Doğuma Hazırlık Alperen ismi nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
mrb,16 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacağını öğrendim,eşim bu ismi istiyor ama bana çok uzun geliyo bu isim,eşimide ikna edemiyorum,bu isim nasıl sizce ve bu isimde tanıdıklarınız varmı ve nasıl kişiler,yorumlarsanız sevinirim bayanlar...

not.. ve bu isim size siyasi bi çağrışımda bulunuyomu?

Son düzenleme:
isim olarak güzel bi isim cesur yiğit bahadır gibi anlamları var
eşine bu isimleri öner istersen ne sde olsa aynı anlamdalar

Alper bana hep daha sevimli gelmiştir ama Alperen de kötü bir isim değil, güzel

mrb,16 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacağını öğrendim,eşim bu ismi istiyor ama bana çok uzun geliyo bu isim,eşimide ikna edemiyorum,bu isim nasıl sizce ve bu isimde tanıdıklarınız varmı ve nasıl kişiler,yorumlarsanız sevinirim bayanlar...

konunu takip edecem ben hamiş değilim ama bi oğlum olursa ismi alperen olur inşallah:55:bu isimdekilerin özelliklerini bilmiyorum ama burdan öğrenirim .Allah kavuştursun bebişine

benim çok sevdiğim isimlerden. üstelik anlamlı ve de Türkçe :34:

arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum...yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...

alperen, mete,metehan gibi isimleri hep sevmişimdir.bence çok güzel yakışır oğluşuna.

alperen, mete,metehan gibi isimleri hep sevmişimdir.bence çok güzel yakışır oğluşuna.

bu arada tanıdığım da var bu isimde çocuk sbs de derece yaptı ve gerçekten beyefendi.

Alperen ismi eşiminde benimde çok hoşumuza gitti ailelerimizde çok beğenmişti ve alperen diye seslenmeye başlamıştık bizde ama siyasi açıdan sorun yaratabilir diye vazgeçmek zorunda kaldık ve çok üzülmüştüm,alperr olarak düşünüyoruz ama halen karar veremedik bizde..

Akla direkt Mhp'yi getiriyor. Eğer rahatsız olmazsanız bundan güzel bi isim koyulabilir.

Back
X