O dedigin faydalari ama galiba kanserden koruma haric hayittada bulunuyor birde hayitta ek adet sancilarini kesiyor ama tadi berbat seninkinin tadi nasil
Sabirsizla bekliommm
zeycan kutun dolu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O dedigin faydalari ama galiba kanserden koruma haric hayittada bulunuyor birde hayitta ek adet sancilarini kesiyor ama tadi berbat seninkinin tadi nasil
Sabirsizla bekliommm
zeycan kutun dolu :)
kızlar ben de bugün başlıyorum yazılanları okudum umarım işe yarar..
ama benim korkum tüylenme yapar mı??
bide onunla uğraşamam hiç:18:
Ben tuylenme yapcagina kesinlikle insnmiyorum gogus te nekadar kil kõkleri olabilirki hem aktive olsun olsa olsa en fazla 4
tatlım araştırma yaptım biraz çörek otunun arttırdığı söyleniyor..
saç uzamasında da kullanılıyomuş (
ama çilek yağıyla masaj yapanlar var galiba o yapmıyo tüylenme..
bide benim zaten tüylenme sorunum var o yüzden çok dikkat ediyorum bu konuda sonra geri dönüşü de yok çünkü
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
bende öyle bi etkisi olmadı ama zeycanın da dediği gibi bünye meselesi...kızlar ben de bugün başlıyorum yazılanları okudum umarım işe yarar..
ama benim korkum tüylenme yapar mı??
bide onunla uğraşamam hiç:18:
bugün bi ölçüm yapayım dedim regl dönemim olmasına rağmen, fark eden 1 cm.lik fark bile gitmiş eski haline dönmüş moralim çok bozuldu çemenotuyla başlamıştım ya onun etkisi miydi acaba dedim tekrar ona mı dönüş yapsam?? sizde durumlar nasıl kızlar??
Ahilla simdi anladim msjlarimi sildim dolu oldugundanmi gelmemis -.- ama hala bisey yok cok merak ettim kopyalayip bidaha yollasana
tamam canım haber veririm
kutunuzda yeni bir msj var zeycan hanım :)
Baldan tatliiiii bi hikaye :)
Bence senin hikayen daha tatli...
Söyle diyelim ahillam ikimizinkinde bi eksik var bnim derdim sende yok senin derdin bnde yok rabbim dertlerimize gõre derman versin
Bnm rezenem bitti yeni alicam simdi
Amin ya adacayi icmenin faydasi ne?yok bu konuda faydasi yoksa icmicem.resmen midem kalkiyor.ihlamur bile iyidir
Adacayida guya gogus buyutup full hormon iceren bitki -.- de bi yaradigini gormedim