- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
topiğin başlığında da yazıyordu oysa yaşım görürsün canım,bi resme bakar iş :)) sympatisch idi eski nickim sormuştun almanca mı diye sanki o zaman söyledim diye aklımda kalmış ama söylememiş de olabilirim. duysam konuşmanı söylerim neyin seni ele verdiğini ban yemeyelim şimdi yabancı dil konuşuyoruz diye.aktar kısmında yardımcı olabilirim aslında ama kargo kısmını nasıl hallederiz onu bilmiyorum.yakınmışız,kocaeliye gelince bana da uğrarsın bursa orhangazidenim ben de.
yatarak masaj yapmaya geri döndüğümden beri göğüslerimde oluştuğunu söylediğimağrılar kesildi.
dogru ya basliktada yaziyor ve ilk yazindada üstelik yas 28 yazmistin ay aptal kafam ve yine dogru ya sympatischti senin nikin bende nikin dikkatimi cekti bu almanca demistim sende sade evet almanca demistin ögretmen oldugunu söylememistin sonra nikini degistirincede sormustum biz türkcemizde kalalim tabi ve insallah görüsmek nasip olur ,,, sagol yardimin icin elbette isterim ama onun parasini ve kargo ücretini sana nasil ulastirabilirim o var . zaten su 2013 cok hizli gecsin bitsin ve 2014 de girelim istiyorum su meslekten ve su patrondan kurtulayim su kabus tamamen bitsin istiyorum ondan sonra türkiyeme gidicem zaten sözlüm türkiyede suandada askerde beraberligimiz nerdeyse 3 sene dolcak ve 2014 yilinda nisan yapip 2015te evlilik nasip olursa bize türkiyeye temelli gelicem insallah ondan sonra zaten aktarlarda on numarali müsteri olurum ben aktara yakin ev tutcam türkiye gibisi yokki ya peki sen almanca ögretmeni olarak hic almanyaya geldinmi ?