• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un Nişanı

oyyyy benim canım düğündaşımın nişan fotoğrafları çok çok güzeller canım cidden siz çok güzelsiniz çok maşallah allah bir ömür nasip etsin sizi birbirinize çok güzelsiniz düğün günlerimizde hemen gelsin inşallah

tebrik ederim canım
bir ömür mutlu olun :69:

Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah. :16:

nişanlıkta çok hoş, mekanda ayrı bir güzelmiş :) ne güzel, Allah tamamına erdirsin, maşallah...
mekanı sorabilir miyim neresi?

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Nişan mekanımız Le Parc De Mariage by Çağteks . Zeytinburnu Kazlıçeşmede yeri öylesine mekan araştırması yapmaya gittiğimiz gibi anda tutmuştuk valla başka hiç bir yeri de gezmedim. :9:Bahçesi filan çok hoş kır düğünü yapmak için ama sayı çok olunca biraz tuzlu olan bir mekan bizim nişanımız 100 kişilikti o açıdan çok fazla zorlamadı. Hizmet organizasyon, yemekler, müzik sistemi ve dj çok iyiydi verdiğimiz parayı sonuna kadar hakkettiler doğrusu. Tek olumsuz yanı gelin odasının biraz küçük olmasıydı onun dışında başka bir kusur bulamadık. Gelen konuklar da çok beğendiler mekanı önünde minik bir bahçesi vardı orayı da kokteyl düzeni olarak süslediler sigara içmek isteyen, hava almak isteyen nişan mekanından fazla uzaklaşmamış oldu.

Çok güzel olmuşsun, Allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyen bekarların başına.. :1:

Sağol canım amin darısı inşallah en kısa zaman da size olsun. :16:

Çok teşekkür ediriyorum. :16:

oyyyy benim canım düğündaşımın nişan fotoğrafları çok çok güzeller canım cidden siz çok güzelsiniz çok maşallah allah bir ömür nasip etsin sizi birbirinize çok güzelsiniz düğün günlerimizde hemen gelsin inşallah

Gizim düğündaşım beğenmene çok sevindim güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra artık düğüne gün sayıyoruz hep birlikte. :52:

Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah. :16:

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Nişan mekanımız Le Parc De Mariage by Çağteks . Zeytinburnu Kazlıçeşmede yeri öylesine mekan araştırması yapmaya gittiğimiz gibi anda tutmuştuk valla başka hiç bir yeri de gezmedim. :9:Bahçesi filan çok hoş kır düğünü yapmak için ama sayı çok olunca biraz tuzlu olan bir mekan bizim nişanımız 100 kişilikti o açıdan çok fazla zorlamadı. Hizmet organizasyon, yemekler, müzik sistemi ve dj çok iyiydi verdiğimiz parayı sonuna kadar hakkettiler doğrusu. Tek olumsuz yanı gelin odasının biraz küçük olmasıydı onun dışında başka bir kusur bulamadık. Gelen konuklar da çok beğendiler mekanı önünde minik bir bahçesi vardı orayı da kokteyl düzeni olarak süslediler sigara içmek isteyen, hava almak isteyen nişan mekanından fazla uzaklaşmamış oldu.

Sağol canım amin darısı inşallah en kısa zaman da size olsun. :16:

Çok teşekkür ediriyorum. :16:

Gizim düğündaşım beğenmene çok sevindim güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonra artık düğüne gün sayıyoruz hep birlikte. :52:

evet canım düğünümüze gün sayacağız beraber ayyy çok heyecanlanıyorum tickerınıda değiştirmişsin ayyyy cidden geçecek 6 ay biticek almor bu günler için çok bekledik inşallah mutlu olucağız nasipse

evet canım düğünümüze gün sayacağız beraber ayyy çok heyecanlanıyorum tickerınıda değiştirmişsin ayyyy cidden geçecek 6 ay biticek almor bu günler için çok bekledik inşallah mutlu olucağız nasipse

Evet anım hemen tickerı değiştirdim valla. :9: Canım sana bir şey soracağım kendi konumu katlediyim biraz :27: bildiğin güvenilir evtekstili ürünleri satan internet siteleri var mı?

Almor'ummm peri kızı gibi olmuşsunnnn. Yeşil bir insana bu kadar güzel yakışamaz, bayıldım sanaaa. Allah nazarladan saklasın, tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Almor'ummm peri kızı gibi olmuşsunnnn. Yeşil bir insana bu kadar güzel yakışamaz, bayıldım sanaaa. Allah nazarladan saklasın, tamamına erdirsin inşallah:nazar:

Çok teşekkür ederim Elmayra beğenmene çok sevindim mutlu oldum. :17:

Son düzenleme:
hayırlı olsun çok güzel olmuş çok yakışmışsınız birbirinize canım bir ömür boyu mutluluklar , düğün resimlerini de görmek kısmet olur inşallah.

Almorrr muhtesem olmussun .
Cok da yakismissiniz masallah.
Allah tamamina erdirsin
Bir omur mutluluklar :)

hayırlı olsun çok güzel olmuş çok yakışmışsınız birbirinize canım bir ömür boyu mutluluklar , düğün resimlerini de görmek kısmet olur inşallah.

Çok teşekkür ederim canım inşallah düğün resimlerimi paylaşmak da nasip olur. :16:

Almorrr muhtesem olmussun .
Cok da yakismissiniz masallah.
Allah tamamina erdirsin
Bir omur mutluluklar :)

Çok teşekkür ederim Evridiki abla senin beğenmene de ayrıca sevindim. :17:

Teşekkür ederim.

Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar..
MaşALLAH :nazar::49:

Çok sağolun. :16:

Fıstıksın almorcum.:nazar:Tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.:16:

Ayy çok teşekkür ederim canım .:17:

Çok şeker ve güzel olmuşsun Almorcum :) Yeşil sana çokkk yakışmış saçların makyajın hepsi bir bütün...Mutluluklar:nazar:

hayırlı olsun öncelikle, çok güzel olmuşsun..
her şey harika görünüyor canım.
benim nişanım da senden bir gün önce oldu :16:
aynı zamanlarda aynı duyguları yaşamışızz neredeyse:16:
mutluluklar:16::16:

hayırlı olsun öncelikle, çok güzel olmuşsun..
her şey harika görünüyor canım.
benim nişanım da senden bir gün önce oldu :16:
aynı zamanlarda aynı duyguları yaşamışızz neredeyse:16:
mutluluklar:16::16:

Teşekkür ederim senin nişanın da hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin inşallah.:16:

Son düzenleme:
Almorcum ne güzel kadar güzel olmuşsun. Elbisen çok hoşuma gitmişti zaten.Mekanda süper, herşeyin içine sinmesi çok önemli tabikii.Allah tamamına erdirsin. Düğün hazırlıklarınızda kolaylıklar versin inşallah.

Almorcum ne güzel kadar güzel olmuşsun. Elbisen çok hoşuma gitmişti zaten.Mekanda süper, herşeyin içine sinmesi çok önemli tabikii.Allah tamamına erdirsin. Düğün hazırlıklarınızda kolaylıklar versin inşallah.

Çok sağol narincim beğenmene sevindim her şey içime sindi çok şükür sana da mutluluklar diliyorum yuvanda. :16:

tuğçe canım çok güzel olmuşsun. maşallahh:16::16::16: aşkınız sonsuz olur inşALLAH

Back