Almor'un isteme+sözü

Almorrrr cok seker olmuşsunuzz

Allah tamamına erdirsin inşallah canım, bir yastıkta inşallah

tatlım çok güzelsin maşallah :) Elbisen ayakkabıların hepsii harikaa .. Çok yakışmışsınız sözlünle, ALLAH ayırmasın inşş

maşallah çok güzelsin(iz).
çok yakışmışsınız sözlünle,bir ömür mutluluklar dilerim almor

tatlım çok güzelsin maşallah :) Elbisen ayakkabıların hepsii harikaa .. Çok yakışmışsınız sözlünle, ALLAH ayırmasın inşş

Çok sağol canım güzel temennilerin için.

maşallah çok güzelsin(iz).
çok yakışmışsınız sözlünle,bir ömür mutluluklar dilerim almor

Çok teşekkür ederim canım amin.

Allah mesut etsin:)Çok şekersiniz

Çok teşekkürler sağolun.

Mutluluklar canım çok yakışmışsınız bir ömür boyu birlikte olmanız dileğiyle. En kısa sürede Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Allah tamamına erdirsin gülen yüzleriniz hep daha çok gülsünnn ...çok tatlısınızz

Çok yakışmış siniz Canım Allah Mutlu mesut etsin Darısı benim gibi bekar larn başına

HATUUN ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN MAŞALLAH Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu kalın yüzüklerde çok şık

Çok yakışmış siniz Canım Allah Mutlu mesut etsin Darısı benim gibi bekar larn başına

Çok teşekkür ederim amin diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin 5 yıl bekledik biz de.

HATUUN ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN MAŞALLAH Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu kalın yüzüklerde çok şık

Sağol canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…