- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 33
-
- Konu Sahibi Love of Coffee
Evet ama burasi da giriş katı ne bileyim giriş katı olmasına takıldım. Ama ara katlarda da 15 20 bin fark varBende yeter 1+1diyodum yetiyodu da ama cocuk olunca inan simdi 3+1e sigamiyorum sanki zaten odanin biri onun iyi dusun derim
Bana bahcesi var gibi geldi bahceye acilan bi kapi var gibi geldi valla keske bende oyle bir yer olsaEvet ama burasi da giriş katı ne bileyim giriş katı olmasına takıldım. Ama ara katlarda da 15 20 bin fark var
Off tam da bundan sebep istemiyorum zaten . Kapıyı actirmak için ilk zile basanlar zamansız zamansiz .gürültüler dediğiniz gibi...Çocuk olursa, misafir gelirse diye hayat şekillendirilmez. İçinize sinmiş, ferah, katı, cephesi güzel. 1+1 olduğu için uçuk fiyatı da yoktur.
Giriş katı ne kadar fena bir şey fikriniz yok sanırım. Gelen geçen sizin dairenin önünden. Kapıyı çarpanı olur (kapı otomatik olsa da başarırlar bunu), ayaklar çamur mu ilk görülen paspas hedef alınır, bağırış çağırış, zamanlı zamansız giriş çıkış; saymayayım tek tek.
Giriş kattaki komşum çok çekiyor, ondan biliyorum.
Yok orası bir odanın dışa bakan penceresi. Herhalde ilerde çocuklara park falan yaparlarBana bahcesi var gibi geldi bahceye acilan bi kapi var gibi geldi valla keske bende oyle bir yer olsa
Ben olsam içime sineni alırdım açıkçası. Ki cahillik yaptık biz eşimle, evlenirken eşya seçiminde aman biz uzakta yaşayacağız, gelenler yatılı gelecek ona göre alalım dedik; sonuç olarak artık o eşyaları verdik, keyfimize göre aldık. El-alem için şekil vermeyin hiç. Burada çok okuduk evim içime sinmiyor, soğudum konularını. Bu arada hayırlı olsun. Ayrıca ara kat her zaman daha iyi ısınır giriş kattan.Off tam da bundan sebep istemiyorum zaten . Kapıyı actirmak için ilk zile basanlar zamansız zamansiz .gürültüler dediğiniz gibi...
Burası 85 bin. 1+1 olan 80 bin 3. Katta idi
80 m2 . 1+1 olan 60 m2 zaten küçük olan ev Daha ferah .Kaç m2 ? Arkadaşım taşındı 2+1 eve 77m2 demişti sanırım.onunda ferah camlari falan buyukmuş ama dar geliyormuş yanı pişman olmaya başladılar..
Of kafam çok karışık zaten. Hani ben de istemiyorum öyle birçok eşya dediğim gibi sadece bir l koltuk ve tv ünitesi. Öyle yemek odası takımı vitrin Gümüşlük ezelden beri sevmem. Yatak odası Dolabi bile gommeli baktık yani ferahlık istiyorum sadece. Ama işte çocuk olunca nasıl yaparız onu bilemedimBen olsam içime sineni alırdım açıkçası. Ki cahillik yaptık biz eşimle, evlenirken eşya seçiminde aman biz uzakta yaşayacağız, gelenler yatılı gelecek ona göre alalım dedik; sonuç olarak artık o eşyaları verdik, keyfimize göre aldık. El-alem için şekil vermeyin hiç. Burada çok okuduk evim içime sinmiyor, soğudum konularını. Bu arada hayırlı olsun. Ayrıca ara kat her zaman daha iyi ısınır giriş kattan.
bende sizin gibi az eşya severim ve evimde küçük 72 m2 ilerleyende zamanda eve sığılmıyor eve yatılı misafir geldiginde birde evde tek banyo olunca sıkıntılı canım eger imkanınız varsa 2 banyolu bir ev alın ...Eki Görüntüle 1684792 Eki Görüntüle 1684793 Eki Görüntüle 1684794 Eki Görüntüle 1684795 Eki Görüntüle 1684797 Kizlar gördüğünüz gibi ev 1+1 ama.cok ferah güneş alıyor ve odaları böyle ferah hoşuma gitti hatta çok beğendim burada yaşamak istiyorum ama küçük diyor bizimki.
Yani sonuçta bir misafir geldiğinde yatacak yer mi yok sanki çok incigini cincigini düşünüyor. Ben de ezelden küçük ev seviyorum küçük ev ve az eşya .
Vitrin falan hiç sevmiyorum . Ne dersiniz aranızda var mı böyle küçük evde yaşayan memnun musunuz
Offff banyo olayı var bir de sormayın.bende sizin gibi az eşya severim ve evimde küçük 72 m2 ilerleyende zamanda eve sığılmıyor eve yatılı misafir geldiginde birde evde tek banyo olunca sıkıntılı canım eger imkanınız varsa 2 banyolu bir ev alın ...
170 mi170 den aşağı olmasın .mutfak dolabı çok olsun .Mutfak balkonu biraz geniş olsun .Odalardan hicbirinde çıkıntı köşe olmasın.Yerlestirmek zor oluyo. .
Cocuk odası onemli oda azcik genis olsun .
Butün m2 yi misafir odasina veriyorlar çok gereksiz.uzun antre de iyi olmuyo.
Ev bu 10 kere alinmiyo .En guzelini almaya çalışın.
Mutlu mesut en guzelini bulursunuz umarim.
Evet 1+1 evi çok beğendim ben de gerçekten :)Gerçekten doğrusunu söylemek gerekirse ben 1+1 evi çok daha şirin, ferah ve tatlı buldum... Ama gerçekten satın alınacaksa o paraya yazık olur canım... Benden de tavsiye giriş katı alma.. Biz de ev alma aşamasında eşim çok dikkat etmişti ben çok önemsememiştim ne evler bulmuştuk çok güzel sırf giriş katı diye almadı.. İyi ki de almamış.. Aldığımız ev ara kat, evin için full... Avizelerine kadar, ankastre setine kadar, girişteki dolapları duvar kağıtları, asma tavan ebeveyn banyosu duş sistemleri vs.. Aklına ne geliyorsa ev fulldü... Çok aradık ama rast geldik şükür.. 135 000 tl ye aldık... 3+1...
Biraz daha bakının, bekleyin eğer vaktiniz varsa daha güzel daha uygun muhakkak bulursunuz...
Allah gönlüne göre versin..
Evet 1+1 evi çok beğendim ben de gerçekten :)
Bütçemiz 100 zorlarsak 120bin benim istediğim ise 2+1 daha büyüğü nu istemiyorum. Bir de ebeveyn banyosu çok istiyorum ama bu fiyatlarda genellikle iki banyo olsa bile hani yatak odasında değil normal tuvalet ve banyo olarak 2 tane var. Bir de baktıklarımız mesela 2 banyo olanlar falan hep giriş kat aynı evin ara katı 20 bin fazla oluyor .
Aceleniz yoksa biraz bekleyin derim, bende 1+1 olanı daha güzel buldum ama ilerde çocuk olunca 1+1 yetmeyecektir, bana kalsa ben beğendiğimi hemen alır ilerde küçük geliyorsa satar üstüne biraz daha katar yeni bir ev alırım ama siz aldığınız zaman evladiyelik, ömürlük almayı planlıyorsunuz sanırım, bu sebeple bekleyin, ebeveyn banyolu, 2+1 ara veya mümkünse en üst kat bir ev alın, şimdiden hayırlı olsun, huzurla oturmak nasip olsun inşallah.Evet 1+1 evi çok beğendim ben de gerçekten :)
Bütçemiz 100 zorlarsak 120bin benim istediğim ise 2+1 daha büyüğü nu istemiyorum. Bir de ebeveyn banyosu çok istiyorum ama bu fiyatlarda genellikle iki banyo olsa bile hani yatak odasında değil normal tuvalet ve banyo olarak 2 tane var. Bir de baktıklarımız mesela 2 banyo olanlar falan hep giriş kat aynı evin ara katı 20 bin fazla oluyor .
170 miyok canım baktıklarımızin en büyüğü 100 m2. O kadar büyük ev sevmiyorum .Hani oda sayısı 2 veya 3 olabilir tabi daha iyi olur ama küçük ev seviyorum .