş dediğimiz bi tedavi var bunlar aynı dişlere benziyor ve sabittir.senin gibi genç bi hanıma hiç bir meslektaşım kancalı protez(parsiyel protez) yapmaz merak etme:)

Çok teşekkür ederim.. korkuyodum kancalıdan başka yöntem yokmu diye :)

Back