- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
bende aynı dertten şikayetçiyim malesef.aslında göğüslerim fena değildi ama hamilelikti emzirmeydi kilo al ver derken yumuş yumuş oldular.öncedende çok dik değillerdi ama üstüne bunlar eklenince iyice sarktılar.
resimdeki gibi dik dursa daha bişi istemem bende :) benimde resimdeki gibi altlar dolgun üstler yok.bi kaç gündür oluyorum konuları yağ ile masajı denicem bende ama çayın ne alakası olduğunu çözemedim ne işe yarıyo?fındık yağınıda okumuştum masaj için deneyen varmı?sizler masajda tek yağmı kullanıyosunuz yoksa karıştırdığınız şeyler varmı?
birde hamileliktn sonra mutlaka büyüyor diyorlar emzirdikten sonra bile önceki halinden daha büyük duruyor demislerdi yalanmis caylar sanki anne süttünü artiriyor gögüslere iyi geldiginden cogu gögüsü büyüttü dediler yok hayit cayiymis yok isirgan otu cayiymis rezeneymis ben hepsinide denedim bende zerre degisiklik olmadi ama bununla gögüs büyüten arkadas cok olmus bu maksatla iciliyor masajida düsünebilirsin artik
ahilla senin ortadaki resime göre olduysa harbi 2 cmden cok cok iyi insallah daha daha büyürler ne diyeyimki ben ümitsiz vaka oldugum icin
tilbe sen ne durumdasin bi gelisme varmi ? hala yagi kullaniyorsun dimi