Alt Komşu, çıldırtmak için ne gelirse yapıyor

keskin cevaplar vermek yerine yapıcı cevaplarınızla iletişiminiz kolaylaştırabilirsiniz.

bunlar mı keskin cevapmış yapıcı olarak ne deseydim mesela aaa hanımefendicim alarm sesimiz mi geliyor tamam kurmayız bi daha eşim işe geç kalırsa sorun olmaz sanırım aman çocuk uyanmasın falan nasıl olur du

bunlar mı keskin cevapmış yapıcı olarak ne deseydim mesela aaa hanımefendicim alarm sesimiz mi geliyor tamam kurmayız bi daha eşim işe geç kalırsa sorun olmaz sanırım aman çocuk uyanmasın falan nasıl olur du
daha dikkatli oluruz felan denilebilirdi.

Bu gun bende yatak odasinda oglumu uyuturken ninni mirildaniyordum hafif ses tonumla.Zaten normalde konusurkende ses tonum alcaktir hep.Alttandi sanirim bir iki tik tik duydum banamiydi bilmiyorum ama hic hosuma gitmedi.gicik oldum ve inadina bende sesimi yukselttim cingiragi elime alarak enstrumanla desteklemeye karar verdim...:KK70: Bu tur seylere cok dikkat eden biriyimdir ama evimde bebegimede ninni soyleyemecek kadarda degil yani..
Site hayati zor cidden.Cok istiyorum ilerde bir gun mustakil bir evde yasamayi...

1 ay sabredin en azından sizin komşunuz kalıcı değil. Bizim apartmanın karşısında bir gecekondu var. Orada yaşayan adam açıyor son ses müzik saati farketmeksizin. Karısı çalışıyor. Adam bütün gün müzik çalıyor. Bazen silah alıp vurasım geliyor adamı.

bizim üst katta oturan komşuları gönderelim ses nasıl olurmuş öğrensin:)) ben artık sadece en azından gece 12 den sonra yatak odasının üstünde ses yapmayın diyorum. onu da pek takan yok :)

her sese sinir olan pat pat vuran insanlara sinir oluyorum :110: bizimde kedimiz var üst komşumuzunda belki günde bisefer şımarır koşarlar gece yukardaki pisicik koşarsa duyuyorum ama çok az duyuluyor. bence takıcak bişeyler arıyor umursamayın

bence siz evde konusmayin. asagi ses gider mazallahh :)) ne insanlar var allahim yarabbim.

Bu gun bende yatak odasinda oglumu uyuturken ninni mirildaniyordum hafif ses tonumla.Zaten normalde konusurkende ses tonum alcaktir hep.Alttandi sanirim bir iki tik tik duydum banamiydi bilmiyorum ama hic hosuma gitmedi.gicik oldum ve inadina bende sesimi yukselttim cingiragi elime alarak enstrumanla desteklemeye karar verdim...:KK70: Bu tur seylere cok dikkat eden biriyimdir ama evimde bebegimede ninni soyleyemecek kadarda degil yani..
Site hayati zor cidden.Cok istiyorum ilerde bir gun mustakil bir evde yasamayi...

bende bugün kedime içinde şık şık eden taşlar olan bi fare aldım alttan vurduğunda ortaya çıkarcam :))

Abartmış bence ve takıntı haline getirmiş.
Bazı insanların huyu bu. Bebek varsa siz ne yapabilirsiniz buna hiç mi dolaşmayacaksınız evin içinde.
Sabah ayak sesleri oluyormuşta bebek uyanıyormuşta bilmem ne..
Ses yalıtımı daha güçlü bir yere taşınsalarmış.
Katlanmayı öğrenmeliler.
Takmayın hatta oklava sesi duyunca sesinizi yükseltin ve gürültü yapın. Gürültünün ne olduğunu öğrensin öncelikle.

X