Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaha bin şükür canım göğüs ucum hala aynı yerde.üstelik bu ara işler nedeniyle çok düzensiz yaptım masajı.gerileme yok.anladığım kadarıyla büyüme olursa gerileme olmayacak :)
evet de ergenlik durdu gibi be canım. ay büyüme devam etmezse naparım ben :S ekimde düğün olacak memişler benim eli anca dolduruyor pöfff...
ben çörek otu yağını 4.5 çilek yağını 3.5 anason yağını 2.5 rezene tohumunu 1 salllama çayını 2.90 adaçayını 2.90 tlye aldım.
çörek otu yağını ben de öyle biliyorum ama neden ilk 15 gün büyüme oldu da sonra durdu onu çözemedim.
şimdi bu anasonla büyüme devam ederse anlıcam ki 15 günden sonra masaj yapmmak yok
uyuya kalmadan kimsecikler de yokken masajımı yapıp yatim.
sonra kardeşim acayip acayip koku yorumları yapıyor.
obur hep de yemekle ilgili yok taze poğaça yok çilekli pasta.
anasona ne kulp takacak onu merak ettim
hadi ben yattim.iyi geceler zeycan
Kardesine bayiliyorum anasonun bitkisi agir kokuyor yagida fenadir kesin eger bulursa bi isim bizede bildir iyi geceler rahat uyu bnde birazdan yaticam sunlari icim benim gogusler agriyor dûn sporu yine fazla kacirdim sanirim ama kas olsun istiyorummm
Kardesine bayiliyorum anasonun bitkisi agir kokuyor yagida fenadir kesin eger bulursa bi isim bizede bildir iyi geceler rahat uyu bnde birazdan yaticam sunlari icim benim gogusler agriyor dûn sporu yine fazla kacirdim sanirim ama kas olsun istiyorummm
ben de düşündüm aynısını, yağların etkisinde de markaları fark ediyordur diye düşünüyorum ama hangisi iyidir ki ??
valla canım bayılma ayıltmaz,öyle bi gıcık işte o yağının kokusu rezene gibi. gece kardeşim geldiğinde ben uyumuştum.
sabah masajı yaptım 10 15 dk sonra uyandı ''REZENE çayı kokuyor burası'' dedi. manyak mısın dedim ya kızım ot düşmanı olduğunu bilmesem sen içiyon bunları sancam da neyse kız bana baksana yoksa gizli gizli sen mi içiyon dedi deli işte deli
he kardeşimi de sana kargoyla yollarım.annemlere evden kaçmış deriz bişi olmaz kargoya koymadan da kafasına kalın bi odunla vururuz hafızasını kaybeder sana da bi sorun çıkarmaz ben de kurtulmuş olurum
ay süperr bunu bnde farkettim anason ile rezenin arasinda bi tat farki yok kokusuda nerdeyse ayni bitkinin , kardesin cöpü daloblari karistirmiyormu bitki caylarini görmuyormuki
Kardesinle anlascagim kesin kac yasindaki kardesinle birliktede anason yagini yollada yine deli divane aramiyayim burda
ilahi zeycan koptum ya bitki çaylarını işyerimde içiyorum o yüzden göremiyor da yağların kokusunu alıyor aynı odada uyuyoruz kardeşim 89lu o da sana abla :))
sana anason yağını değil ama yarı aktar kardeşimi yolluyorum deli mi ne bi de hala anason yağı diyo al kardeşimi tepe tepe aktar yap
bende biraz yaptı tüylerim inceyken kalınlaştı ama çok değil.
Evet kndisi bnden 3 yas buyuk hep istemisimdir bi ablam olmasini ama bi abi verdi bana rabbim daha dogrusu bni ona kardes yapti senin kini yollada bana ablalik yapsin bn onu aktarimm diye severim akillisin senn bitki caylar iste colalar kahvelrr evde evdekiler ot dusmani istekilerde bitki sevdali der ne alemsin
Tılbeeee nerdesınnnn
teşekkür ederim saol nasıl etkisini gördün mü peki ? büyüdü mü gerçekten ?
Arkadasim umarim sen de faydasini gorenlerdden olursun bende ise yaradi.
Tuylenme konusunu ben de okudum.benim bu sorunum zaten vardi.bir ay uc gun kullandim yeri geldi gunde iki kez masaj yaptim caya kattim...bende bu sorunumu artiracak bir sey olmadi sadecw goguslerim buyudu birazcik.
Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor.zeycan arkadasimiza yaramamis.
Bencs duzenli ve bi sure devamli yapinca sen de fqydasini mutlaka gorursun.
Ay tilbe güldürdün beni aynen grip olup gögüs bûyutuyor biz takla atioz onca sey uyguluyoz zerre sonuc alamioz -.- ne gicik is bu ya neyse rezene en basta bebe cayidir bilirsiniz evet uyku rahatlatici õzelligi var ama bnim uykum geliyor desem yalan olur ben 2 bardak ictim az sonra bi kupa daha icicem ve bunu 3 ay devam etircem önceki uygulamamda tek br kupa iciyordum bi hafta boyu bi somuc gormemistim simdi busekilde yapicam bakalim artik kaybetcek bisey kalmadi ve ben ice ûmitlendim gene
Tılbeeee nerdesınnnn
uyuya kalmadan kimsecikler de yokken masajımı yapıp yatim.
sonra kardeşim acayip acayip koku yorumları yapıyor.
obur hep de yemekle ilgili yok taze poğaça yok çilekli pasta.
anasona ne kulp takacak onu merak ettim
hadi ben yattim.iyi geceler zeycan
ikisini bir karıstırıp öyle sürmemi söyledi