Yaaa doğru söylüyosun ama şimdi benim adetim evlenmeden önce aşırı düzenliydi. Hiç acı cekmezdim. Evlendikten sonra her adet olcağım zaman bir bel kasık ağrısı gecikme yaşadım ve hep test yaptım korunmama rağmen ama testler negatif cıktı doğal olarak. Şimdide tüm bunlara rağmen çıkarsa diye yapasım gelmiyo kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diyorum.Bu belirtilerin hamilelik belirtisi oldugunu bence sende biliyorsun :) o yüzden test yap
İşte aynen böyle düşünüyodum bende ama şuan gerçekten çok sert kistler böyle birşey yapıyor mu peki belki öyle birşeydir. Yani hiç böyle olmamıştım daha öcneBüyük ihtimal kuruntu zaten bide geri çekilme diyorsun. Aylarca deniyoruz da full spermle olmuyor ama evlilik düzeni değiştiriyor normal hissettiklerin yani.
Adet zamanı da oluyor illa kist değil ki. Bnce test al için rahat etsin ama bir doktora da görün mutlaka canım. Ciddi bsy olduğunu sanmıyorum ben evham yapıyorsun.İşte aynen böyle düşünüyodum bende ama şuan gerçekten çok sert kistler böyle birşey yapıyor mu peki belki öyle birşeydir. Yani hiç böyle olmamıştım daha öcne
koronadan korkuypruz hastaneye gitmeye yoksa benim bu ağrılarım yaklaşk bi on gündür var gidecektik hiç aklımda yoktu gebelik ama adetim gecikince ben yine bi şüphelendim teşekkür ederim ilgilendiğin içinAdet zamanı da oluyor illa kist değil ki. Bnce test al için rahat etsin ama bir doktora da görün mutlaka canım. Ciddi bsy olduğunu sanmıyorum ben evham yapıyorsun.
Bnde mecbur gittim eldiven maske korunarak valla kuzum.Koronadan korktum hassaneye girmeye
koronadan korkuypruz hastaneye gitmeye yoksa benim bu ağrılarım yaklaşk bi on gündür var gidecektik hiç aklımda yoktu gebelik ama adetim gecikince ben yine bi şüphelendim teşekkür ederim ilgilendiğin için
Evlendikden sonra gidip alttan muayene olsaydiniz kontrol amacli ve hormonlar değişiyor evlenince rahim duzeni degisebiliyor normaldir bu .İşte aynen böyle düşünüyodum bende ama şuan gerçekten çok sert kistler böyle birşey yapıyor mu peki belki öyle birşeydir. Yani hiç böyle olmamıştım daha öcne
Haklısın gitmem lazım zaten böyle olduğu için gidecektim de şimdi korona yüzünden gidemiyorum. Ama galiba kahverengi akıntım geldi adetim başlayacak, hamilelik değldi anlaşılanEvlendikden sonra gidip alttan muayene olsaydiniz kontrol amacli ve hormonlar değişiyor evlenince rahim duzeni degisebiliyor normaldir bu .
Hayirlisi olsun ama en kisa zamanda yapin kontrolüHaklısın gitmem lazım zaten böyle olduğu için gidecektim de şimdi korona yüzünden gidemiyorum. Ama galiba kahverengi akıntım geldi adetim başlayacak, hamilelik değldi anlaşılan
Evet gidicem inşHayirlisi olsun ama en kisa zamanda yapin kontrolü
Merhaba canım bendede aşırı Bi kasık agrısı var 4 gündür sende durum ne olduArkadaşlar merhabalar ben 10 aylık evliyim, yumurtlama tarihim mart 24 dü ondan iki gün sonra yanı 26sında geri çekme yöntemini kullandık korunmk için ama daha öncekilerde ise eşim korunuyordu. Neyse o güdnen sonra sürekli bir kasık ağrısı çektim. Özellikle sağ kasığımda . Adet günlerme yaklaşırken bu arttı ve karnımın alt kısmı yani pelvik bökge ve Yumurtalıklarımın olduğu yer sertleşmeye başladı. Normalde benim adet belirtim göğsümün şişip dokunduğunda bile acıması ama şuan sadece dipleri koltuk altıma yakın olan yerler acıyor. Adetim 4 gün gecikti. Semsert bir alt karın, idrarım kokuyor ve halsizim. Göğsümde damarlanmalar oldu ama benim tenim zaten açık ama bu fazla sanki eskisine nazaran. Şuan çok gerginim test yarın yapsam mı diye düşünüyorum çünkü adetim benim her ay olur maks 3 gün gecikir ve afedersiniz ben kan kokusu alırım gelmesine yakın anlarım adet olcağımı şuan o koku yok. Napsam?. Deneyimliler bi aydınlatsın beni bu belirtiler işaret mi hamileliğe
Bende yalan olduMerhaba canım bendede aşırı Bi kasık agrısı var 4 gündür sende durum ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?