- 30 Mayıs 2015
- 887
- 2.815
-
- Konu Sahibi Mavi_Eftelya
Geceleri buz gibi hava bi cam bile olsa o oda duvarları tavanı buz gibi olur. Ki daha Çetin kış şartları gelmedi eksilere düşecek gece.
Hiç daha da muhattap olmak istemiyorum aslında direkt hukuki neyse hakkımı aramak istiyorum3 kez görüştük cevap alamadık
aynen öyle bide bu süreçin uzaması var o zamana kadar belki bende taşınıcam. Daha çabuk çözülmesi gerekiyorBirde size cozum lazim dava ne getiriyor faturanizi mi tahsil ediyor cam mi kapattiriyor ne kdr surede sonuclaniyor
2 sene usudukten sonra ne anlami var
Merhaba hanımlar. Sizlere bişey sorcam bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Alt katımdakiler yazın taşındılar. Normalde onlar da bizde üstümdeki de yakardı doğalgazı ,evlerimiz sıcacık olurdu. Ama giderken camları açık bırakıp gitmişler aradık önce kapatırız dediler sonra da vazgeçtik havalansın ev demişler. 2 küçük çocuğum var ve zemin buz gibi şimdiden donuyoruz ki daha kış tam anlamıyla gelmedi. Bu hak değil mi ya. Arada gel havalandır git ama sürekli açık kalması her oda açık salon mutfak açık.
Bu konuda hukuken ne yapabiliriz , şikayet edebilir miyiz etsek sonuç alır mıyız ?
Saçma yani. Kar kış camlar açık mı olacak.Merhaba hanımlar. Sizlere bişey sorcam bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Alt katımdakiler yazın taşındılar. Normalde onlar da bizde üstümdeki de yakardı doğalgazı ,evlerimiz sıcacık olurdu. Ama giderken camları açık bırakıp gitmişler aradık önce kapatırız dediler sonra da vazgeçtik havalansın ev demişler. 2 küçük çocuğum var ve zemin buz gibi şimdiden donuyoruz ki daha kış tam anlamıyla gelmedi. Bu hak değil mi ya. Arada gel havalandır git ama sürekli açık kalması her oda açık salon mutfak açık.
Bu konuda hukuken ne yapabiliriz , şikayet edebilir miyiz etsek sonuç alır mıyız ?
Yok benimde aklım almadı hanımlar. Hadi yazdı havalansın tamam kış geldi artık yerler öyle soğuk ki anlatamam sanırsın dışarda buz da yürüyorsun. Çocuklara çift çorap giydiriyorum. Ben ne kadar yaksam da zemin ısınmaz ki. İçeri dolu olsa yakmasa belki durumu yok geçinemiyor derim. Bu bambaşka bişey.