• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un isteme+sözü

Almorrrr cok seker olmuşsunuzz:nazar:

Allah tamamına erdirsin inşallah canım, bir yastıkta inşallah

tatlım çok güzelsin maşallah :) Elbisen ayakkabıların hepsii harikaa .. Çok yakışmışsınız sözlünle, ALLAH ayırmasın inşş :16:

maşallah çok güzelsin(iz). :nazar:
çok yakışmışsınız sözlünle,bir ömür mutluluklar dilerim almor :16:

tatlım çok güzelsin maşallah :) Elbisen ayakkabıların hepsii harikaa .. Çok yakışmışsınız sözlünle, ALLAH ayırmasın inşş :16:

Çok sağol canım güzel temennilerin için. :16:

maşallah çok güzelsin(iz). :nazar:
çok yakışmışsınız sözlünle,bir ömür mutluluklar dilerim almor :16:

Çok teşekkür ederim canım amin. :16:

Allah mesut etsin:)Çok şekersiniz:38:

Çok teşekkürler sağolun. :9:

Mutluluklar canım çok yakışmışsınız bir ömür boyu birlikte olmanız dileğiyle. En kısa sürede Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Allah tamamına erdirsin gülen yüzleriniz hep daha çok gülsünnn ...çok tatlısınızz

Çok yakışmış siniz Canım Allah Mutlu mesut etsin Darısı benim gibi bekar larn başına

HATUUN ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN MAŞALLAH :nazar: Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu kalın yüzüklerde çok şık :16:

Çok yakışmış siniz Canım Allah Mutlu mesut etsin Darısı benim gibi bekar larn başına

Çok teşekkür ederim amin diyelim Allah isteyen herkese nasip etsin 5 yıl bekledik biz de. :16:

HATUUN ÇOK GÜZEL OLMUŞSSUN MAŞALLAH :nazar: Allah tamamına erdirsin hep böyle mutlu kalın yüzüklerde çok şık :16:

Sağol canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim. :8:

Back