Hic duymamistim hayirlisi olsun zeycan ismide daha once hickimsede duymadim ama nette bakindim bayagi zeycan varmis
ahilla dost canlısı demek :) kız çocuklarına verilebilecek bi isim.zeycan da değişik ve yaygın bir isim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic duymamistim hayirlisi olsun zeycan ismide daha once hickimsede duymadim ama nette bakindim bayagi zeycan varmis
ben videodakinden farklı olarak bir de dıştan içe doğru masaj yapıyorum da onun videosunu bulamadım.evet nickimi değiştirdim.ahilla nasipse yeğenime koyacağımız isim :)
canim ben videoyu izleyemedim bilgisayarim yok hep telefondan girerim bu yuzden goremiyorum videoda yapilan masajirica etsem masajin nasil yapilacagini yazarmisin(videodaki masajin),ya da arkadaslardan yazan olursa mutlu olurum.ama zahmet olmasinn.
videodaki masajda önce iki parmakla göğüse çizgiler çekiyorsun.çizgiler göğüs ucundan başlayacak.ikinci harekette hamur yoğurur gibi yoğuruyorsun.üçüncü harekette çamaşır sıkar gibi bi sağa bi sola sıkıyorsun.son hareketinde göğsünü avuçlayıp kaburgana doğru bastirıyorsun.bi de daireler çizebilirsin.dıştan içe yani koltuktan çatala doğru.benim en sık yaptığım bu sonuncu.
dün gece masajımı yapamadım ya kendimi çok suçlu hissediyorum :S
aa çok ayıp çok, hiç yakıştıramadım sana.aksatanı ısıracaktın noldu kendini de ısırdın mı :)))
ahilla dost canlısı demek :) kız çocuklarına verilebilecek bi isim.zeycan da değişik ve yaygın bir isim.
He buarada dun masajimi yaptim corek otu yagiyla ama feci zorlandim cunku fittnesste gogus agirlikli calistim ve goguslerimin kaslari fena agriyor masaji yinede yaptim rezene ile adacayida ictim dun küc de yedim bakalim bi sonuc alicakmiyiz
videodaki masajda önce iki parmakla göğüse çizgiler çekiyorsun.çizgiler göğüs ucundan başlayacak.ikinci harekette hamur yoğurur gibi yoğuruyorsun.üçüncü harekette çamaşır sıkar gibi bi sağa bi sola sıkıyorsun.son hareketinde göğsünü avuçlayıp kaburgana doğru bastirıyorsun.bi de daireler çizebilirsin.dıştan içe yani koltuktan çatala doğru.benim en sık yaptığım bu sonuncu.
He buarada dun masajimi yaptim corek otu yagiyla ama feci zorlandim cunku fittnesste gogus agirlikli calistim ve goguslerimin kaslari fena agriyor masaji yinede yaptim rezene ile adacayida ictim dun küc de yedim bakalim bi sonuc alicakmiyiz
:))) ısırdım ısırmam mı :))) ya annemle berabeer uyuduk.yapamadım.sabah kalkınca yaptım ama...yine de geceyi kaçırdım işte.büyümezse annemi ısırcam
küc nedir ?? bi de küc mü var nasıl bişey tadı iyi mi bari :)
bugün başlıyorum masaja bir hafta sonra ölçeceğim bakalım bir gelişme olacakmı :)
küç denilen şey kara üzüm çekirdeğinin kısaltılışı :)
hangi video bu paylaşabilirmisin canımm
cok tesekkur ederim.ama 1seyi tam anlamadim -hamur yoguruyor gibi yoguruyosun bide camasir sikar gibi saga sola sikiyosun" dedinya demek gogusumuze yapiyoruz onlari?yaparken acitiyo mu?-aksam yapamadigin icin bence yerine gunduz iki kere yapa bilirsin.yani gece biraktiginin yerine.
küc nedir ?? bi de küc mü var nasıl bişey tadı iyi mi bari :)
e gündüz telafisini yapmışsın işte iyi ya, bu çörekli rezeneyi nasıl içiyosunuz?? benim midem bulandı yanında bisküvi yedim içebileyim diye )