• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un isteme+sözü

almor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
5.890
156
373
İstanbul
Biz de 5. yılımızı tamamlamamıza 20 gün kala hayatımla evliliğe ilk adımımızı atmış bulunduk her şey çok güzel geçti hiç bir aksilik yaşamadık çok şükür geniş ailelelerimiz de çok güzel kaynaştı . Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. :16:

$çikolatamız.jpg

$DSCN0755.jpg

$DSCN0750.jpg

$DSCN0745.jpg

$DSCN0737.jpg

$DSCN0735.jpg

$DSCN0726.jpg

$DSCN0724.jpg

$DSCN0723.jpg

$DSCN0717.jpg

$DSCN0716.jpg

$DSCN0696.jpg

$DSCN0693.jpg

$DSCN0692.jpg

$DSCN0660.jpg

Söz de dağıttığımız kandillerimiz :)
$DSCN0758.jpg

Son düzenleme:
çok çok güzel olmuş herşey darısı isteyen herkesin başına çok seviniyorum ta 2011 den beri tanışıyoruz ve hemen hemen ilişkilerimizin seneleri aynı olduğu gibi yüzükleride aynı anda taktık helal olsun bizlere herşey zamanında ve en hayırlısıyla oluyor

kocaman maşallah canım maşallah inan çok sevindim hakettiğinizi yaşıyorsunuz

almor ne güzel çıkmışsınız maaşallah :12: Allah tamamına erdirsin inşallah amin:nazar:
elini bana sür de benim de bu yaz olacak sanırım hızlısından olsun bitsin :10:

almorcum çok güzelsin:nazar: ve çok yakışmışsınız..Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin İnşallah.

çok çok güzel olmuş herşey darısı isteyen herkesin başına çok seviniyorum ta 2011 den beri tanışıyoruz ve hemen hemen ilişkilerimizin seneleri aynı olduğu gibi yüzükleride aynı anda taktık helal olsun bizlere herşey zamanında ve en hayırlısıyla oluyor

kocaman maşallah canım maşallah inan çok sevindim hakettiğinizi yaşıyorsunuz

Çok teşekkür ederim canım hepimiz için en hayırlısı olur inşallah . Yıllardır sabrettik okul, askerlik önce onun işi şimdi de benim işim çok şükür evliliğe dair ilk adımımızı atabildik biz de 5. senemizin sonunda kısmetse 6 da da düğün. :9:

almor ne güzel çıkmışsınız maaşallah :12: Allah tamamına erdirsin inşallah amin:nazar:
elini bana sür de benim de bu yaz olacak sanırım hızlısından olsun bitsin :10:

Çok teşekkür ederim canım . İnşallah sizin de bir an önce olur her şey hayırlısı ile yakında olsaydın kurdelemden verirdim bir parça yutardın . :9:

almorcum çok güzelsin:nazar: ve çok yakışmışsınız..Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin İnşallah.

Çok teşekkür ederim Kadese abla bütün güzel dileklerin için. Abla demem de bir sakınca yoktur umarım sanırım yaşça sizden küçüğüm 24 yaşındayım da.:17:

Hayırlı olsun almor.
Ne kadar tatlısın sen öyle. :))
Yaşıtmışız hem.
Bu kadar büyüdük mü biz. :))
Ben hala 24yaşı küçücük görüyorum. :)
Hayatımda biri olsaydı böyle hissetmezdim belki de.
Hemen evlenmek isterdim kesin. :))

Hayırlı olsun almor.
Ne kadar tatlısın sen öyle. :))
Yaşıtmışız hem.
Bu kadar büyüdük mü biz. :))
Ben hala 24yaşı küçücük görüyorum. :)
Hayatımda biri olsaydı böyle hissetmezdim belki de.
Hemen evlenmek isterdim kesin. :))

Sağol canım çok teşekkür ederim. :16: Valla öyle büyüdük gibi gerçi tam 24 ü doldurmama 2 ay var 23 mü desem kendimi küçük hissetmek için. :27:

Çok teşekkür ederim Kadese abla bütün güzel dileklerin için. Abla demem de bir sakınca yoktur umarım sanırım yaşça sizden küçüğüm 24 yaşındayım da.:17:

tabii ki diyebilirsin canım sakıncası yok elbette:16: evet küçüksün benden aramızda 6 yaş var :)

Bu kadar sabretmenin sonunda Allah en kısa zamanda size evlenmeyi nasip etsin :nazar:
Birbirine bakan gözlerden belli bu aşk :16:

Sağol canım çok teşekkür ederim. :16: Valla öyle büyüdük gibi gerçi tam 24 ü doldurmama 2 ay var 23 mü desem kendimi küçük hissetmek için. :27:

23 dersen bebek olarak göreceğim seni. :37:
Canım 24 çok küçük bana göre.
Onu ifade etmiştim diğer mesajımda. :D
Niyeyse yaşıtlarım evlenince garip geliyor, biz daha çocuğuz yaa diyorum. :D

Çok teşekkür ederim canım . İnşallah sizin de bir an önce olur her şey hayırlısı ile yakında olsaydın kurdelemden verirdim bir parça yutardın . :9:

[/B]

hahaha :D ay çok iyi olurdu yutunca kısa yoldan evlenirdim belki de:1:
sagol tatlım:6:

23 dersen bebek olarak göreceğim seni. :37:
Canım 24 çok küçük bana göre.
Onu ifade etmiştim diğer mesajımda. :D
Niyeyse yaşıtlarım evlenince garip geliyor, biz daha çocuğuz yaa diyorum. :D

Di mi çok fark etti 23. Daha evlendim ben bir senemiz var gibi o zaman belki büyürüm.:27:

Allah daim etsin mutluluğunuzu, çok yakışmışsınız:nazar:
çok da benzettim ben sizi birbirinize:17:

Allah daim etsin mutluluğunuzu, çok yakışmışsınız:nazar:
çok da benzettim ben sizi birbirinize:17:

Çok sağol canım . Cidden benziyor muyuz ya normalde alakamız yok pek o sarışın mavi gözlüdür ben kumralım kaşım gözüm siyahtır ama 5 yıldır beraberiz belki zamanla benzemişizdir birbirimize. :9:

Çok sağol canım . Cidden benziyor muyuz ya normalde alakamız yok pek o sarışın mavi gözlüdür ben kumralım kaşım gözüm siyahtır ama 5 yıldır beraberiz belki zamanla benzemişizdir birbirimize. :9:

Fotoğraflara bakınca öyle geldi Almor'cum, benzettim sizi..
Dediğin gibi insan zamanla benziyor birbirine, huy suy da dahil.:34:

Back