- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 47
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
anladım hemen hemen eni 1 metrelik alan. daha da muhattap olmayın ya gerekirse tartışın yani niyetinizi anlasın yumuşak yumuşak söylemeyin sert bir dille.Aslında 2 araba tek sığıyor biri geçiş yolunda kalıyordu
Çok dilli bir kadın bir konuştumu 1 saat kapıda kalıyor insan başa çıkamam cidden.bi ara bizim internet sifresizdi kullanıyomış.geldi dedi eşimde şifre koydu.oğlu bagırıyodu hep camda interneti açın diyePsikolojik hasta bu kadın. Bişey diyim mi; deli deliyi görümce çomağını saklarmış. Sen de atar gider yap onun dilinden ne bileyim ayakkabılarına hamam böceği falan koy gözlerini kısıp kısıp bak falan. Bi tırssın. Seni sindirmeye korkutmaya çalışıyor zaar. Hasta:/
ay hepsi deliÇo
Çok dilli bir kadın bir konuştumu 1 saat kapıda kalıyor insan başa çıkamam cidden.bi ara bizim internet sifresizdi kullanıyomış.geldi dedi eşimde şifre koydu.oğlu bagırıyodu hep camda interneti açın diye
Kendi. Karşı komşumun ve benim arabam var kapıda tek,bide çöpü ben aşağı indirdim kapıya koymadım.kendi evinin 3 basamak üstnden başlamış yağ dökmüş.ben bebek bezi olan çöp attım yağlı bişe yoktuKomşunuz normal değil ama kusura bakmayın sizinde hatanız var. Bebek arabanızı neden evinize çıkartmayıp apartmana bırakıyorsunuz? Apartman ortak kullanım alanı. Herkes eşyasını oraya buraya bırakırsa dağınıklık,kargaşa olur.Ayrıca çöpünüzü evinizden dökeceğiniz,atacağınız zaman çıkartın. Kapının önüne konan çöplere,ayakkabılara hatta ayakkabılıklara sinir olurdum bende. Ağartmanda yaşamanın belli kuralları vardır. Sanırım siz de komşunuz da bu kuralları bilmiyorsunuz. Ölü fareyi bebek arabasına koyacak kadar çıldırmış komşuyla yaşamak da çok zordur. Allah yardımcınız olsun
İşte arsızın böylesi bide gelmiş hakkını helal et internetnizi kullanıyorz diyoray hepsi deliaçmak zorunda mı arkadaşım? ev alma komşu al diye boşuna dememişler gerçekten
Annem diyor onla başa çıkamayız bişe deme şimdilikanladım hemen hemen eni 1 metrelik alan. daha da muhattap olmayın ya gerekirse tartışın yani niyetinizi anlasın yumuşak yumuşak söylemeyin sert bir dille.
kiracı olsaydınız evet ama ikiniz de ev sahibisiniz ertelemenin lüzmu yok sinirlendiğinizle kalırsınızAnnem diyor onla başa çıkamayız bişe deme şimdilik
Karşı komşumda bıkmış ama bşe diyemiyor.bana bura kreş sende brak istersen diyorbıraktığı kişi normal biri bile olsa insan zevkleri hobileri için neden çocuğunu bırakıyor ki? beraber gitsinler. sizin apartman toptan anormal
Komşularm çok iyi ama alta gelenler böyle bana takıyorkiracı olsaydınız evet ama ikiniz de ev sahibisiniz ertelemenin lüzmu yok sinirlendiğinizle kalırsınız
Bugun eşime anlatmayı düşünüyorum.ama o kesin neden o koysun fareyi ne geçer eline senin kuruntun sil dediyse sil nolcak gbi seyler dicekAçık açık konuşun derdi neymiş. Gerekirse yasal yollara başvuracağınızı söyleyin az gözü korksun. Psikopat sanırım daha neler duyacağız?!
jsksndjsjsndjdjdjkxk tamam sen nasıl istersenKa
Karşı komşumda bıkmış ama bşe diyemiyor.bana bura kreş sende brak istersen diyor
ya sanane sananeee ay bunaldım hadsiz şeyBi arada market poşetlerime takmıştı taşı taşı bitiremedi sen eli boş hiç evw gelmez misin diyordu ama önemsemiyodum ama bu fare olayı çok canımı sıktı
Keske kiraci olaydin ya gidemezmisin gec git simdi kadin ariza hani gercekten urkutucu diycem ama bu demek degilki kuyrugunu kistir otur ona karsi dik ol saldirgan tavir veya ariza cikartmak istediginde bisemi dedi sende diklen sakin ezilme gerekirse yukselt sesini Hani sanada cok girisebilecegi izlenimi olmasin ama hasta yani belli merdivene yag dokmek olu fare koymak ben boyle tiplerden cekinirim ne bileyim her yola basvurur gibi insani engelleyen bir yerde Allah korkusu merhamet falandirya kadinda o mekanizma bozuk belli kucucuk bebegin arabasina koyabiliyor paspas degil dikkatini cekerim be kendide anne bu kadinin o derece ariza olduda yaga yasli basti dustu veya cocuk mesela umru degil sana hirsindan onu oraya dokmus arada kat olsa neysede alt ust zor varsa imkanin kac herserde bir hayir vardir de onune bak onlada apartman karsilasmalarinda kati suretle iletisim kurma tele bakiyomus gibi dalginmis gibi cik yukari Allah yardimcin olsun manyakla isin zorBu müsait değilim olayndan başka hçbirşy olmadı çnkü görüşmedm ikimzde ev sahibi maleseff
Eşin de komşun kadar manyak varmış...Bugun eşime anlatmayı düşünüyorum.ama o kesin neden o koysun fareyi ne geçer eline senin kuruntun sil dediyse sil nolcak gbi seyler dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?