Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Almira35 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi Almira35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gecmis olsun Almira, darisi biz olmayanlarin basina. Ben de Aralik ayina ayarlamaya calsiyorum e-maillerle. Cunku yurtdisindayim. Boyle uzaktan kumandayyla ins. isler yolunda gider, nediyim...
Benim kizkardesim yaptridi 4-5 yil once. Cok agrisi olmustu hatta pismandi telefon ettigimde. Ama simdi cook memnun ve siddetle bana da tavsiye ediyor. Yaptir kurtul! sloganiyla basladim ben de bu ise:)
Sevgiler
Benim kizkardesim yaptridi 4-5 yil once. Cok agrisi olmustu hatta pismandi telefon ettigimde. Ama simdi cook memnun ve siddetle bana da tavsiye ediyor. Yaptir kurtul! sloganiyla basladim ben de bu ise:)
Sevgiler
ALMIRA,öncelikle geçmiş olsun.Ben de 3 kasımda UFUK BİLKAY'a ameliyat olacağım, seni bulmama nasıl sevindim anlatamam. Bana da 325 kas üstü damla mentor takacak. Ben Ufuk Bey'i çok sevdim,ameliyat sonrası nasıl ilgileniyor mu? Sen 400 taktırmışsın.Benim boyun 1.64 bedenim 36, göğüs dokum büyük olmasına yeterliymiş,acaba ben de mi 400 taktırsam, çünkü zamanla küçülüyorlarmış,bana herşeyi anlat lütfen. ben aynı zamanda mini karın germe ve basenlerimsan lipo yaptıracağım
ALMIRA,öncelikle geçmiş olsun.Ben de 3 kasımda UFUK BİLKAY'a ameliyat olacağım, seni bulmama nasıl sevindim anlatamam. Bana da 325 kas üstü damla mentor takacak. Ben Ufuk Bey'i çok sevdim,ameliyat sonrası nasıl ilgileniyor mu? Sen 400 taktırmışsın.Benim boyun 1.64 bedenim 36, göğüs dokum büyük olmasına yeterliymiş,acaba ben de mi 400 taktırsam, çünkü zamanla küçülüyorlarmış,bana herşeyi anlat lütfen. ben aynı zamanda mini karın germe ve basenlerimsan lipo yaptıracağım
Merhaba!!oncelikle sunu soyleyeyim canim;ben ameliyat olali 1 ayi gecti,saniyorum 1 ay 1 hafta falan oldu..buarada bana 375 kasustu takildi.evet zamanla kuculme soz konusu.benimde gogus dokum buyuktu,ona ragmen 375 cc takildi ve suan tam istedigim buyuklukte,asla daha kucugunu istemezdim.anladigim kadariyla vucut yapilarimiz benziyor ,benimde boyum 165, bedenim 36-38.sana tavsiyem 375 ya da 400 taktirmandir canim.325 cc kesinlikle yeterli gelmeyecektir.forumda da duymussundur,zaman icerisinde ciddi anlamda kuculme soz konusu oluyor,daha buyuk protez taktirmadigi icin pismanlik yasayan arkadasimiz cok var malesef.ben ilk yaptirdigimda gozume baya bir buyuk gelmisti goguslerim,resmen patlayacak gibi duruyorlardi 1 ay icerisinde sislikler indi ve suan tam olmasi gereken gibi.
ufuk bey cok iyi bir doktor,yani ben cok memnun kaldim.ameliyattan 10 gun sonra ispanyaya dondum,bu yuzden fazla gorusemedik kendisiyle.sadece 1 kez kontrole gidebildim o kadar.izmir e gittigimde tekrar bir kontrole giderim.
baska sorun varsa yanitlayabilirim canim,haberlerini bekliyorum
Merhaba!bende yurtdisinda yasiyorum,aynen senin gibi maillerle ayarladim herseyi ve tr ye gelir gelmez ameliyat oldum,ameliyattan 10 gun sonrada okulum oldugu icin geri dondum.benimde inanilmaz agrilarim oldu ozelliklede sag gogsumde..agrisi resmen koluma vuruyordu o derece yani..ameliyat olali 1 ayi gecmesine ragmen hala hafif hafif agrilarim oluyor.sanirim bu kisiden kisiye gore degisiyor canim.ama ne olursa olsun iyikide yaptirmisim diyorum,yani cekilen agrilara kesinlikle degiyor yani hic dusunme yaptir derimGecmis olsun Almira, darisi biz olmayanlarin basina. Ben de Aralik ayina ayarlamaya calsiyorum e-maillerle. Cunku yurtdisindayim. Boyle uzaktan kumandayyla ins. isler yolunda gider, nediyim...
Sevgiler
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba Arzumcum!!cok iyiyim,sisliklerim oldukca indi, suan gayet iyi gozukuyorlar dedigin 3 aya daha iyi olurlar umarim.suanki evimde net yok canim,okuldan vakit buldukca arkadasin pc den giriyorum,ama 1-2 haftaya neti baglaticam,o zaman fotolarida yuklerim mutlaka.biliyorsun benim baya bir agrili gecti,ama butun bu agrilara degdi diyebilirim cok memnunum suan,hem boyut olarak hem sekil olarak mukemmel duruyorlarCanım nasılsın bakalımm...şişlikler inmiştir tabi,ama emin ol dahada inecek ve harika gögüslerin olacak..3.ayda degişimi fark edeceksin hele 6. ayda dahada süper olacak..Foto eklemeyi düşünüyormusun acaba,merak ediyorum nasıl olduklarını..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba Arzumcum!!cok iyiyim,sisliklerim oldukca indi, suan gayet iyi gozukuyorlar dedigin 3 aya daha iyi olurlar umarim.suanki evimde net yok canim,okuldan vakit buldukca arkadasin pc den giriyorum,ama 1-2 haftaya neti baglaticam,o zaman fotolarida yuklerim mutlaka.biliyorsun benim baya bir agrili gecti,ama butun bu agrilara degdi diyebilirim cok memnunum suan,hem boyut olarak hem sekil olarak mukemmel duruyorlar
Ohh oohhh... ne güzel haberler bunlar böyle..Agrılar çekilir geçer unutulur,elimizde böyle harika başarılı sonuçları görünce ne geçmiş hatırlanır nede üzüntüler.Allah pişmanlık vermesin güzelim,hep böyle mutlu olalım inşallah.Önemli olan istedigimiz büyüklükte,hayal ettigimiz gibi gögüslere kavuşmak..Öyle degilmii..
aynen canim haklisin,biz kavustuk,darisi diger ameliyat olmak isteyen arkadaslarimizin basina..fotolari ekleyince yorumlarini bekliyorumOhh oohhh... ne güzel haberler bunlar böyle..Agrılar çekilir geçer unutulur,elimizde böyle harika başarılı sonuçları görünce ne geçmiş hatırlanır nede üzüntüler.Allah pişmanlık vermesin güzelim,hep böyle mutlu olalım inşallah.Önemli olan istedigimiz büyüklükte,hayal ettigimiz gibi gögüslere kavuşmak..Öyle degilmii..
aynen canim haklisin,biz kavustuk,darisi diger ameliyat olmak isteyen arkadaslarimizin basina..fotolari ekleyince yorumlarini bekliyorum
Merhaba Almira35:) 35 yaşındasın sanırım ben de oyle..Benim yaptırmak istedigim cc de yaptırmışsın goguslerini.Ben de Ocak sonu duşunuyorum bi aksilik çıkmassa inşallah.Ameliyatın sana mutluluk getirir umarım.Beni arkadaş olarak eklersen resim eklediginde gormek isterim:)
Merhaba Almira35:) 35 yaşındasın sanırım ben de oyle..Benim yaptırmak istedigim cc de yaptırmışsın goguslerini.Ben de Ocak sonu duşunuyorum bi aksilik çıkmassa inşallah.Ameliyatın sana mutluluk getirir umarım.Beni arkadaş olarak eklersen resim eklediginde gormek isterim:)
Şimdi profiline baktıgımda 24 yaşında oldugunu gordum:)Nickname beni yanılttı:) Olsun muhim olan yaşlar degil guzel gogusler di mi?
Merhaba!!oncelikle sunu soyleyeyim canim;ben ameliyat olali 1 ayi gecti,saniyorum 1 ay 1 hafta falan oldu..buarada bana 375 kasustu takildi.evet zamanla kuculme soz konusu.benimde gogus dokum buyuktu,ona ragmen 375 cc takildi ve suan tam istedigim buyuklukte,asla daha kucugunu istemezdim.anladigim kadariyla vucut yapilarimiz benziyor ,benimde boyum 165, bedenim 36-38.sana tavsiyem 375 ya da 400 taktirmandir canim.325 cc kesinlikle yeterli gelmeyecektir.forumda da duymussundur,zaman icerisinde ciddi anlamda kuculme soz konusu oluyor,daha buyuk protez taktirmadigi icin pismanlik yasayan arkadasimiz cok var malesef.ben ilk yaptirdigimda gozume baya bir buyuk gelmisti goguslerim,resmen patlayacak gibi duruyorlardi 1 ay icerisinde sislikler indi ve suan tam olmasi gereken gibi.
ufuk bey cok iyi bir doktor,yani ben cok memnun kaldim.ameliyattan 10 gun sonra ispanyaya dondum,bu yuzden fazla gorusemedik kendisiyle.sadece 1 kez kontrole gidebildim o kadar.izmir e gittigimde tekrar bir kontrole giderim.
baska sorun varsa yanitlayabilirim canim,haberlerini bekliyorum[/QUOTE
Sonunda sana ulaştım Almira, Ameliyatın çok yeniymiş,geçmiş olsun,inş. en kısa zamanda günlük yaşantına dönersin belki de döndün bile.Tavsiyen için sağol,Ufuk Beyle tekrar görüşeceğin,protezi büyütmek istiyorum.Ben zayıfım,abartılı durmasın,normal takın dediğimde 325 den aşağısı olmaz göğüs dokunuz zaten büyük demişti.Ama şimdi sizlerin deneyimleri sayesinde kararımı değiştirdim. Canım bir de şunu merak ediyorum, çok canın yandı mı,ameliyat öncesi korkudan vazgeçmeyi düşündün mü? Kendini nasıl cesaretlendirdin?
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
aynen canim haklisin,biz kavustuk,darisi diger ameliyat olmak isteyen arkadaslarimizin basina..fotolari ekleyince yorumlarini bekliyorum
Bende fotolarıma yorumlarını bekliyorum o zaman
Ohh oohhh... ne güzel haberler bunlar böyle..Agrılar çekilir geçer unutulur,elimizde böyle harika başarılı sonuçları görünce ne geçmiş hatırlanır nede üzüntüler.Allah pişmanlık vermesin güzelim,hep böyle mutlu olalım inşallah.Önemli olan istedigimiz büyüklükte,hayal ettigimiz gibi gögüslere kavuşmak..Öyle degilmii..
Bakıyorum da birileri yine resmini değiştirmiş, pek de hoş olmuş...Arzum şu sütyenlerinin markasını söyle de fazla aramayalım ameliyattan sonra. Hizmet alanına bir de bunu ekle iyilik meleğimizzz
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Bakıyorum da birileri yine resmini değiştirmiş, pek de hoş olmuş...Arzum şu sütyenlerinin markasını söyle de fazla aramayalım ameliyattan sonra. Hizmet alanına bir de bunu ekle iyilik meleğimizzz
Teşekkür ederim berraceylincigimm.. Sütyenlerimi genelde Magıc Form dan buluyorum google la bu ismi aratırsan magza adreslerini ve modelleri bulabilirsin canım.Ayrıca bu markayı ve daha birçok güzel modeli Boyner magzasındaki iç çamaşır reyonunda bulabilirsin canım.Ben artık bütün çamaşırlarımı Boyner magzasında bulabiliyorum canım,tavsiye ederim sanada.Ayrıca ameliyat sonrası sporcu sütyeninide Ay Yıldız daki sporcu sütyenini tavsiye ederim,çok kullanışlı ve inanılmaz rahat
Merhaba tatlim!!gunluk yasantima doneli baya oluyor,ameliyattan 10 gun sonra kilolarca valizle ispanya ya geldim dusun yani..ancak benim agrilarim fazla oldu.nedenini ise duzgun istirhat etmememe,ilaclarimi zamaninda almamama bagliyorum.bu agrilar ilk 8 gun baya siddetlydi,sonrasinda yavas yavas azaldi.suan kalmadi diyebilir,sadece arada sag gogsumde ince ince sizlanmalar oluyor o kadar.ama dedigim gibi ben pek dikkatli davranmadim ameliyat sonraki donemde.agir kaldirmamam gerektigi halde ben kilolarca valizlerle kac saatlik yollara yola ciktim dusun yani bende agri olmasinda kimde olsun normalde ameliyattan sonraki 1 haftalik donem hafif agrili gecer sadece.agri konusunda tereddut etme,yani kesinlikle cekicegin agriya degiyorMerhaba!!oncelikle sunu soyleyeyim canim;ben ameliyat olali 1 ayi gecti,saniyorum 1 ay 1 hafta falan oldu..buarada bana 375 kasustu takildi.evet zamanla kuculme soz konusu.benimde gogus dokum buyuktu,ona ragmen 375 cc takildi ve suan tam istedigim buyuklukte,asla daha kucugunu istemezdim.anladigim kadariyla vucut yapilarimiz benziyor ,benimde boyum 165, bedenim 36-38.sana tavsiyem 375 ya da 400 taktirmandir canim.325 cc kesinlikle yeterli gelmeyecektir.forumda da duymussundur,zaman icerisinde ciddi anlamda kuculme soz konusu oluyor,daha buyuk protez taktirmadigi icin pismanlik yasayan arkadasimiz cok var malesef.ben ilk yaptirdigimda gozume baya bir buyuk gelmisti goguslerim,resmen patlayacak gibi duruyorlardi 1 ay icerisinde sislikler indi ve suan tam olmasi gereken gibi.
baska sorun varsa yanitlayabilirim canim,haberlerini bekliyorum[/QUOTE
Sonunda sana ulaştım Almira, Ameliyatın çok yeniymiş,geçmiş olsun,inş. en kısa zamanda günlük yaşantına dönersin belki de döndün bile.Tavsiyen için sağol,Ufuk Beyle tekrar görüşeceğin,protezi büyütmek istiyorum.Ben zayıfım,abartılı durmasın,normal takın dediğimde 325 den aşağısı olmaz göğüs dokunuz zaten büyük demişti.Ama şimdi sizlerin deneyimleri sayesinde kararımı değiştirdim. Canım bir de şunu merak ediyorum, çok canın yandı mı,ameliyat öncesi korkudan vazgeçmeyi düşündün mü? Kendini nasıl cesaretlendirdin?
ameliyat oncesi hic korkmadim..ustelik ameliyata tek basima girdim,ve daha once hayatimda hic ameliyat olmamisdim..refakatcilarim ameliyat bitimine yetisebildiler.narkoz nedir,etkisi nasildir ne zaman gecer bunlardan bile haberim yoktu..zaten gozumu kapattim,actigimda ameliyat bitmisti bile..boylece ilk ameliyat tecrubemide yasamis oldum,yani o da korkulacak birsey degil merak etme
boyut konusuna gelince,bende zayif sayilirim,yani 55 kiloyum,ameliyata girdigimde 52ydim ama buara fazla yiyip icmeden kilo aldim suan diyetteyim boylarimizda ayni senle.ufuk bey olculerini alip sana en uygununu soylemistir diye dusunuyorum ama 325 cc bana baya bir ufak olur gibime geliyor canim bilemiyorumki:44:
buyuk duruyorlar ama guzel bir buyuklukte.375-400 cc bana kalirsa bizim kilo ve boylarda olan arkadaslarimiz icin ideal olcu.asagisi kurtarmaz sen ufuk beyle tekrar gorustugun zaman buyuk protez istedigini kendisine soyle cnm,takabildiginin en buyugunu taksin.ben oyle demistim,ameliyat esnasinda ilk once 400 takmis,400 cc yanlardan cikinti yapti bu yuzden 375 cc taktim dedi.hatta eger istersen benide soyle,ispanya da okuyan arkadasa 375 cc takmissiniz,cok memnun kalmis,banada takabileceginiz en buyugunu takin de.emin ol 375 cc anca tatmin eder..haberlerini bekliyorum gorusmek uzere
Şimdi profiline baktıgımda 24 yaşında oldugunu gordum:)Nickname beni yanılttı:) Olsun muhim olan yaşlar degil guzel gogusler di mi?
tabiki muhim olan guzel goguslere sahip olmak ister 24 ister 34 ister 54 375 cc istiyorsun anladigim kadariyla,bence dogru bir tercih!boyun kilon kac canim?
Almira,vakit ayırıp çok uzun ve tatmin edici yazmışsın,çok teşekkürler canım. Aslında biliyor musun,en iyisini sen yapmışsın,çok fazla araştırmadan,narkoz nedir,uyanır mıyım? , aml. kaç saat sürecek.....v.s. Çok bilmek bazen işe yaramıyor maalesef.Bir arkadaşıma 325 takmış,aml olalı 1 yıl olmuş,normal boyutta ama olmuşken bencede 375 olsun diyorum.Ameliyattan önce söylemeyi düşünüyorum,olacaksa muhakkak yapar.Ben de senin gibi tezcanlıyımdır,öyle uzun uzun dikkat eder miyim bilmiyorum, bakalım hayırlısı,olsun bitsin de bir an önce,gelişmeleri yazarım canım,kendine dikkat et,masajlarını ihmal etme sakın