- 24 Mart 2015
- 38
- 8
- 3
- 43
- Konu Sahibi Sibella2014
-
Geçmiş olsunTekrar merhaba,ameliyat sonrası yazamadım,bugün 6.günüm,hiç ağrım yok diyebilirim,ödem tabi ki var,bir an önce geçmesi için dua ediyorum,göbeğim ve alt tarafından toplamda 2 lt yağ almış dr bey,şu anda korse ve ödemden dolayı anlayamıyorum incelme olup olmadığını ama doktorum çok iyi olacağını söyledi.Ameliyatım 1,5 st civarı sürdü,uyandığımda pek bişey hissetmedim,drum istersem hastanede kalabileceğimi söyledi ama ben kendimi iyi hissettiğim için kalmadım,evde uzanıp tv seyrettimpek korkulacak bir işlem değil merak edenler için,sonuç için tabi ki erken,önümüzdeki aylarda sizi bilgilendirmeye çalışacağım canlar,şimdilik hoşçakalın
Merhaba,ameliyat oldunuz mu Alper Bey'e?Ben alper beyle görüşmeye gittim arkadaşlar kendisi çok dürüst ve samimi biri uygulamayı tüm ayrıntıları ile bana anlattı. Kısmetse kendisine bu uygulamayı yaptırmak istediğimi söyledim. Uygulama öncesinde ve sonrasında neler yaşayacağımı detaylı bir şekilde bana anlattı ilk görüşmeden son derece memnun bir şekilde ayrıldım. Operasyon ile ilgili bilgileri size aktarmaya devam edicem. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor.
Merhaba bende lazerlipo olmak istiyorum,siz nerelerinize yaptırdınız?Memnunmusunuz sonuçtan?Benimde yaklaşık 3 ay geçti ameliyatımın üstünden,epey inceldim,drum daha inceleceksin dedi,bekliyorum bakalım
MerhabaMerhaba bende lazerlipo olmak istiyorum,siz nerelerinize yaptırdınız?Memnunmusunuz sonuçtan?
Çok teşekkür ederim cevabınız için,bende araştırma halindeyim,benimde göbeğimden özellikle şikayetim,çok iz kalıyor mu?MerhabaSeremony
Evet göbek,yanlar ve kollarımdan lazerlipo oldum Alper Beye,4 ay oldu daha,tam sonuç için erken ama gidişattan çok memnunum
Merhaba doğumsonrası bikini bölgemde ciddi bir yağ fazlalığı kaldı,iki haftalığına İstanbul'dayım,bu işlemi yaptırmam lazım,internet araştırmalarım sonucu Alper Tuncel 'de yoğunlşatım,forumda tek tek yorumları okumam çok zor,Alper Tuncel'e lazerlipoliz yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?Çook teşekkürler...
Geçmiş olsun,benim hiç aklıma gelmemişti öncesi fotoğraf çekmek,sonrasında da pek çekmedim,dr çekti sadece,ama yaptırmayı düşünenler açısından iyi olmuş,bende merakla takip edicem,inşallah resimlerin devamı gelirişte ablamın fotoları arkadaşlar . şimdilik iyi bu arada maydonoz suyu tavsiye ederim ödem için işe yarıyor
Canım olmaz mı??bu kadar insan niye ameliyat olsun incelme olmasa,tabi çok kiloluysan işe yaramayabilir ama o zaman söyler Alper Bey sana ve yapmaz büyük ihtimalle,benim bir arkdaşıma 5 kilo ver öyle gel dedi,kız şimdi beni gördükçe motive olup,kilo vermeye çalışıyor ameliyat olabilmek içinArkadaslar bende alper beye ameliyatimi yaptirmak istiyorum karin kollar basen gidik ama merak ediyorum incelme oldumu memnun misunuz
Seremony sana cevap yazmadığımı şimdi farkettim kusura bakma,4 ay civarı oldu benim ,Alper bey yüzde 50 civarında sonuç aldığımı söyledi şu ana kadar yüzde yüz için biraz daha beklemem gerekiyor,ama ben memenunum sonuçtan,tam sonucu alınca daha da memnun olurum inşallah:)Geçmiş olsunSibella2014 şimdi nasılsınız?
Tatlım ben yaptırdım ve bikini bölgeme de yaptı sağolsun vallaMerhaba doğumsonrası bikini bölgemde ciddi bir yağ fazlalığı kaldı,iki haftalığına İstanbul'dayım,bu işlemi yaptırmam lazım,internet araştırmalarım sonucu Alper Tuncel 'de yoğunlşatım,forumda tek tek yorumları okumam çok zor,Alper Tuncel'e lazerlipoliz yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?Çook teşekkürler...
Sen göbek yaptırmışmıydın canım?Seremony sana cevap yazmadığımı şimdi farkettim kusura bakma,4 ay civarı oldu benim ,Alper bey yüzde 50 civarında sonuç aldığımı söyledi şu ana kadar yüzde yüz için biraz daha beklemem gerekiyor,ama ben memenunum sonuçtan,tam sonucu alınca daha da memnun olurum inşallah:)
Sağol canım,bende o kadar çok kişiye o kadar çok soru soruyorum ki kim cevap verdi kim vermedi farketmiyorum,çok fazla şey var aklıma takılanSeremony sana cevap yazmadığımı şimdi farkettim kusura bakma,4 ay civarı oldu benim ,Alper bey yüzde 50 civarında sonuç aldığımı söyledi şu ana kadar yüzde yüz için biraz daha beklemem gerekiyor,ama ben memenunum sonuçtan,tam sonucu alınca daha da memnun olurum inşallah:)
Canım çok iyi olmuş sonucun,karın germe de varmı?iyi toparlamış göbeğin?benimki de çok fenaAmeliyattan 5 ay sonraki halim
Inanmiyorum siz hangi islemler yaptirsiniz ? Ve spor yada diet yaptinizmi cok guzel sonuc almissiniz masallahAmeliyattan 5 ay sonraki halim
sonucun çok güzel olmuş sadece lipo mu yaptırdın canımAmeliyattan 5 ay sonraki halim
Ben vaser lipo yaptirdimArkadaşlar bu arada aklıma takılan bişey var,bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi laserlipo,vaser ve slimlipo aynı teknikler mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?