Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sene zaten tedavi oldm hc bşey kalmamiştı ama bi anda tekrar cıktı:S cevremdekiler de sıcaktan ve percemlerden hava almadığı için olablr diolar ama hklısnız en iyisi gitmek doktora![]()
bu sene zaten tedavi oldm hc bşey kalmamiştı ama bi anda tekrar cıktı:S cevremdekiler de sıcaktan ve percemlerden hava almadığı için olablr diolar ama hklısnız en iyisi gitmek doktora![]()
cildiyeye git ve kendi kendine hiç bişey yapma derim ben.aynı dertten bende muzdaribim 7 aydır akne tedavisi görüyorum.önce küçük küçük sivilce gibi başladı sonra bir sürü oldular..benimde sadece alnımda..o kadar tedaviden sonra ancak yüzüm bakılabilir hale geldisakın sıkıp patlatmak gibi bi yanlış yapma çünkü böyle yapsaydın tedavisi olsa da izleri gitmezdi dedi doktor ben hiç ugraşmadan direk doktora gittim ve ii ki kendi kafana göre bişeyler yapmamışsın dedi.tamamen geçti şu anda ve sadece izleri war onlar için ilaç kullanıyorum ve sonuç gayet iyiye gidiyo. cildiyeye bence tatlım
bende aynı sorundan şikayetçiyim alnım isilik gibi pütür pütür yıllardır geçmiyor doktorların verdikleri ilaçlar daha da vidir vidir yapıyorCanim bendede ayni problem var sivilce desen degil isilik desen degil. Cildiyeye gitmistim bana clindoxyl ve azelderm krem vermisti. Clindoxyl daha cok etki etti 2 ay kullandim gecirdi sonra krem bitince daha cikmaz herhalde diye dusunup kullanmayi biraktim ama yine cikti. Tekrar gittim bu sefer benzamycn krem verdi oda gecirdi ama bitince tekrar cikti. Cilt ona alisiyor surekli onu istiyor yani kesin cozumu yok sanirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onuda yapıyorum nip fab in peelingi yves rocher peeling himalayanın neem özlü maskesi bunlar kullandığım ürünler hiçbi işe yaramıyorbence cildinizi yeterince ölü derilerden arındırmıyor olabilirsiniz. Peeling yapmayı deneyin.
Bi araştırıyım bunları çok teşekkür ederim ilginiz için :)Saraçoğlunun soğan ya da lavanta kürünü deneyin. Soğan kürü daha etkiliymiş ama ben lavanta kürü yapmıştım tam geçirmesede yarısı geçmişti süre bitmeden tembellikten bıraktım. Tekrar başlayacağım.