Lekeler, Çiller Alnımdaki güneş lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
selam kızlar alnımda baya buyuk bı gunes lekesı oldu tam 1 senedır ugrasuyırum leke kremlerı gunes kremlerı yok gecmedı ızmırde tavsıye edebılecegınız ıyı bır cılt doktoru varmı sanırım soydurma yaptrıcam yardım edın lutfen

izmirde b ıldıgım bır dermatolog yok ama tavsıyelerim var yazın soyma işlemı yapılmıyor zaten. kendınnne kahkül kestir böylelıkle hem lekelerının görünmesine engel olursun hem güneşte bıraz olsun gölgelemiş olursun ayrıca 50spf bır güneş kremı kullan soydurma işinide kışa bırak. böylelıkle leken ilerlemez aksine geriler

arkadasım dedıgın herseyı yaptım kahkul kestırdım ve tam 2 senedır 50+ krem kullanıyorum sadece ılerlemesını durdurdum kısın gıdıcem zaten doktora zaten ekım gıbı ama sımdıden arastırıyorum yokmu doktor bıldıgınız ıyı

eda ben de izmirdeyim. 5-6 yıl önce dokuz eylül üni hastanesinde kimyasal peeling yaptırdım.sadece gözümün altında 2 cm çapında dağınık leke vardı.herkes ''hoş kız ama lekesi var deyince ne yapsam dedim hastanede peeling yaptırdım kış boyunca.sadece leke üstüne sürmediler ,yüzümün her tarafına sürdüler.çok hassas olduğu için en fazla 1dkk-1.30 dakka dayanabildi cilt. yıkamaya geçtim falan hep.sonra birgün güneş kremi unutmuşum yanımda götürmeyi sonra tekrarladı lekelerim.yüzümün diğer yerlerindeki incelmeler de lekelendi.ylar geçti sivilce siyah nokta şu bu derken şimdi iki aynı lekelere yanaklarım,dudaküstüm,alnım da dahil oldu bu kış atatürk eğitim araştırmaya gittim.dermatolojiden bana tiretin verdi .şaka yapmıyorum ilk günden sonra sabah kalktığımda sönmüş buldum lekeyi yarı yarıya.ama DİKKAT bu da güneş kremii istiyor yoksa yineliyo kendini.ama bunun peelingten farklı sadece daha hafif ve direkt lekeye gece sürüyosun.kışın kullanmıyosun.sen bu arada soğan suyunu dene :) ya da ne bileyim hepimiz gibi doğal olan ne varsa dene oayalan en azından

Son düzenleme:

canım mesajın ıcın sagol eczaneye tiretin desem veriyomu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…