Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun :) çok güzelsin maşallah
çok çok güzel olmuş herşey darısı isteyen herkesin başına çok seviniyorum ta 2011 den beri tanışıyoruz ve hemen hemen ilişkilerimizin seneleri aynı olduğu gibi yüzükleride aynı anda taktık helal olsun bizlere herşey zamanında ve en hayırlısıyla oluyor
kocaman maşallah canım maşallah inan çok sevindim hakettiğinizi yaşıyorsunuz
almor ne güzel çıkmışsınız maaşallah Allah tamamına erdirsin inşallah amin
elini bana sür de benim de bu yaz olacak sanırım hızlısından olsun bitsin
almorcum çok güzelsin ve çok yakışmışsınız..Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin İnşallah.
Hayırlı olsun almor.
Ne kadar tatlısın sen öyle. :))
Yaşıtmışız hem.
Bu kadar büyüdük mü biz. :))
Ben hala 24yaşı küçücük görüyorum. :)
Hayatımda biri olsaydı böyle hissetmezdim belki de.
Hemen evlenmek isterdim kesin. :))
Çok teşekkür ederim Kadese abla bütün güzel dileklerin için. Abla demem de bir sakınca yoktur umarım sanırım yaşça sizden küçüğüm 24 yaşındayım da.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Valla öyle büyüdük gibi gerçi tam 24 ü doldurmama 2 ay var 23 mü desem kendimi küçük hissetmek için.
Bu kadar sabretmenin sonunda Allah en kısa zamanda size evlenmeyi nasip etsin
Birbirine bakan gözlerden belli bu aşk
Çok teşekkür ederim canım . İnşallah sizin de bir an önce olur her şey hayırlısı ile yakında olsaydın kurdelemden verirdim bir parça yutardın .
[/B]
23 dersen bebek olarak göreceğim seni.
Canım 24 çok küçük bana göre.
Onu ifade etmiştim diğer mesajımda.
Niyeyse yaşıtlarım evlenince garip geliyor, biz daha çocuğuz yaa diyorum.
Allah daim etsin mutluluğunuzu, çok yakışmışsınız
çok da benzettim ben sizi birbirinize
Çok sağol canım . Cidden benziyor muyuz ya normalde alakamız yok pek o sarışın mavi gözlüdür ben kumralım kaşım gözüm siyahtır ama 5 yıldır beraberiz belki zamanla benzemişizdir birbirimize.