Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
C
cicikom
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nurx
...................
Son düzenleyen: Moderatör:
- Konu Sahibi nurx
alpha rıce kullanan arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum cunku bende annem ve babama getırtecegım burdakı yorumlar cok onemlı cunku sıtesınde bıkac yorumun dısında yorum yok ....
- Konu Sahibi nurx
slm raslantı sonucu alpha rice ile ilgili ilginç yazılar ve karalamalar gördüm resmen şok oldum biz bu ürünü babama bir arkadaşın tavsiyesi ile kullandırdık ilk 15 ile 20 gün arası bir etki görmedik fakat 20 in ci günden sonra babam daki halsizlik yavaş yavaş kayboldu babam tekbaşına tuvalete gitmeye başladı hatta namazlarını dahi kılıyor du ve enson alpha rice firmasıyla görüştüğümüz de içerisin de GDO dahi bulunmadığını ve bütün ünüversiteler ,hıvsısıha.tubitak gibi resmi kuruluşlarda testleri yaptırılmış olduğunu söylediler yani ben yazılanları ve karalamaları görünce detaya girmek zorun da kaldım çünkü birileri bu ürünün taklidini yaptırıp karalama lar yaparlar bu hep böyle olmuştur onlar yaptıkları ile kalırlar ve giderler siz siz olun bence doğru ürün alpha rice yi kullanın meyve veren ağaç taşlanır.
- Konu Sahibi nurx
ya madem öyleyse neden arkadasalrın bazıları doktor kontrolunde alıyorlar.zararlı birsey olsa seker hastasına kullandırmazlar.hem benım kuzenim 21 yasında ve oda sedef hastalıgı cok ilerledi artık yüzüne kadar inmeye baslamıstı sonra alpharice kullanmaya basla ve simdi mükemmel hic bir yara izi falanda kalmadı.eger gercekten zararlıysa yani bosuna 140 lira vermesin
slm arkadaşlar
ben alpha rice ı uzun zamandır tv den takip ediyorum.vesiparişhattını aradım.tarım bakanlığı onaylı tüm incelemeleri yapılmışhıfsısıhha,istanbul eniversitesi ve GDO testiyapılmış vehepsinden olumlu sonuç alınmış. ürünü aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum rahimdeoluşan irili ufaklı kistlerim vardı cuma günü doktora gittim inanılmayacak derecede azaldığını ve büyük olanlarında küçülmeye başladığını söyledi çok sevindim. herkese tavsiye ediyorum. piyasadabirçok kahverengi pirinç ile ilgili ürünler var. alpha rice farkıyla kendini kanıtladı tabiki rakipleri olacaktır. bizler seçici olalaım sağlığımızı tehlikeye atmayalım. sağlıcakla kalın.....
- Konu Sahibi nurx
ya madem öyleyse neden arkadasalrın bazıları doktor kontrolunde alıyorlar.zararlı birsey olsa seker hastasına kullandırmazlar.hem benım kuzenim 21 yasında ve oda sedef hastalıgı cok ilerledi artık yüzüne kadar inmeye baslamıstı sonra alpharice kullanmaya basla ve simdi mükemmel hic bir yara izi falanda kalmadı.eger gercekten zararlıysa yani bosuna 140 lira vermesin
slm ben yorumu yapan doğaulaş bayan danışman arkadaşıma katılmıyorum çünkü 7 yaşında bir yavrumuz ölecek ve ondan sonra alpah rice yi tarım ve köy işleri bakanlığı serbest bırakacak ve vatandaşların zarar görmesine seyirci kalacak böyle birşey dünyada olmaz ve türkiye cumhuriyetin' de de hiç olmaz bunlar tamamen uydurma yalan ve kendi ürünlerinin satışını yapmak için yapılan ticari ahlaka uymayan davranışlardır.doğaulaş arkadaşım danışmanlık yapıyor da ilk önce düzgün araştırsın ben alpha rice firmasını aradım rahatsız oldum yazılanlardan ve yetkili arkadaşlara sordum onlarda şaşırdı ve eklediler firmamız enson tarım ve köy işlerinin labaratuvarlarında GDO testini yaptırdıklarını ve tubitak,hıvsısıha,istanbul ünüversitesi, şenlik köy tarım köyişleri bakanlığın da testlerinin yaptırdıklarını ve içtiğimiz sudan yedeğimiz ekmekten soluduğumuz havadan çok temiz hijyen ve dünya standartların'da tam güvenle kullanacağımız gıda takviyesi olduğunu ve bununda her zaman sonu kadar firmanın arkasında olacağını taahhüt etmişlerdir. ben aileme ve çevreme alpha rice ürününü kullanmalarını tavsiye ediyorum.
- Konu Sahibi nurx
slm ben de bir alpharice kullanıcısıyım. Oğlum için alpharice yı 4 yıldır düzenli kullanıyorum ve çok memnunum. bağışıklık siztemi zayıf olduğu için çok çabuk hastalanabilen bir çocuk kansızlığı da olduğu için daha da kötü hale gelebiliyordu...Yani her çocuk hasta oluyo diğer çocuklar 1 hafta da atlatırken oğlumun hastalığı 15-20 gün sürüyodu bu zaman zarfında yemediği ilaç, antibiyotik. iğne, serum kalmıyordu. ALPHARıCE yı kullanmaya başladıktan sonra hiç doğru dürüst doktora bile gitmedik...ALPHARıCE yı kullanmayı herkese tavsiye ederim biz hala kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz....
C
cicikom
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nurx
Neden sadece toplam 2 mesajınız var reklammı yapıyorsunuz...
- Konu Sahibi nurx
Neden sadece toplam 2 mesajınız var reklammı yapıyorsunuz...
merhabalar, bakın şunu anlamıyorum hergün aynı şeyi yazsam gene reklam diyeceksiniz. araştırın arkadaşlar, burada yazıyosunuz,bakıyorsunuz internettende araştırın.zamanınız var. niye reklam yapayımki adamlar zaten kendi reklamını yapıyor.ben burada arkadaşlar kullananlar varsa paylaşsın bilgi edinmek istiyoruz diyenler için yazdım. hergün aynı şeyleri yazmamdan hoşlanırmısın? ben kullandım memnunum.gözümle gördüğüm şeye inanırım karalayanlar istediğini yapsın.bide istersen senin için hergün buraya mesaj atayım
- Konu Sahibi nurx
arkadaşlar benim eşimde iki yıl kullandı
bariz bir rahatsızlığı fala yoktu öyle
yalnızca göğsünde bir baskı hissediyordu
arkadaşı pazarlamasını yapıyormuş oda almış inandı birazda kullandı
fakat bu zamanda ne bir yararını gördü nede zararını sadece maddi zararı sayabiliriz
çünki 140 tlye en küçük boyunu alıyordu iyi hadi diyelim o pek umursamadı bu maddi kaybı
fakat iyi olduğuna kesin inanmadığınız birşeyle bunca insanın vebaline girmeyin lütfen
bariz bir rahatsızlığı fala yoktu öyle
yalnızca göğsünde bir baskı hissediyordu
arkadaşı pazarlamasını yapıyormuş oda almış inandı birazda kullandı
fakat bu zamanda ne bir yararını gördü nede zararını sadece maddi zararı sayabiliriz
çünki 140 tlye en küçük boyunu alıyordu iyi hadi diyelim o pek umursamadı bu maddi kaybı
fakat iyi olduğuna kesin inanmadığınız birşeyle bunca insanın vebaline girmeyin lütfen
- Konu Sahibi nurx
Gerçekten de Alpha Rice'ı ben kullandım, bu kullandı, şu kullandı memnunuz diye koro halinde yorum yazanlar üye oldukları tarihte yazmışlar yorumlarını ya da reklamlarını mı deseydim.. Sonra bir daha girmemişler bile siteye.. Ne kadar ayıp.. Oryza veya Diğeri farketmez şu siteye reklam amaçlı girip kafa karıştıranları, insaları maddi manevi zarara uğratmayı göze alanları kendi adıma kınıyorum!
- Konu Sahibi nurx
Arkadaşlar aşağıdaki linkte piyasadan daha ucuza gördüm paylaşayım dedim
Alpha Rce Orijinal 454gram - SanalPazar
Alpha Rce Orijinal 454gram - SanalPazar