almayi istediğimiz eve bakar misiniz kızlar azıcık yardım edin :(

Ooo ne evler baktık ve hala alamadık. Iki evde uygun değil. Giriş katı zemin kat sıkıntılı daireler. 1+1 desen çok küçük. Bende sevmem eşya. Yatak odasi tam takim degil. Yemek masasi gumusluk bufe ivuru ziviru yok. Almadım da ama şu an 2+1 küçük geliyor. istediğim standartlara uygun bulamadığım için bekliyorum. Güzel bulursam anda öyle alırım sırf ev almak için almam.

Sizinki ne güzel denk gelmiş kısmet işte :)
Evet seninki ne güzel kısmet olmuş yoldan geçerken :)
Baktım konuma koltukların çok rahat ve cok hoş gözüküyor. Salon çok klasik evet altın sarısı kartonpiyerler falan emekli bale egitmeninin evleri gibi özenle yaptirmis adam ama anladım sizin tarzınız değil.
Ama koltuklar çok hoş puf puf.
Duvar kağıtları degistirmek zor mu olur ki insan da useniyor insaat işlerine girişmeye dimi

O evi aldıktan sonra satarsak bir şekilde para eksilir yani insanin eline toplu para geçince ister istemez plan yapiyor kafasinda araba almak da istiyoruz hani araba alalım biriktiririz ev yine alırız falan diye birkaç ay beraber oturalim der o zaman ailemizle birlikte. E o şekilde de uzadıkça uzar o yüzden satmak düşüncesi olmadan almak istiyorum nasipse...

Hay Allah ya balkon olmaması da çok kotuymus. Ama ebeveyn banyosu bence kesinlikle rahatlik bir artı oluyor sizin için .
Biz de başka 2+1 lere bakıyoruz ama zaten bütçeye uygun olan genellikle aynı şekilde çok farkları yok evlerin

Bu arada yazmayı unuttum ben. Evı kredıyle almayacaksınız 1+1 alıp bır kac yıl sonra degerı artınca satarsınız cocuk olunca
Satma meselesi de işte biraz yukarda yazdığım gibi canım satmak ben istemiyorum şahsi fikrim tabi .şimdi bir de satmayı kafaya koyarsa yandık yani araba diye gündem değişir o zaman :)

Haklısınız insan zaten uzun ömürlü düşünmek zorunda ev alırken olmayan çocuk bile düşünmek zorundasin çünkü ilerde zor olur çocuk kendi odası olsun ister

Evet aynen öyle.. Hele ki hamileyken taşındım ben... Sonrasında da malum oğlumla uğraş dur.. Zaten hele ki eşimm hiç zora gelemez öyle bişi desem oooooooooooo... : )
Ben de evin içinde inşaatı göze alamıyorum..
Bakalım hayırlısı ya.. Zamanla yavaş yavaş belki fikrim değişir eşyları yavaştan değiştiririm : )

Bizim de evimiz 1+1 memnunuz. Ev düzgün olunca 1+1 olması göze batmıyor. Biz çocuk düşünmüyoruz bide o yüzden 1+1 aldık. Çocuk olunca olmaz tabi..

İnsan useniyor gerçekten ya ama bir tatile bir akrabaya falan gideceğiniz zaman güvendiginiz birine bırakırsınız anahtari mesela kayinvalide ya da annenize, bir güzel yaparlar evi siz dönünce de sürpriz olur

Bizim de evimiz 1+1 memnunuz. Ev düzgün olunca 1+1 olması göze batmıyor. Biz çocuk düşünmüyoruz bide o yüzden 1+1 aldık. Çocuk olunca olmaz tabi..
Evet gerçekten çok ferahti camlari falan uzun çok güzel güneş alıyordu ama işte çocuk olunca olmaz mecbur ileriye dönük düşünecegiz

Çok mu uzak biz samsundayiz ikimizin de ailesi burda ama gurbet de güzel , kavuşma kısmı güzel özlemek güzel :)

Ya valla artıları eksileri yakındır sanırım.. Şimdi iki tarafa da uzak olmak bir yerde iyi oluyor ama hastalıkta doğumda bir sıkıntıda insan o kadar çok arıyor ki bir yakını, annesi yanında olsun...

Ya valla artıları eksileri yakındır sanırım.. Şimdi iki tarafa da uzak olmak bir yerde iyi oluyor ama hastalıkta doğumda bir sıkıntıda insan o kadar çok arıyor ki bir yakını, annesi yanında olsun...
Evet orası öyle gerçekten insanın annesi bambaşka bir tek annesinin yanında insan salıyor kendini çok güzel bir duygu ya güven huzur karşılıksız sevgisi bambaşka . ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler versin annelerimiz babalarimiza evlatlarina

2+1 evdeyim su an salon yatak odası ve fazladan dolap ütü masası koyduğum bir oda,
salonda oturuyoruz 2 koltuk birde çalışma masam tek var, tv im bile yok kullanmıyoruz
cok az eşyalıyım, evim büyük gibi geliyordu ama artık bebek gelecek ve en fazla yanımda 1 sene kalacak sonra ayırmak zorundayım kiralik için mantıklı ama satın almak için ileriyidde düşünmek lazım

Evet biz de öyle karar verdik 2+1 olana teşekkür ederim size de , hayırlı olsun bebeğiniz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…