- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
bende aynı dertten şikayetçiyim malesef.aslında göğüslerim fena değildi ama hamilelikti emzirmeydi kilo al ver derken yumuş yumuş oldular.öncedende çok dik değillerdi ama üstüne bunlar eklenince iyice sarktılar.
resimdeki gibi dik dursa daha bişi istemem bende :) benimde resimdeki gibi altlar dolgun üstler yok.bi kaç gündür oluyorum konuları yağ ile masajı denicem bende ama çayın ne alakası olduğunu çözemedim ne işe yarıyo?fındık yağınıda okumuştum masaj için deneyen varmı?sizler masajda tek yağmı kullanıyosunuz yoksa karıştırdığınız şeyler varmı?
evet gercek adim zeycanistedigin sekilde söyleyebilirsin ben alistim almanlar daha dogrusu burdaki herkes adimi adam gibi söyleyemiyor hertürlüsüne alistim takma isme bile ya simdi bu gögüsten daha kücüklerini tahmin edemiyorum görmüslügüm var ama coook ince insanlarda gördüm aha kücük hani deri ile kemikten ibaret olan insanlarin gügsü cooook kücüktür senin fizigin nasilki canim normal vucuda bu gögüsler cok kücük ki bende sisman degilim 52 kiloyum 162 boyum
birde hamileliktn sonra mutlaka büyüyor diyorlar emzirdikten sonra bile önceki halinden daha büyük duruyor demislerdiyalanmis caylar sanki anne süttünü artiriyor gögüslere iyi geldiginden cogu gögüsü büyüttü dediler yok hayit cayiymis yok isirgan otu cayiymis rezeneymis ben hepsinide denedim bende zerre degisiklik olmadi ama bununla gögüs büyüten arkadas cok olmus bu maksatla iciliyor masajida düsünebilirsin artik
ahilla senin ortadaki resime göre olduysa harbi 2 cmden cok cok iyiinsallah daha daha büyürler ne diyeyimki ben ümitsiz vaka oldugum icin
tilbe sen ne durumdasin bi gelisme varmi ? hala yagi kullaniyorsun dimi
tamam öyleyse ben de kafama göre takılırım isim konusundabenim kilom da yaşım da boyum da senden büyük ama göğüslerim o resimdekilerden küçük malesef ( hatta hormon tahlili falan yaptırdım sonuç normal çıktı sebebini çözmüş değilim, o yüzden azimle çabalıyorum sonuç alabilirim umarım
bana da evlenince büyür diyorlardı ama belki hiç evlenmeyeceğim dimi amayağlara da çaylara da devam ediyorum sanki biraz fark var gibi ama psikolojik mi bilemiyorum, önümüzdeki hafta bir ay olacak o zamana kadar devam edip bildiricem durumumu, sizlerden de alalım sonuçları ki birbirimize gaz verelim :))
aysu hoşgeldin topiğe öncelikle :) masaj dıştan destek çay da içten.rezene ve adaçayının östrojen salgılamada yardımcı olduğu söyleniyor.östrojen de kadınlık hormonu.masajla dıştan salgıyı artırmaya çalışırken çayla da içten deniyoruz.ben genelde karıştırmıyorum.bende aynı dertten şikayetçiyim malesef.aslında göğüslerim fena değildi ama hamilelikti emzirmeydi kilo al ver derken yumuş yumuş oldular.öncedende çok dik değillerdi ama üstüne bunlar eklenince iyice sarktılar.
resimdeki gibi dik dursa daha bişi istemem bende :) benimde resimdeki gibi altlar dolgun üstler yok.bi kaç gündür oluyorum konuları yağ ile masajı denicem bende ama çayın ne alakası olduğunu çözemedim ne işe yarıyo?fındık yağınıda okumuştum masaj için deneyen varmı?sizler masajda tek yağmı kullanıyosunuz yoksa karıştırdığınız şeyler varmı?
evet gercek adim zeycanistedigin sekilde söyleyebilirsin ben alistim almanlar daha dogrusu burdaki herkes adimi adam gibi söyleyemiyor hertürlüsüne alistim takma isme bile ya simdi bu gögüsten daha kücüklerini tahmin edemiyorum görmüslügüm var ama coook ince insanlarda gördüm aha kücük hani deri ile kemikten ibaret olan insanlarin gügsü cooook kücüktür senin fizigin nasilki canim normal vucuda bu gögüsler cok kücük ki bende sisman degilim 52 kiloyum 162 boyum
ilk resimdekinden de küçük duruyordu benimkiler.orta resimdeki şuan daha çok benziyor.boşuna demiyorum benim için süper gelişme diye.ama durması kötü...sanırım yatarak masaj daha çok etkiliyor.dayanamadım bu sabah ölçtüm.bi yarım santimfark var ama belki de adet dönemim yeni bitiyor diyedir.biraz daha beklicem yatarak masaja az daha devam bakalım nolacak...birde hamileliktn sonra mutlaka büyüyor diyorlar emzirdikten sonra bile önceki halinden daha büyük duruyor demislerdiyalanmis caylar sanki anne süttünü artiriyor gögüslere iyi geldiginden cogu gögüsü büyüttü dediler yok hayit cayiymis yok isirgan otu cayiymis rezeneymis ben hepsinide denedim bende zerre degisiklik olmadi ama bununla gögüs büyüten arkadas cok olmus bu maksatla iciliyor masajida düsünebilirsin artik
ahilla senin ortadaki resime göre olduysa harbi 2 cmden cok cok iyiinsallah daha daha büyürler ne diyeyimki ben ümitsiz vaka oldugum icin
tilbe sen ne durumdasin bi gelisme varmi ? hala yagi kullaniyorsun dimi
bana da evlenince büyür diyorlardı ama belki hiç evlenmeyeceğim dimi amayağlara da çaylara da devam ediyorum sanki biraz fark var gibi ama psikolojik mi bilemiyorum, önümüzdeki hafta bir ay olacak o zamana kadar devam edip bildiricem durumumu, sizlerden de alalım sonuçları ki birbirimize gaz verelim :))
Allah allah peki hayit cayini denedinmi sen tadi berbat ama hormonlari aktive ediyormus falan tam bi guzellik cayiymis ben kullandim bir ay ama sonuc alamayinca biraktim bitek adetlendigimde iciyorum agrilari hemen kesiyor cunku hap almama gerek kalmiyor hos seninde hormonlarin normal cikti , ne tuhaf ama ya daha kucuk gogus olmassi bnde su ic camasir reklamlardakileri kiskaniyorum
Nedemek belki evlenmicemm evleniceksin tabi yanlizlik allaha mahsustur :) hem yaninda bi es koca olmasi güzeldir ya ... Caylarada yagada devam et bakarsin isine yarar ben hemrn bildiririmde bi gelisme olsa ama yokki :) ben yine gogus sporu yapmam lazim da zaman yok ondan umitliyim bitek kas yaparak buyurler belki
ilk resimdekinden de küçük duruyordu benimkiler.orta resimdeki şuan daha çok benziyor.boşuna demiyorum benim için süper gelişme diye.ama durması kötü...sanırım yatarak masaj daha çok etkiliyor.dayanamadım bu sabah ölçtüm.bi yarım santimfark var ama belki de adet dönemim yeni bitiyor diyedir.biraz daha beklicem yatarak masaja az daha devam bakalım nolacak...
sonuç büyümeyince büyümüyorilk baştaki ölçünü almıştın di mi?ona göre söyliceksin büyümenin olup olmadığını?
sonucuna güldüm çok :)) almıştım evet canım ona göre şu kadar cm. fark var diyebilirim inşallah, ve siz de tabi
ben de iç çamaşırı satan yerlere girince sinir oluyorum ne güzel çamaşırlar varken alamamak moralini bozuyor insanın.hayıt alacaktım ökseotunu duyunca ona dönüş yaptım ama keşke hayıtı alsaydım çünkü onun etkisi daha çok galiba.evlilik konusu biraz uzak gibi şu sıralar da ondan öyle söyledim :) niye zaman yok, saç tasarımı mı yapıyorsun ?? tasarım o anlamda diye düşündüm niyeyse :))
z ts karışımı olarak okunuyor ya adını ondan telaffuz edemiyorlar :)) canım,benim vücutta da çok komik oluyor.boy 165 kilo 43 zayıf olunca uzun da görünüyor insan.2 cm göğüs olunca çok komik kaçıyor
Kizlar bi su mucize gõgus büyutme formulu basliga girermisiniz yeni acildi ilk mesaj okadar manasizki konuyla alakasi yok yada benmi devamini gõremiyorum ya
hangi konu o linkini versene...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...leri/602238-mucize-gogus-buyutme-formulu.html
al canim sinirmi olursun gülmeyemi baslarsin sen sec :)
rezil he vallah
ya onun dalga geçtiği bu şey bizim için önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?