Alt Komşu, çıldırtmak için ne gelirse yapıyor

yanlış mı yazdınız 5 saniyemi çalıyor demek istediniz,eğer 5dk boyunca alarm çalıyorsa gerçekten rahatsız edici,ben olsam bende sinir olurdum.5 dk uzun bir süre.

hiç dakikasını tutmadım alarmı duydun, gözünü açtın, yastığın altından telefonu aldın, kapata bastın ne kadar geçer 2 3 dakika falandır heralde 5 saniyede uyanıp alarmı susturan varsa helal olsun

valla kimse kusura bakmasın evde köpek olsa havlayıp dursa ne yapacaktı pardon kedinin ne gürültüsü olur allah aşkına benim bundan önceki evimin üst katında 6 tane kedi vardı düşünün hiçte gürültü olmazdı onun size çatacağı varmış belli belkide kedinizi kıskanmış olabilir onu bilemem :KK48:

:))) dışarda kedi miyavlasa bizim tavana vuruyo zaten gülüyorum artık sadece

Şimdi bir kedi sever olarak itiraf etmek zorundayım ki gece ortalığı yıkıyorlar
Özellikle ışıklar kapandığında yani karanlık olduğunda doğaya göre onların avlanma ve oyun saati, o saatlerde çok hareketli oluyorlar. Bizimkiler ellerine ne geçerse oynuyorlar, hiç bir şey bulamazlarsa bir uçtan bir uca koşuyorlar, buna dikkat etmek lazım, ciddi ses çıkıyor. Ama diğer seslere yapabilecek bir şey yok, yürüme sesi, televizyon sesi ne bileyim yaşamın gerektirdiği şeyler. Zaten bir aya gidecekmiş, sıkın dişinizi, kötü olmaya değmez

Şimdi bir kedi sever olarak itiraf etmek zorundayım ki gece ortalığı yıkıyorlar
Özellikle ışıklar kapandığında yani karanlık olduğunda doğaya göre onların avlanma ve oyun saati, o saatlerde çok hareketli oluyorlar. Bizimkiler ellerine ne geçerse oynuyorlar, hiç bir şey bulamazlarsa bir uçtan bir uca koşuyorlar, buna dikkat etmek lazım, ciddi ses çıkıyor. Ama diğer seslere yapabilecek bir şey yok, yürüme sesi, televizyon sesi ne bileyim yaşamın gerektirdiği şeyler. Zaten bir aya gidecekmiş, sıkın dişinizi, kötü olmaya değmez

bizimki genelde sabahları yapıyo o koşuyo gece genelde benim saçlarım, ayak parmaklarım, battaniyenin içine girme çabaları onun için oyun :) yatak odasının kapısı kapalı olduğu için koşacak çok alanı da kalmıyo garibimin

hiç dakikasını tutmadım alarmı duydun, gözünü açtın, yastığın altından telefonu aldın, kapata bastın ne kadar geçer 2 3 dakika falandır heralde 5 saniyede uyanıp alarmı susturan varsa helal olsun

ben yaş itibariyle sizden büyük olduğum için uykum daha hafif bir de çoluk çocuk derken daha hızlı hareket edebiliyoruz tabi.yalnız yastığın altında telefon tehlikeli değil mio_O,ben oraya takıldım ,yastık önler mi radyasyonu.biz uyuduğumuz odada bile tutmuyoruz tlfnlarımızı. birde yastığın altındaki tlfn alarmı nasıl alt kata kadar gidebiliyor.

ben yaş itibariyle sizden büyük olduğum için uykum daha hafif bir de çoluk çocuk derken daha hızlı hareket edebiliyoruz tabi.yalnız yastığın altında telefon tehlikeli değil mio_O,ben oraya takıldım ,yastık önler mi radyasyonu.biz uyuduğumuz odada bile tutmuyoruz tlfnlarımızı. birde yastığın altındaki tlfn alarmı nasıl alt kata kadar gidebiliyor.

haklısın radyasyon açısından tehlikeli ama bekarken hep yastık altındaydı eşiminde benimde uyumadan şarj edip yastık altına koyuyoruz yoksa ya duyamıyoruz geç kalkıyoruz yada titreşim aklımızı başımızdan alıyo :)

bence üstüste 2 çocuk yaptığı için bunalıyordur,çocuklar uyanınca sinirleniyordur..hırsını da sizden almaya çalışıyor :):)
takmayın bence..günlük olağan sesler bunlar.bu kadarına da saygı duymak lazım yani..herkesin az çok sesi gidiyor komşuya..bazne çocuk sesi,bazen kalabalık misfir sesi,hayta bu neticede..

radyasyonun zararlı olabilmesi için 13,6 eV dan fazla enerjili olmalı ki telefonlardan çok daha azı yayılıyor. yani zararlı değil.

kediniz yavru mu? benimki ilk sene deliler gibi koşardı, sonradan bıraktı. günün 23 saatini uyuyarak geçiriyor. ses falan yok kesinlikle:KK59:

gecen senelerde benim ust katim gece 2 de ceviz kiriyordu ! kedinin miyavlamasi belki ama oynamasi yurumesinin sesi nolcak Allah askina...daha.neler !!!

Siz de her gürültüde kapılarna inin veya yukarıdan vurun.Mesela çocuk ağladığında,bağırdığında filan...

Kadın ilk olarak ayak seslerimizden rahatsız olduğunu söyledi camdan iki hafta kadar öncede kapıma geldi. Şikayetlerini sıraladı aynen yazıyorum
"Öncelikle hayırlı olsun ama sabahları 6.30 ile 7.30 arası telefon alarm sesiniz geliyor dip odadan (yatak odası) çocuk uyanıyor. iki çocuğum olmasa kapıya asla gelmem ama biri 1 yaşında biri 2 aylık sesinizden uyuyamıyorlar"

ben: ne zaman gürültü oluyor ?

"sanırım bir de kediniz varmış. miyavlayıp duruyo gece boyunca antrede uyutmuyo"

ben: kedim bizle uyuyo antrede hiç dolaşmıyo ki gece saatlerinde

"ben bilmem çok fazla oyun oynuyo aynı gürültüler sabahta oluyo ama sabahkilere sesimi çıkarmıyorum gece gürültü yapmayın."

ben: gürültü dediğiniz bunlar mı? duvarlar çok ince sizin çocuk sevme sesleriniz bağrışlar geliyo ama ben bi şey demedi bu zamana kadar?

"çocuğumun uykusu çok hafif sizin ayak sesleriniz bile bizim evde hemen uyanıyor. tam uyuttum derken sizin ayak sesiniz alarmınız yada kedinizin sesi yüzünden tekrar uyanıyor biraz dikkatli yaşayın"

ben: günlük hayatın sesleri nasıl engel olabilirim ki?

bu olaydan sonra kadın bana kinlendi sanırım. iki gün önce saat 10 civarı kedim topla oynuyodu çok ses gider mi bilemem ama sanmıyorum oklava sesi tık tık tık! neyse dedim aldım havyanın elinden topu sakinleştirdim. yarım saat geçti, eşim uyudu bende makale yazarlığı yapıyorum makale yazıyodum tv falan açık değil, kadın taktı galiba bana gene tak tak tak! kedi de yanımda başka odada olsa anlıcam. bende sinirlendim bende oklavayla vurdum durduk yere vuruyo diye belki çıkar diye balkondan baktım direk ışığı söndü bi daha ses seda yok.

evi aldığımız adamı aramı numarayı nerden aldıysa, adam ben ev sahibi değilim onlar ama yöneticiye haber veririm demiş. bizi kiracı sandı galiba eşim 24 ben 21 yaşındayım küçük gördü bizi ezmeye pıstırmaya çalışıyo. sabah yönetici eşim işe giderken söylemiş böyle böyle şikayetleri varmış evi satan kişiyi aramış ama takmayın bizim üsttekiler ne ses yapıyo biz ağzımızı açmıyoruz 1 ay sonra gidiciler sabredin demiş eşimde bu ne demek oluyo neden eşi bana gelmiyo taa evi aldığımız kişiye söylüyolar ben gece çalışıyorum gündüz bağrış kahkaha seslerinden dinlenemiyorum bile gene bişi demedik demiş. akşam konuşucak eşiyle. ben yan komşuma anlattım size de çok sesimiz geliyo mu diye yok canım ne demekmiş onlar ben bi konuşurum siz evde bile durmuyosunuz ki evde siz küçüksünüz diye üstünüze geliyo kimseyle muhattap olmaz normalde dedi... kızlar napıcam ben bu kadınla 1 ay boyunca ruh gibi mi yaşayım napalım yani
Yapacak hiç bişey yok. Bazıları böyle. Sorunlu. Bizim üst komşular hep gürültü yapıyor. Seslerinden uyuyamıyorum ama ya sabır diyorum. Balkonuma pislik atmadıkları, halı çırpmadıkları müddetçe seslenmiyorum. Bıktım artık ne yapayım. 1 Ay kalmış, gideceklermiş, sabredin bari. Daha uzun kalacak olsalar gidip tartışın, konuşun derdim ama. 1 Ay kalmış. Böyleleri insanı katil eder. Allah korusun.

Yapacak hiç bişey yok. Bazıları böyle. Sorunlu. Bizim üst komşular hep gürültü yapıyor. Seslerinden uyuyamıyorum ama ya sabır diyorum. Balkonuma pislik atmadıkları, halı çırpmadıkları müddetçe seslenmiyorum. Bıktım artık ne yapayım. 1 Ay kalmış, gideceklermiş, sabredin bari. Daha uzun kalacak olsalar gidip tartışın, konuşun derdim ama. 1 Ay kalmış. Böyleleri insanı katil eder. Allah korusun.

bende aynen onu dedim eşime insanlar neden ve nasıl katil oluyo çok iyi anlıyorum diyorum gülüyo tabi işin şakası bu

bende aynen onu dedim eşime insanlar neden ve nasıl katil oluyo çok iyi anlıyorum diyorum gülüyo tabi işin şakası bu
Şakası tabi de... Bazen cidden sabır sınırlarını zorluyorlar. Biz hiç ses yapmayız. Ben genelde kitap okuyorum, onun dışında KK'dayım zaten. Eşim de sadece maç izliyor o da sesi 9un üstüne çıkarmaz insanlar rahatsız olur diye. Üstteki o kadar çok gürültü yapıyor ki, alt komşu ayak sesleriniz geliyor diye yukarı çıkmış. Eşim de sessiz sakin bişey zaten. Sadece emin misiniz demiş. Gitti ertesi gün usta çağırdı, kiracı olduğumuz halde yerdeki taşları yeniden yaptırdı. Yine ses geliyor diye yalan atıyor. Zaten evi haftada bir eşim süpürüyor. Ben 97 kilo oldum zor yürüyorum. Ama bizim alttakiler de böyle işte. Bir daha çıkarsa yukarı sorun yaşanacak muhtemelen.

bizim üst komşudan garip sesler gelirdi sanki market arabası sürüyor ev içinde gibi bazen topukluyla yürür gibi yan komşu desen çocuklarına bağırır çağırır çocuklar ağlar susmaz bir kere şikayet etmedik ki kedi ne ses yapıcak ki yanii sürekli bir şeyler devirse bebeği var korkuyordur diyeceğimde yani ... sıkıntılı bir kadınmış

X