Alnımdaki Pütürcükler Lütfen YARDIM:(

alinalina

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
31
0
6
İstanbul
Selam arkadaşlar, benim sorunum alnımdaki pütürcükler başlıkta da yazdığım gibi. 8 yaşındayken falan yüzümde hep yağ bezesi çıkıyordu sonra geçti onlar 18 yaşındayım şuan şimdi de alnımda böyle pütür pütür minik kabarcıklar var siğil değil yağ bezesi diye düşündüm ama o da değil galiba. adını bilmiyorum bu illetin fakat rahatsız ediyor görüntüsü. bazı insanların yanakları böyle pütürlü olur ya benimde alnımda başladı işte. ne olur yardım edin yanaklardakine gül suyu süren duymuştum alnıma da iyi gelir mi arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum....

Güzelim bende de var onlardan.
Ben en son doktora gittim Nilera Okyanus sabun ve İsotrexin Jel verdi.(Roaccutane' ın etkin maddesini içeriyor)
Yüzümü sabah akşam bu sabunla yıkadım.Gece yatarken yine yıkayıp jeli sürdüm.
Sabaha kadar kaldı jel yüzümde.Mutlaka nemlendirici (bepanthen yüz için olabilir) kullan ve güneşte çok kalmamaya dikkat et.
Çünkü deriyi soyduğu için alttan gelen yeni deri güneş ışınlarına savunmasız kalıyor ve leke oluşuyor.
2 ay yavaş yavaş etki ediyor ama sabredip 2 ay 3 ay kullanırsan kesin geçiyor.
Ve bi daha çıkmıyor.Ben her şeyi denemiştim.Sadece bu iyi geldi.
Bir dene.Nilera sabunu devlet karşılamıyor aklında olsun 12 tl ye almıştım.
İsotrexin jel reçetesiz ne kadar bilmiyorum.

Ama mutlaka düzenli kullan.

benimde alnımda pütürcükler var. doktora gittim. alnımda kimisi yağ bezesi kimisi de mantar olduğunu söyledi. ne olduklarını bende bilmiyorum. antibiyotik aldığımda hepsi bi anda geçiyor daha sonra tekrar çıkıyor. ama şu anda roaccutane kullanıyorum ve sanırım yavaş yavaş geçmeye başladı.

bepanthen genelde ıyılestırıyo o tıp seylerı ama cıldıyeye gıtmende fayda var

tamam o sabun ve kremi deniycem belkide önce doktora giderim teşekkürler kızlar tavsiyeleriniz için. daha başka tavsiyeleri de bekliyorum tabi ki:)

canım aynı sorun bende de var alnım pütür pütür nedendir bilmiyorum geceleri limon suyu sürmeye başladım 3 gece oldu ama belirli fayda göremedim acayip sinirim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…