5Senedir kirada kalıyoruz ve alt komşumuz taşındığımız ilk günden beri sürekli kapımıza gelip gidiyor,tek yaşıyor eşiyle ayrılalı çok olmuş,alkol sigara at yarışı her şey var,evimizde küçük çocuk var e haliyle koşması atlaması zıplamadı eksik olmuyor pardon olmuyordu yürümeye başladığı zamandan beri sürekli aşağıdan yukarı sürekli bir şeyle vuruyordu,çocuğu oturma odasına sokamaz olduk hatta bi süre sonra haliyle bizde sürekli koşma atlama diye uyarırken korkudan parmak ucunda yürümeye başladı,evimize çocuklu misafir de kabul etmemeye başladık çünkğ misafir geldiğinde de kapımıza gelip bizi el aleme rezil ediyordu.Yazın sürekli çocuk rahat etsin oynasın diye köye çıkarıyoruz,yaklaşık 1 haftadır evde kimse yok,babamı dışarıda gördüğünde evde kim bir o yana bir Bu yana koşup duruyor kaç akşamdır diye sormuş,şaşırdım çünkü evde kimse yoktu ve baya sinirlendim,kapıyı açtım içeri adımımı atmadan fark ettim ki komşumuz aşağıdan tavana vuruyordu,annem o anda geri çekildi ben köye dönüyorum artık uğraşamicam dedi sürekli bu konudan ağlamaya başladı,kaç kere konuştuk komşumuzla çocuğuyla da konuştuk artık dayanamaz oldum tek kalmaya başladım alkol kullanıyor bir gün alkollü şekilde kapıya gelir de bir şey yapar diye korkuyorum,sizce ne yapabilirim bu konuda şikayet etme gibi bir şansım var mı ve nereye şikayet edebilirim?