Almor'un Nişanı

İkinizin de yüzünde masum bir bir güzellik var.
Çookk yakışıyorsunuz.

Almorcum çoook güzel olmuşsun maşallah. Allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin, ailecek uyumlu giynmişsiniz çok hoş olmuş
nişan mekanınız da çok güzel bir yere benziyor

canım benim maşallah,gün gelmiş çatmış bile

huzurunuz resimlere öyle yansımış ki,resimlerin devamı olsa keşke dedim,ve bir baktım eklemişsin daha,maşallah

inşallah çok huzurlu geçirirsiniz nişan dönemini,Rabbim kavuştuğunuz günüde görmeyi nasip etsin inşallah

tuğçe canım çok güzel olmuşsun. maşallahh aşkınız sonsuz olur inşALLAH

Sağol canım güzel temennin için çok teşekkür ederim.

İkinizin de yüzünde masum bir bir güzellik var.
Çookk yakışıyorsunuz.

Çok teşekkür ederim utandım valla.

Almorcum çoook güzel olmuşsun maşallah. Allah tamamına erdirsin

Sağol tatlım amin.

Çok hoş ve mutlu bir çiftsiniz, bu mutluluğunuz ömür boyu sürsün.

Çok teşekkür ederim sağolun.

Allah tamamına erdirsin, ailecek uyumlu giynmişsiniz çok hoş olmuş
nişan mekanınız da çok güzel bir yere benziyor

Çok sağolun. Evet annem babam ben çok uyumlu olduk aslında başta öyle bir amacımız yoktu anneme o takım çok yakıştı onu aldık babam da anneme uyumlu olsun diye ona da o renk kravat aldık bir baktık hepimiz aynı tonlardayız ailecek.

Çok sağol canım beğenmene sevindim darısı düğüne artık hepimizin.

ALLAH tamamına erdirsin. Maaşallah çok yakışmışsınız

Allah tamamına erdirsin canım ömür boyu mutluluklar:119::119:

Son düzenleme:
Birbirinize çok yakışmışsınız kıyafetin,mekan çok hoşuma gitti.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Allah tamamına erdirsin inşallah

Nişan resimlerini gördüm çok tebrik Allah tamamını erdirsin benimde bu ay sonu isteme ve sözüm olacak baharda nişan yapmayı düşünüyoruz senin resimlerine baktığımda mekanı çok beğendim bizim senin gibi 100 kişi olacak nişanımız acaba mekanı ne kadara tuttunuz eğer bütçeme uygunsa bizde gidip konuşacağız.Bana özelden mesaj yazarsan çok sevinirim.

Hemen mesaj atıyorum canım.

sana özel mesaj yazarken dedim nişanı oldu galiba belki konu açmıştır bi bakayım: ))
ve ne göreyim mavi bi prenses
herşeyin çok çok güzel olmuş,kıyafetin,mekan..herşeyden evvel mutluluğunuz çok yakışmış ortama: )
Allah nazarlardn korusun sizi
Allah tamamına erdirsin,hep böyle mutlu olun inşallah

Mutluluklar dilerim çok güzelsiniz ,çok yakışmışsınız..Rabbim tamanına erdirsin :))

Çok teşekkür ederim canım ben de seni görememiştim uzunca bir süre sitede meğerse nick değişmiş.

Mutluluklar dilerim çok güzelsiniz ,çok yakışmışsınız..Rabbim tamanına erdirsin :))

Çok sağolun amin.

Çok teşekkür ederim canım ben de seni görememiştim uzunca bir süre sitede meğerse nick değişmiş.

Çok sağolun amin.

evet canım hem nick değişti hem de malum kpss hazırlığı yoğun geçiyor,kendime program yapınca nete çok giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…