Sivilceli Ciltler alnımda minik minik sivilceler:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iremeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
77
0
0
Ankara
kızlar alnıımda sayısız derecee sivilce gbi seyler cktı bi anda isilik gbi ne geciyo ne büyüyo ne yapıcammafoldumben

cildiyeye git ve kendi kendine hiç bişey yapma derim ben.aynı dertten bende muzdaribim 7 aydır akne tedavisi görüyorum.önce küçük küçük sivilce gibi başladı sonra bir sürü oldular..benimde sadece alnımda..o kadar tedaviden sonra ancak yüzüm bakılabilir hale geldi :( sakın sıkıp patlatmak gibi bi yanlış yapma çünkü böyle yapsaydın tedavisi olsa da izleri gitmezdi dedi doktor ben hiç ugraşmadan direk doktora gittim ve ii ki kendi kafana göre bişeyler yapmamışsın dedi.tamamen geçti şu anda ve sadece izleri war onlar için ilaç kullanıyorum ve sonuç gayet iyiye gidiyo. cildiyeye bence tatlım

bu sene zaten tedavi oldm hc bşey kalmamiştı ama bi anda tekrar cıktı:S cevremdekiler de sıcaktan ve percemlerden hava almadığı için olablr diolar ama hklısnız en iyisi gitmek doktora:(

bu sene zaten tedavi oldm hc bşey kalmamiştı ama bi anda tekrar cıktı:S cevremdekiler de sıcaktan ve percemlerden hava almadığı için olablr diolar ama hklısnız en iyisi gitmek doktora:(

aynsısı bendede var butun yuzumu isilik gibi seyler kapladı gunestendır dedıem lancome 50 faktor surdum bısey olmadı sanırım sıcak ve streste etkılıoyr cunku kıısn olmuyor yazın sadece

ama dr a gıdersen paylas bızımle

saçlarımı kestirince, perçemler olunca bir anda artmıştı, bu da nedenlerden biri sanırım. anca uzayıp tekrar toplamaya başladıktan sonra da stresli bir döneme girince iyice azdılar :gitme: fucidin kremi deniyorum isiliklere de iyi geldiği için bir de maden suyu ve nivea arındırıcı jelim vardı bakalım bir işe yarayacak mı? gerçi stresle arttığına göre o etkeni kaldırmadan geçmesini beklemek de ne kadar doğru bilemiyorum tabii :gitme:

Ekleme:1 ay olmuş bu mesajı yazalı, fucidin kremi birkaç kereden fazla yapamadım, çünkü gece uyurken krem olmasından rahatsız oldum. Yine kk topiclerinde okuduğum yorumlar ve ürünlerine güvendiğim bir marka olduğu için Sebamed kompakt sabunu aldım, düzenli kullanamadığım için kurtulmuş değilim ancak stresli zamanlarda iyice artıyor bunu bir kez daha net bir şekilde takip ettim:( Hiçbir yüz temizleme ürününde görmediğim yumuşaklık, temizlik hissini veriyor. :)

Son düzenleme:
Canım benimde alnımda o tür sivilceler çıkmıştı ben haftada en fazla 2 kere kil kürü uyguladım.
Bildiğimiz basit yöntem; 2 çay kaşığı kili 1 çay kaşığı suyla çamur kıvamına getirip sürdüm yüzüme ama alnıma bolca uyguladım. Kuruyana kadar bekledim dökülmeye başlayınca suyla güzelce yıkadım. Bunu 2-3 hafta denersen belki bi sonuç alırsın. Bendeki sonucu mükemmeldi ama cilt tipine göre farklılık gösterirmi bilemem.. Şimdiden geçmiş olsun.. (:

cildiyeye git ve kendi kendine hiç bişey yapma derim ben.aynı dertten bende muzdaribim 7 aydır akne tedavisi görüyorum.önce küçük küçük sivilce gibi başladı sonra bir sürü oldular..benimde sadece alnımda..o kadar tedaviden sonra ancak yüzüm bakılabilir hale geldi :( sakın sıkıp patlatmak gibi bi yanlış yapma çünkü böyle yapsaydın tedavisi olsa da izleri gitmezdi dedi doktor ben hiç ugraşmadan direk doktora gittim ve ii ki kendi kafana göre bişeyler yapmamışsın dedi.tamamen geçti şu anda ve sadece izleri war onlar için ilaç kullanıyorum ve sonuç gayet iyiye gidiyo. cildiyeye bence tatlım

mrb canım sen hangi ilaci kullaniosun sivilce izleri icin

Canim bendede ayni problem var sivilce desen degil isilik desen degil. Cildiyeye gitmistim bana clindoxyl ve azelderm krem vermisti. Clindoxyl daha cok etki etti 2 ay kullandim gecirdi sonra krem bitince daha cikmaz herhalde diye dusunup kullanmayi biraktim ama yine cikti. Tekrar gittim bu sefer benzamycn krem verdi oda gecirdi ama bitince tekrar cikti. Cilt ona alisiyor surekli onu istiyor yani kesin cozumu yok sanirim :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bendede ayni problem var sivilce desen degil isilik desen degil. Cildiyeye gitmistim bana clindoxyl ve azelderm krem vermisti. Clindoxyl daha cok etki etti 2 ay kullandim gecirdi sonra krem bitince daha cikmaz herhalde diye dusunup kullanmayi biraktim ama yine cikti. Tekrar gittim bu sefer benzamycn krem verdi oda gecirdi ama bitince tekrar cikti. Cilt ona alisiyor surekli onu istiyor yani kesin cozumu yok sanirim :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynı sorundan şikayetçiyim alnım isilik gibi pütür pütür yıllardır geçmiyor doktorların verdikleri ilaçlar daha da vidir vidir yapıyor :KK43: sizinkiler geçti mi acaba ne iyi geldi

bence cildinizi yeterince ölü derilerden arındırmıyor olabilirsiniz. Peeling yapmayı deneyin.

Saraçoğlunun soğan ya da lavanta kürünü deneyin. Soğan kürü daha etkiliymiş ama ben lavanta kürü yapmıştım tam geçirmesede yarısı geçmişti süre bitmeden tembellikten bıraktım. Tekrar başlayacağım.

Saraçoğlunun soğan ya da lavanta kürünü deneyin. Soğan kürü daha etkiliymiş ama ben lavanta kürü yapmıştım tam geçirmesede yarısı geçmişti süre bitmeden tembellikten bıraktım. Tekrar başlayacağım.
Bi araştırıyım bunları çok teşekkür ederim ilginiz için :)

Back
X