- Konu Sahibi angeloves55
ya arkadaşlar benim ablamın çenesinde de aynı problem var.ama o 23 yaşında çok mu geç kalındı ki
bir üsrü doktora gittiler hepsi ameliyat dedi.ve 10-15 milyar arası fiyat verdiler.hepsi özeldi o yüzden mi direkt ameliyat dediler yoksa gercekten baska yolu yok mu bilmiyorum.
cerrahpaşa 4 yıldan önce vermedi ameliyatı.özelde deli gibi para istiyor ablamda kafasıan cok taktı.yalnız kız haklı yani yandan bakınca felan baya önde alt cenesi dişleride aralık.doktorda demiş sadece ameliyat ve diş tedavisi ile düzelir diye.
çok yorucu ve uzun bir sürec nasıl dayanacak bilemiyorum ki.
istanbulda daha makul fiyat verebilecek doktor tanıyor musunuz
Öncelikle merhaba canım. Ben 22 yaşındayım ve çenemle ilgili kapanış bozukluğu bir kaç santim alt çene ileriliği gibi problemlerim var. Yanlış yönlendirmeden dolayı tedavime geç kaldık.. marmara üni. diş hekimliği fakültesine gittim 4 yıl sonrasına sıra verdiler ve ailemle beklememe kararı aldık.
Yedi tepe üni. diş hekimliği fakültesine gittim. Doktorum Fulya Özdemir. 3800 liraya tel tedavisi göreceğim (fiyat tuzlu gibi dişlerimdeki çarpıklık aşırı.. ) ve bu doktor beni bu tip ameliyatları yapan alanında iyi bi doktora yönlendirdi estetik plastikçi dr ersin ülkür. (bağdat caddesinde) gittim görüştüm doktor içime sindi. önümüzdeki ay öncelikle burun ameliyatı olacağım ve 2 yıl kadar tel tedavigördükten sonra bu doktora çene ameliyatı olacağım. Burun 4bin çene için 6 bin ameliyat ücreti belirledik. (tabi bu sendeki soruna göre değişiyor)
Mecburen tedaviye bi yerden başlamak zorundayız.. Çünkü bu çok moral bozan sosyal hayatı etkileyen bi durum.. Tel tedavisi için seçenek çok ama ameliyat için söylediğim estetikçiyle görüşmenizi tavsiye edebilirim..