ben buldum ne yapıcagını :d onlar banyoda ıken banyo boslugu yokmu ordan ıple agır bır sey salnadırın ıcerı gırecek sekılde fırlatın odlerı kopar bırdahada seslerı cıkmaz:) bırde benım anlamadıgım konu sahıbı arkadsım yenı evlıyım dıyor ve sonrada 1 yasında kzıım var dıyor nasıl oluor bu
valla hayatım ajan sensın kaçırmamışsın ayrıntıları neyse yalan yada doğru o konuyu açan kişinin insafına kalmış bunca kişinin aklını karıştırmak hoşuna gıtmez heralde piskopatmı bu insan nıye yapsın ne bılım anlamadımhehehe ,kk ajanla dolu valla ,ne bileyim hepsini okumadım sıkıldım :)) demek yalnış yazmış hıııı ,bak bu inandırıcı :)))
:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyUla bi tane öyle komşum olmadıya ne diyim artıksempatiksalakcinni
konu sahibi öyle açıkgöz dilli biri gibi ki bu çeneyle nasıl bu komşuların hakkından gelemiyo ona şaşırdım ben de :1rolleyes:Konu gercek olabilir inanririm bu tür kendii bilmezlerin olduguna,konu kurguda olabilir ..
ama beni rahatsiz eden,konuyu acan arkadasin samimiyetsiz olmasi.Belki anlatim tarzindan sorun var
yada imlada hata yapiyor ama bana inanilmaz derecede samimiyetsiz geldi.
Konuyuda baglayamadim :)))
yok bana anlatım dili tam kadın çenesi gibi geldikaydirigubbakcemile3konu başlığı al kattaki yeni evliler diye başlıyor ,ama bu mesajda yukardan gelen seslerden bahsediliyor ,konunun açıkça fake olduğu da böylece açığa çıkıyor ..yani kanımca öyle ..sempatiksalakcinni ajan gibi hissettim kendimi :))
valla ayni olayi bende yasadim ve hatta depremmi oluyor falan diye korktum. yatagin duvara vurus hizi benim evde yankilanirken oha be cüs diye bir bagirti kopardim ses kesildi. yatak odasinda agzima geleni saydim. ne utanmazliklari ne terbiyesizlikleri kaldi saymadigim. tavsiye ederim. ayni esnada kapilari da carptim bir daha ayni olay olamadi. bu tür seks hayati olan cok kisi var müzik sesi cocuk sesi cekiliyor ama bu cekilir gibi degil. bende isi yaradi umarim sizde de yararkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?