alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

öyle mi ben seninkini de 16 ocak okumuştum sanki
evet canım gözlerimin buğundan yanlış gördüm galiba

Hoşbuldum cnm olumunekankayizsmile kaçamak yapmadığım için uğramıyorum topiğe sempatiksalakcinni

sel ugradıda noldu anket acamadık ulen yenı ceza abulmam lazımm acılene

bu arada dusa gırıcem ama sızın mesaı satınızı beklıyomma.s

bugulanmak yok bugulanmak yokk nolıyyy benım muabbet kuslarım otussun bakımm

benim mesaim bitti kızlar kaçamak yok olsada geçmişte kalmıştır nen uzatma make

ımmm şeyyy eeee
kaçta bitiyo nihancım mesain kaydirigubbakcemile3

mesaıyemı kalcan kız kokarım fazla gec cıkmayın sabahtan berı su ıle yakın ılıskı kurmaya calsııyom hava soguk ggec bırakmayı dusunmuyon herhalde

hadı cayı da demeldım gelın 5 cayı yapalım olmazsa gece yatıyada kalın nolcekaklinialirimsmile

benim hafta sonum iyiydi kaçamak yapmadım şimdi bu cadı make yanlış anlar yine cümle aleme rezil eder

ben dusa gıdıyom kızlar hadı sızde uslu uslu eve gıdın saga sola bakmayın eve gıdınce yemeklere abanmayın yakarım ulennn

benim mesai 6 da bitiyor
hadi sen gir duşa bende diğer topiklere bakim
yarın görüşürüz

bizde yapmıyoruz nafçım ama geyik yapıyoruz ama benim mesaim bitiyor şimdi çıkıcam dedikodumu yapmayın tammısempatiksalakcinni

Konuyu dağıttınmı şutlanıyosun ona göre sempatiksalakcinni

sel ugradıda noldu anket acamadık ulen yenı ceza abulmam lazımm acılene

bu arada dusa gırıcem ama sızın mesaı satınızı beklıyomma.s

Anket olmaz zaten bence :icecream:

benim mesaim bitti kızlar kaçamak yok olsada geçmişte kalmıştır nen uzatma make

:roflol: :roflol: :roflol:

bu sefer çıktım kızlar byyyy

ben dusa gıdıyom kızlar hadı sızde uslu uslu eve gıdın saga sola bakmayın eve gıdınce yemeklere abanmayın yakarım ulennn

Gülegüle kızlar :KK3:

Bundan sonra sigarayı da kaçamaktan saymayı teklif ediyorum delikafadulden delikafadulden

teklıfını red ettım yapma be gozum o olmasa ben 500 kg olurdumkesın arada o agzımın bos olmasına sebep olıy

yagsız mercımek corbası yaptım kalorısı azolur boyle dımı

ıcıne havuc sogan 1 dene pattıs mercımek koyduk ekstrası yok nasılkızlar robotttan gecırdımmı baharatlıcam ıste bu

X