- 24 Mayıs 2015
- 25
- 11
- 1
- 40
- Konu Sahibi Sibella2014
-
gecmis olsun canim, bende ekim gibi ameliyat olmayi planliyorum, bizlerle ayrintilari paylasacagin icin cok tesekkur ederim.Arkadaslar en sonunda kararimi verdim ve gectigimiz pazartesi gunu hizli bir karar verdim ve Dr. Alper bey ile gorusmeye gittim. Baba cok guven verdi. Gercekten rahatlatici bir tarzi var. Gorusme olumlu olunca bugun icin randevu aldim. Sabah ameliyata girdim. Simdi hastanede yatagimda dinleniyorum. Sanki hafifledigimi hissediyorum. Tum ayrintilari sizlerle paylasacagim. Daha sonra ozelden isteyenlere fotograflarimi da gosterebilirim. Bence cok da zor bir islem degil is. Bir sure cok kararsiz kaldim. Ani karar vermesem hayatta yaptiracagim yoktu. Yok agri olur, sekilsiz olur, o olur bu olur diyenlerden dolayi yaptiramiyordum. Valla su an yatagimda yatiyorum en azindan biri konusunda bilgim var artik ve "agrim hic yok". Herkese arastirmalarinda kolayliklar.
Arkadaslar en sonunda kararimi verdim ve gectigimiz pazartesi gunu hizli bir karar verdim ve Dr. Alper bey ile gorusmeye gittim. Baba cok guven verdi. Gercekten rahatlatici bir tarzi var. Gorusme olumlu olunca bugun icin randevu aldim. Sabah ameliyata girdim. Simdi hastanede yatagimda dinleniyorum. Sanki hafifledigimi hissediyorum. Tum ayrintilari sizlerle paylasacagim. Daha sonra ozelden isteyenlere fotograflarimi da gosterebilirim. Bence cok da zor bir islem degil is. Bir sure cok kararsiz kaldim. Ani karar vermesem hayatta yaptiracagim yoktu. Yok agri olur, sekilsiz olur, o olur bu olur diyenlerden dolayi yaptiramiyordum. Valla su an yatagimda yatiyorum en azindan biri konusunda bilgim var artik ve "agrim hic yok". Herkese arastirmalarinda kolayliklar.
Canım bu resimleri nasıl ekledin? Ben de kendi rsimlerimi koymak istiyorumişte ablamın fotoları arkadaşlar . şimdilik iyi bu arada maydonoz suyu tavsiye ederim ödem için işe yarıyor
Benim gibi yaptırmayı düşünen arkadaşları çok memnun edersiniz resim paylaşırsanız,sabırsızlıkla bekliyorum A ayselhurelCanım bu resimleri nasıl ekledin? Ben de kendi rsimlerimi koymak istiyorum
Canım mesaj yazarken altta dosya yükle butonu var,onu tıklayıp resim yükleyebilirsinCanım bu resimleri nasıl ekledin? Ben de kendi rsimlerimi koymak istiyorum
Canım mesaj yazarken altta dosya yükle butonu var,onu tıklayıp resim yükleyebilirsin
Teşekkürler,en kısa zamanda yükliycem inşallahCanım son hali yok mu ablanın?bu arada geçmiş olsun
Arkadaslar en sonunda kararimi verdim ve gectigimiz pazartesi gunu hizli bir karar verdim ve Dr. Alper bey ile gorusmeye gittim. Baba cok guven verdi. Gercekten rahatlatici bir tarzi var. Gorusme olumlu olunca bugun icin randevu aldim. Sabah ameliyata girdim. Simdi hastanede yatagimda dinleniyorum. Sanki hafifledigimi hissediyorum. Tum ayrintilari sizlerle paylasacagim. Daha sonra ozelden isteyenlere fotograflarimi da gosterebilirim. Bence cok da zor bir islem degil is. Bir sure cok kararsiz kaldim. Ani karar vermesem hayatta yaptiracagim yoktu. Yok agri olur, sekilsiz olur, o olur bu olur diyenlerden dolayi yaptiramiyordum. Valla su an yatagimda yatiyorum en azindan biri konusunda bilgim var artik ve "agrim hic yok". Herkese arastirmalarinda kolayliklar.
Canım oldun mu ameliyat?merak ettim..Benim de büyük gün yaklaştı,önümüzdeki hafta için randevumu aldım,meme küçültme,karın slimlipo ve labioplasti aynı anda olacağım,biraz zor olacak sanırım ama bir seferde kurtulmak istedim,umarım pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?