teşekkür ederim şekercim senin gazınla dün gece yatmadan masajı yaptım çörekotu yağıyla, sabah da rezene olmadığından çemenotu tohumunu kaynattım içtim, gündüz yine çemen ve çörek karışımını sürdüm ama pek tavsiye etmem çünkü temizlemesi çok zor oluyor, bu gece yine masaja devam etmek istiyorum inşallah engel çıkmaz bakalım.ölçü alamadan başlamış oldum ama anlaşılır fark olursa ki inşallah olur da bu eziyete değer :))
kızlar öncelikle bu işten hiç karım yok.sadece bende çok işe yaradı ve ben gerçekten çok kötü haldeydim.yaş 28 kilo 43 göğüs 2 cm düğüne 9 ay var...çok umutsuzdum.istiyorum ki kimse öyle hissetmesin.hapa neden ısrar etmedim kullanın diye.tavsiye bile etmedim.milim oynamadı çünkü
boş yere gitti 500 liram ya zamanım
( tilbe35cim rezeneni hemen al lütfen.ölçünü bugün al sen de :)) hemen büyümez zaten.bu ölçüyü esas alıp üzerinden devam edersin.ben ikinci aldığım ölçüyü tarihle dükkanın panosuna yazdım hep gözümün önünde olsun şevk versin diye :)) nişanlım bu ne dedi,uğurlu sayılar dedim
masaja engel diye bir şey anlamam yakalarsam ısırırım.ben kızkardeşimle aynı odada uyuyorum
o uyumayıp kitap okuyorsa saat de geç oluyorsa yatar vaziyette yorganın altından yapıyorum
masaja devam pes etmek yok.
ne guzel buyutuyosun.adina cok sevindim arkadasim.gercekten bize de umut geldi sayende.ben de tekrar baslamayi dusundum.
canım benim ilk denediğimde masaj yaptım ama 3 gün yaptım bi hafta dokunmadım bi gün yaptım 4 gün uğraşmadım falan.o zaman da bişi olmadı
sonra forumlarda dikkat ettim.düzenli deniyordu.denedim ve oldu.denemeye devam :)))))
Telkini indiremezseniz ben bir şekilde ulaştırabilirim arkadaşlar. Ben de bir sürü şey yapanlardanım ( içme ile ilgili şeyler hariç) hangisi bilmiyorum ama birileri işe yaradı. az buçuk ama olsun :)
Telkine e gelince ben mp3ümün sesini sonuna kadar açıyorum hemen yanımda sehpa gibi bir şey var oraya yerleştiriyorum, ses gelen yeri bana dönecek şekilde ( üzerine krem falan koyuyorum kablolar dönmesin diye). gerçi geçen sene yapmıştım ama olsun, bu da benim önerim :)
canım bu telkinin yağlarla ilgili olduğunu duymuştum.deriden ibaret biri olarak soruyorum,bende de etki eder mi?büyüme hızlansın ve daha çabuk olsun istiyorum :S
tatlım hergün yaptığın şeyleri ayrıntılı bir şekilde maddeler halinde yazar mısın çok umut verici yazmışsın =)
tabi ki yazarım.
1- sabah 7:20de kalkıp bi bardak soğuk su içiyorum. fırsat bulursam sabah da masaj yapıyorum ama sabah masajım düzenli değil
(sabah masajında kafama göre çörek otu yağı ya da çilek yağı kullanıyorum.kahvaltıdan sonra da ıslak mendille siliyorum ya da duş alıyorum.)
2- bir saat sonra kahvaltı.kahvaltıdan 2 saat sonra bir çay kaşığı rezeneyi bir çaybardağı sıcak suya koyup 5 dk bekletiyorum. rezeneleri süzüp içine 3 damla çilek yağı ya da 5 damla çörek otu yağı damlatıyorum.3 veya 4 dikişte içiyorum.
3- öğle yemeklerinden sonra tatlı ihtiyacımı gidermek kansızlığı azaltmak için bi avuç kadar kara üzüm kurusu yiyorum. (çekirdeğini göğüs büyütmekte kullanıyorlarmış.)
4- akşam üstü saat 4 5 gibi çay saatimi rezeneyle geçiriyorum.rezenemi yine aynı şekilde hazırlıyorum ama bu sefer içine sabah damlatmadığım yağı damlatıyorum. (sabah çörek otu yağıysa akşam çilek yağı,sabah çilek yağıysa akşam çörek otu yağı.etkileri farklı.çilek yağı sıkılaştırıp dikleştiriyor.)
5- yatmadan önce çörek otu yağıyla masaj.masaj için de link attım.
umarım hepimizde çok çok faydalı olur.çay konusu bu kadar düzenli olmak zorunda değil ama benim çay saatlerim öyle.