Alt boş daire

Belki hic hic dogalgaz yakmiyorlardir. Gencler cocluk cocuk yoksa dogalgazi hava buza kesmedikce yakmayabiliyor tasarruf icin. Cam acma isi yalan dolan olabilir uani, binanin disindan bakinca acik camlar gorunuyor mu?

çok uzak değiller aslında istese gelir kapatır. Bakalım ikili halledemicez gibi önce yönetici sonra artık nere olursa başvurucam

çok uzak değiller aslında istese gelir kapatır. Bakalım ikili halledemicez gibi önce yönetici sonra artık nere olursa başvurucam

Ben böyle uzaktalar diye düşünmüştüm. Ne kadar yakınlar? Acaba ara ara eve gelip bakıyorlar fark etmiyor musunuz? Yakında olup yaklaşık 3 saat uzakta olsalar gelip kapatırlar pencereleri bunun kuşu-böceği, yağmuru çamuru var. Çok ilginç gerçekten.

Yoneiticye soyleyin, aksamin bir vakti oldu artik hava sogudu. Arayip konussun o ev sahibiyle yoksa zabita cagiricam diyin ve cagirin. Bilmiyorum zabita mi polis mi bakiyor artik cilingirle kapiyi acamazlar mi?? Guzel guzel davranmayi da birakin elemanlar kafadan sakat belli ki arayaip bagirip cagirin gelsinler bu ne sorumsuzluk??!

Eşim konuşmuş ben arayıp ağzıma geleni sayarım da aratmıyor bana. Numarası da yok zaten bende eşimde var. Bakalım nasıl olacak bi şekilde çözmemiz lazım . Ben binlerce lira da yaksam boşa gidecek

Camı belki kapattırabilirsiniz ama başka hiçbir şey yapamazsınız, merkezi de değilmiş doğalgaz yakma zorunluluğu yok.

Hiç hukuken birşey yapmaya kalkıp uğraşma.Dava kaç yıl sürer. Başka biri daha yazmış bu şekilde. Çok mantıklı. Yağmurlar , karlar başlayınca mecbur koşa koşa gelip kapatırlar camları. Evin için parkeler maf olmasın diye. Sen bekle bence biraz daha.Az daha sabır

Bir şekilde içeri kuş yemi atın kumrularin, güvercinlerin yeni yuvası olsun.Deli bunlar.Kışın ev hava alsın ne demek.Sanirsın yaz ayı........

Bu arada asil kisin ev havalanmazsa sicak soguk farkindan rutubet sarar siz tamamen kapatin diye yaklasirsaniz cozum bulamazsiniz ya anahtari alin ya uygun bir yerde tek cam acik kalsin tamamen kapali ust kat yaniyor o ev rutubetten mahvolur o yuzden acik birakiyorlardir bizim apartmanda yasarken karisiyorlardi kendi evlerinden kapidan gecilmiyordu ev simsiyahti alt kata karisiyorlardi cam acmayacaklarmis
Ben oturdum bos daire ile camlari acik degildi ama sokakta kalmis gibi bir soguk sizin eski hale donmeniz ev dolmadan Imkansiz
Sakin yonetici ile cilingir ile gitmeye kalkmayin basiniza bela alirsiniz

Kışın yağmur çamur olunca ne yapacaklarmış, her şeyden önce dolaplar parkeler nem yapar. Şahsen kapalı kalmasından daha tehlikeli buldum durumu. Şehir dışına mı taşındılar, anahtarlarını isteyip siz kapatın, bence gelmeye üşendiklerinden oluyor bundurum

Kapı pencere açık birakip gidende de zerre akıl yoktur.

Laftan anlamazlarsa açık camdan içeri üstten bir hortum vs sokup evi sulayın. Daha altında daire yoksa rahat rahat cam yıkayın mesela... Oradan da aşağı su indiği zaman camı açık bırakmamanın çözüm olmadığını, yağmur çamur gerçeğini maddi hasarla anlarlar.

Camı belki kapattırabilirsiniz ama başka hiçbir şey yapamazsınız, merkezi de değilmiş doğalgaz yakma zorunluluğu yok.
Ben doğalgaz yaksın mı dedim okumadınız sanırım hepsini. Sorun evini boş evde yakması değil camların açık olup var olan saıcaklığı ısıyı daha d düşürmek.

Arada açılırsa bu sorun olmayacaktır bence. Ankaradayız nemli bir şehir değil rutubet alacak bir iklim bölgesinde değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…