Almira35 Meme Estetiği Ameliyatı

Almira35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
143
2
96
38
- Yurtdışı
merhaba kızlar!!ben dün akşam 8 de meme büyütme ameliyatımı oldum.bu sabahta taburcu oldum hastaneden.yukardada yazdıım gibi 375 cc,kasüstü ve yuvarlak takıldı bana. sizlere sorum şu olacak; okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş fazla ağrı çekmemiş..benim çok fena halde sızlıyor,laptopu bile kucağıma zor alıyorum..henüz ameliyat olalı tam 1 gün bile olmadı gerçi..sizin ağrılarınız kaçıncı günde geçti?bir de haftaya yurtdışına uçak yolculuğum var,valiz falan taşıycam,sizce problem yaşar mıyım??

canım öncelikle geçmiş olsun.. aramıza hoşgeldin :)) hayırlı olsun cicişlerr
senin şuan eline laptop alabilmen ben kendimi düşündüğüm zaman mucize gibi geliyor :)
ben neredeyse 2 gün baygın yattım..
değil laptop kucağıma almak parmağımı oynatamıyordum..
benim 20.günüm ama hala biraz biraz ağrılarım var..
9.günün sonunda işe başlayabildim..
ancak valiz taşıman konusu beni biraz düşündürdü..
umarım çok hızlı bir şekilde iyileşirsin..

Canım çok geçmiş olsun Çogu arkadaş fazla agrı çekmemiş demişsin,yahu olurmu öyle şey,sonuçta narkoz alıyorsunuz,vucudunuzda birbölge kesilip oraya protez yerleştiriliyor,dikişler v.s. Ameliyatın büyügü küçügü olmaz,o masaya yattıgınızda agrısız sızısız kalkılmaz tabiki.Ama yönteme görede agrı eşigi farklıdır,birde vücut bünyenize görede degişir.Siz kasüstü yöntemi ile ameliyat olmuşsunuz.Bu ameliyatta en agrısız olan yöntemdir,ikinci olarakta kas zarı altıdır,sonra dual plan,en son olarakta kas altıdır..Kaslarınıza hiçbir müdahale yapılmamış olması agrı oranını düşük tutar tabiki.Sizin şu anda sızlama şekliyle tabir ettiginiz agrı gayet normal,bir hafta sonra agrılarınız inanılmaz derecede azalacak.Valiz taşımaya gelince tavsizye etmem,agrınız olmasa bile sonuçta kol kasları gögüs kaslarına baglıdır,zorlamanız halinde kanama veya sıvı birikmesi gibi bir durum olabilir,yardım almanızı öneririm.Zaten büyük bir ihtimal çekçekli valizdir,ama kollarınızı fazla yormanızı,zorlamanızı tavsiye etmem.Mutlaka bir kişiden yardım isteyiniz.Tekrardan geçmiş olsun,gözünüz aydın..Kas üstü 375cc eminim dolu dolu harika bir görüntü teşkil etmiştir,merak etmedim degil hani.Sakıncası yoksa ilerki zamanlarda foto koyarsanız çok seviniriz

Çok teşekkür ederim canım,sanada geçmiş olsun 20. günde dahi ağrı oluyor demekki,bunuda öğrenmiş oldum.ben en fazla 1-2 gün sürer geçer diye tahmin ediyordum..valiz taşıma konusu benide baya düşündürüyor,umarım haftaya kadar azalır ağrılar,tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun canım nerde hangi doktora ameliyatoldun ayrıntılarını anlatabilirmisin

İzmir de gazi hastanesinde ufuk bilkay a oldum canım.benim kendi göğüs dokum küçük değildi,ancak göğsümün içinde boşalma vardı kilo alıp-vermekten dolayı.sarkmada vardı haliyle...bu sebeple 375 cc yuvarlak ve kasüstünden ameliyat oldum göğsün toparlanması için.başka sorun varsa cevaplayabilirim canım

canım öncelikle cok geçmiş olsun ve yeni cicşlerinde hayırlı olsun.agrıların normal olması 4 gün daha az agrın olur 1 haftaya tabiy bayağı agrın gecer ama şu var valiz felan taşıman sakıncalı cünki belli bi zaman agır kaldırmak yasak yani yaninda birileri sana yardımcı olsun bide valiz yüzünden sorun yaşama derim

saol canım,benide bu valiz konusu çok düşündürüyor,işin kötüsü yardım edicek kimse yok tek başıma gidiyorum.olmazsa 1 hafta erteliycem mecburen yapıcak bir şey yok..şuan laptobu bile kucağıma almakta zorlanırken,1 hafta sonra kilolarca valizleri yüklenmem baya zor olucak..

kızlar,sizlere bir sorum daha var,ameliyat sonrası sizide bandajladılar mı?yoksa direk sporcu südyeni mi giydiniz?bir de ağrı kesici olarak ne kullandınız?bana apranax yazdılarda işe yaramıyormuş gibime geliyor.

protezin nereden koyuldu ne kadar ücret ödedin acaba

kızlar,sizlere bir sorum daha var,ameliyat sonrası sizide bandajladılar mı?yoksa direk sporcu südyeni mi giydiniz?bir de ağrı kesici olarak ne kullandınız?bana apranax yazdılarda işe yaramıyormuş gibime geliyor.

Ameliyattan sonra kendi taktıkları ameliyat sonrası sütyen vardı,gögsümün üst tarafındada sıkı sıkıya sarılmış elastik bandaj vardı.Kendi aldıgımız sporcu sütyenini bir hafta sonra takıyorlar..Agrı kesici olarakta Apranax kullandım,birde başka ilaçta vardı ama ismini hatırlamıyorum canım.Apranaxtan daha güçlü bir agrı kesici tanımıyorum ben,istersen doktorunu ara ve sor,belki başka bir agrı kesici önerebilir...:94:

öncelikle çok geçmiş olsun...Ben 8 gün bandajda kaldım 3 günü sıkı bandajdı. ağrı kesici olarak ilk 3 gün zaten çok ağrım olduğu için morfin bazında ağrı kesiciler aldım daha sonra dolorex kullanmaya başladım günde 3 adet olacak şekilde ama tabi doktorun önerdiği ilaç neyse onu kullanmanı tavsiye ederim çünkü apranaxta kuvvetli bir ağrı kesici..

Aramıza hoşgeldin canım.Öncelikle yeni halin hayırlı uğurlu olsun:)Güle güle kullan:)İlk gün ve ilk hafta ağrın olması çok doğal.Hepimiz yaşadık bunları.Endişe edicek birşey yok,emin ol.Ben 1 hafta bittiğinde herşeyimi kendim yapmaya başlamıştım.Ameliyata dair tek belirti ödemlerimdi:)Çok ağır kaldırmamanı tavsiye ederim

çok sağol bilgilendirdiğin için,dolorex i de kullanıyorum ben..5 farklı ilacım var düzenli kullandığım.acaba protezlerin büyüklüğünden mi kaynaklanıyor bendeki şiddetli ağrı?bir de 400 düşünüyordum önce.doktor 400 ü de denemiş,fakat yanlardan çıkıntı yapmış,alabileceği en büyük 375 di bende onu koydum dedi.dün gece ağrıdan ağlıyacaktım nerdeyse,hatta ağrısı sırtıma vurdu o derece yani..birde hafif ateşim çıktı.umarım bu kadar acı çektiğime değer ,salı günü sargılarım açılıcak çok merak ediyorum nasıl birşey oldu

sağol arzum cum,evet doktora danışmak en iyisi,bu ağrı çekilcek gibi değil resmen ateşim çıkıyor geceleri
senin protezler 400 cc miymiş çok süper:90: bende 400 cc istemiştim,fakat bana büyük gelmiş,375 cc konulmuş.henüz görmedim ama sargıdan bile belli oluyor baya büyük oldukları.acaba protezin büyüklüğü ağrı oranını etkiliyor mudur?

Canım 25cc var aramızda,pekte fark etmez...Protez büyüklügü ile alakalı oldugunu düşünmüyorum.Her kişinin agrı eşigi farklıdır,yani nasıl kimi insan çok zor dogum yapar,fazla bagırır agrısı fazla olur,kimiside çok fazla bagırmadan hemencik dogum yapar..bunun gibi birşey..Hem canım daha yenisin dur daha,bir haftayı atlat agrıların önemli derecede azalıcak,tabi bu süre zarfında kendine dikkat et,yat istirahat et,kollarını fazla kullanma...Sargıların açılınca herşeyi unutacaksın bebegim..Sabır birazdaha sabır...

haklısın canım ,sabretmek lazım..umarım dediğin gibi 1 hafta sonra ağrılarım azalır günlük yaşamıma dönerim,bu sıcakta bu sargılarla durmakta çok zor oluyo..sargılı olmasa yine arada gider aynaya falan bakarım oyalanırım,merakta ediyorum baya çektiğim acıya değiyor mu diye..arada sargıyı hafif aralayıp elliyorum ,sankide içeride koca bir kaya parçası var kaskatı birşey neyse bekleyip görücez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…