• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu sorunu

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
5Senedir kirada kalıyoruz ve alt komşumuz taşındığımız ilk günden beri sürekli kapımıza gelip gidiyor,tek yaşıyor eşiyle ayrılalı çok olmuş,alkol sigara at yarışı her şey var,evimizde küçük çocuk var e haliyle koşması atlaması zıplamadı eksik olmuyor pardon olmuyordu yürümeye başladığı zamandan beri sürekli aşağıdan yukarı sürekli bir şeyle vuruyordu,çocuğu oturma odasına sokamaz olduk hatta bi süre sonra haliyle bizde sürekli koşma atlama diye uyarırken korkudan parmak ucunda yürümeye başladı,evimize çocuklu misafir de kabul etmemeye başladık çünkğ misafir geldiğinde de kapımıza gelip bizi el aleme rezil ediyordu.Yazın sürekli çocuk rahat etsin oynasın diye köye çıkarıyoruz,yaklaşık 1 haftadır evde kimse yok,babamı dışarıda gördüğünde evde kim bir o yana bir Bu yana koşup duruyor kaç akşamdır diye sormuş,şaşırdım çünkü evde kimse yoktu ve baya sinirlendim,kapıyı açtım içeri adımımı atmadan fark ettim ki komşumuz aşağıdan tavana vuruyordu,annem o anda geri çekildi ben köye dönüyorum artık uğraşamicam dedi sürekli bu konudan ağlamaya başladı,kaç kere konuştuk komşumuzla çocuğuyla da konuştuk artık dayanamaz oldum tek kalmaya başladım alkol kullanıyor bir gün alkollü şekilde kapıya gelir de bir şey yapar diye korkuyorum,sizce ne yapabilirim bu konuda şikayet etme gibi bir şansım var mı ve nereye şikayet edebilirim?

Keşke taşınabileceğimiz bi ev olsa da taşınsak ama inanın şuan hiç kiralık daire yok
Tamam su an yok anliyorum ama 5 yil diyorsunuz 5 yilda hic mi imkan olmadı onu diyorum yaz kış farketmez ev bulur bulmaz taşının bence.ev alma komşu al gerçekten. Komşu sıkıntıysa ev mükemmel olsa bile çekilmiyor.

Tamam su an yok anliyorum ama 5 yil diyorsunuz 5 yilda hic mi imkan olmadı onu diyorum yaz kış farketmez ev bulur bulmaz taşının bence.ev alma komşu al gerçekten. Komşu sıkıntıysa ev mükemmel olsa bile çekilmiyor.
Sürekli ilanları takipteyim inşallah kısa sürede bulabilirim dediğiniz gibi komşu sıkıntılı olunca çekilmiyor

Ayni sorunu ben yasiyorum hmde akraba hatta yasiyordum en sonunda cigrindan ciktim agzima geleni saydim kapima gelen olursa dedim odunla girerim hic affetmem daha ses soluk kesildi ama benim ki kadin di nefret ediyorum su muhabbetlerden

5Senedir kirada kalıyoruz ve alt komşumuz taşındığımız ilk günden beri sürekli kapımıza gelip gidiyor,tek yaşıyor eşiyle ayrılalı çok olmuş,alkol sigara at yarışı her şey var,evimizde küçük çocuk var e haliyle koşması atlaması zıplamadı eksik olmuyor pardon olmuyordu yürümeye başladığı zamandan beri sürekli aşağıdan yukarı sürekli bir şeyle vuruyordu,çocuğu oturma odasına sokamaz olduk hatta bi süre sonra haliyle bizde sürekli koşma atlama diye uyarırken korkudan parmak ucunda yürümeye başladı,evimize çocuklu misafir de kabul etmemeye başladık çünkğ misafir geldiğinde de kapımıza gelip bizi el aleme rezil ediyordu.Yazın sürekli çocuk rahat etsin oynasın diye köye çıkarıyoruz,yaklaşık 1 haftadır evde kimse yok,babamı dışarıda gördüğünde evde kim bir o yana bir Bu yana koşup duruyor kaç akşamdır diye sormuş,şaşırdım çünkü evde kimse yoktu ve baya sinirlendim,kapıyı açtım içeri adımımı atmadan fark ettim ki komşumuz aşağıdan tavana vuruyordu,annem o anda geri çekildi ben köye dönüyorum artık uğraşamicam dedi sürekli bu konudan ağlamaya başladı,kaç kere konuştuk komşumuzla çocuğuyla da konuştuk artık dayanamaz oldum tek kalmaya başladım alkol kullanıyor bir gün alkollü şekilde kapıya gelir de bir şey yapar diye korkuyorum,sizce ne yapabilirim bu konuda şikayet etme gibi bir şansım var mı ve nereye şikayet edebilirim?
Umarim bir an önce olduğunuz yerden baska bir yere taşınırsınız. O size birsey yapar mi bilmem de benim oyle komsum olsa cidden fena yapardim. Ben bıktırırdim. Ses gelmese de asagi iner ses yapmayin derdim. Biraz da o yasasin. Ozellikle misafirlerinin oldugu zamanlarda harekete gecerdim de oule insanin yanina da kimse gelmez. Allah gercekten yardimciniz olsun ama 5 yil cok uzun bir süre. Ustunde dursaydınız bence ev bulabilirdiniz

Çocuk olması bence 8 den 9 sonra evde gürültüye bahane değil. Açıkçası evde koşup duran çocuğa tahammül etmek zorunda değilim. Akşam oyalayacak şeyler bulun resim etkinliği, çizgi dizi izleme vs. gibi. 5 senedir nasıl ev bulamadınız bilmiyorum bari ses yalıtım yaptırsaydınız.
8-9 a kadar insanlar kalabalık misafir ağırlıyor 11 -12 den önce gitmiyor cogu zaman. Gerçekten saati çok abartmissiniz.

Çocuk olması bence 8 den 9 sonra evde gürültüye bahane değil. Açıkçası evde koşup duran çocuğa tahammül etmek zorunda değilim. Akşam oyalayacak şeyler bulun resim etkinliği, çizgi dizi izleme vs. gibi. 5 senedir nasıl ev bulamadınız bilmiyorum bari ses yalıtım yaptırsaydınız.
Çocuğu zaten oturma odasına sokmuyoruz daha ne yapalım zaten çocuğun gürültü yaptığı ilk şikayet ettiği zamanlardı ondan sonra odasından çıkmadı çıksa da parmak ucunda dolaşıyor evde ayrıca evde olmadığımız zamanlar da gürültü yapıyorsunuz diye şikayet ediyor

O zaman siz taşınmaya bakın. Yapacak bisey yok. Adam takmış bi kere diken üstünde yaşanmaz. O da haklıdır kendince. Belki kafası kaldırmıyordur. Belki sinirleri bozuktur. Yaşlandıkça sakinlik istiyor insan.

Herşeyin bir yolu, yontemi var. Benim de 3 yasinda cocugum var, yurutece bile bindirmedim komşu rahatsiz olmasin diye. Gercekten cok hassasım bu konuda.
Ama komsum buna ragmen terbiyesizlik etse, cocugu da ziplatirim kendim de ziplarim tepesinde.
Benim cocugum yokken ust katimda iki kucuk erkek cocuk vardi. Her gurultulerini cektim. Cunku olmasi gereken bu

Back