• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu sorunu

Çocuğu zaten oturma odasına sokmuyoruz daha ne yapalım zaten çocuğun gürültü yaptığı ilk şikayet ettiği zamanlardı ondan sonra odasından çıkmadı çıksa da parmak ucunda dolaşıyor evde ayrıca evde olmadığımız zamanlar da gürültü yapıyorsunuz diye şikayet ediyor

Gürültüyü başkası yapıyor olabilir mi?

Bilmiyorum bazen adamın psikolojik olarak ses duyduğunu düşünmeye başladım

Geçen burada bir konu daha vardı sizin gibi. Kadın evde olmasak da şikayet ediyor demişti. Belki başkası yan komşu veya kendi altı ses yapıyordur. Siz de pasif olunca habire sizle kavga ediyordur. Dediğiniz gibi manyak kendi kafasında ses var sizden biliyor.

5Senedir kirada kalıyoruz ve alt komşumuz taşındığımız ilk günden beri sürekli kapımıza gelip gidiyor,tek yaşıyor eşiyle ayrılalı çok olmuş,alkol sigara at yarışı her şey var,evimizde küçük çocuk var e haliyle koşması atlaması zıplamadı eksik olmuyor pardon olmuyordu yürümeye başladığı zamandan beri sürekli aşağıdan yukarı sürekli bir şeyle vuruyordu,çocuğu oturma odasına sokamaz olduk hatta bi süre sonra haliyle bizde sürekli koşma atlama diye uyarırken korkudan parmak ucunda yürümeye başladı,evimize çocuklu misafir de kabul etmemeye başladık çünkğ misafir geldiğinde de kapımıza gelip bizi el aleme rezil ediyordu.Yazın sürekli çocuk rahat etsin oynasın diye köye çıkarıyoruz,yaklaşık 1 haftadır evde kimse yok,babamı dışarıda gördüğünde evde kim bir o yana bir Bu yana koşup duruyor kaç akşamdır diye sormuş,şaşırdım çünkü evde kimse yoktu ve baya sinirlendim,kapıyı açtım içeri adımımı atmadan fark ettim ki komşumuz aşağıdan tavana vuruyordu,annem o anda geri çekildi ben köye dönüyorum artık uğraşamicam dedi sürekli bu konudan ağlamaya başladı,kaç kere konuştuk komşumuzla çocuğuyla da konuştuk artık dayanamaz oldum tek kalmaya başladım alkol kullanıyor bir gün alkollü şekilde kapıya gelir de bir şey yapar diye korkuyorum,sizce ne yapabilirim bu konuda şikayet etme gibi bir şansım var mı ve nereye şikayet edebilirim?
Annemin alt komşusu benzerdi.Hep ondan yana olurduk ki annem ona inat birşeyler yapmasın.Benim söz günümde iki saatlik bir durumda bile sabredemedi ki bizim evde hemen heryer halıyla kalplıdır çok az parke açıktır ince falanda değil normal halı.Ben topuklu ayakkabı giymiştim onun sesinden rahatsız olmuş çocuğu uyuyamıyormuş yürüdüğüm yola bakıyorum neyse dedim geçtim.Misafir geldi yok sofra bezi silktiniz.Bizim kapıya bahçeye bebek bezi atıyorsunuz diye geldi ki bizde bebek yok en küçük benim yaşım 24tü... Saçmalıklar daniskası yani... Çocuğu oldu belki bir sene sürekli ağladı geceleri tek birşey demedik çocuk diye...Yeni taşındı gitti şükür gelen gideni aratmaz diye umuyoruz bakalım.

Misafirle sohbet etmekle çocuğun her gün tepenizde koşması benim için kıyaslanamaz. Arada bir idare de edilir zaten süreklilik can sıkıcı oluyor.
4 ila 6 kafadarin bir araya gelmesiyle pek farkı yok aslında. Ben gerçekçi olmak istedim sizin yoruma. Aksam 8 -9 da sessizlik isteyen biri apartman yaşamında rahat edemez zaten müstakil mantıklı olur. Cocuk varsa koşuyor 8-9 hele. Yaşadım biliyorum 😏

--Bu tür konularda öneri genellikle tasin oluyor, ancak tasinacagi yerde beteriyle karsilasmayacagi ne malum?
--tasinirken kirilan, dökülen yipranan esya ne olacak?
-- tasinma masraflarini kim karsilayacak?
--Her komsu sorunuda tasinirsa bunun sonu nereye varacak?
(bütün bunlari komsu terörü sebebiyle tasinmis biri olarak yaziyorum)

Back