almayi istediğimiz eve bakar misiniz kızlar azıcık yardım edin :(

Çocuk olursa, misafir gelirse diye hayat şekillendirilmez. İçinize sinmiş, ferah, katı, cephesi güzel. 1+1 olduğu için uçuk fiyatı da yoktur.
Giriş katı ne kadar fena bir şey fikriniz yok sanırım. Gelen geçen sizin dairenin önünden. Kapıyı çarpanı olur (kapı otomatik olsa da başarırlar bunu), ayaklar çamur mu ilk görülen paspas hedef alınır, bağırış çağırış, zamanlı zamansız giriş çıkış; saymayayım tek tek.
Giriş kattaki komşum çok çekiyor, ondan biliyorum.

Off tam da bundan sebep istemiyorum zaten . Kapıyı actirmak için ilk zile basanlar zamansız zamansiz .gürültüler dediğiniz gibi...
Burası 85 bin. 1+1 olan 80 bin 3. Katta idi

Off tam da bundan sebep istemiyorum zaten . Kapıyı actirmak için ilk zile basanlar zamansız zamansiz .gürültüler dediğiniz gibi...
Burası 85 bin. 1+1 olan 80 bin 3. Katta idi
Ben olsam içime sineni alırdım açıkçası. Ki cahillik yaptık biz eşimle, evlenirken eşya seçiminde aman biz uzakta yaşayacağız, gelenler yatılı gelecek ona göre alalım dedik; sonuç olarak artık o eşyaları verdik, keyfimize göre aldık. El-alem için şekil vermeyin hiç. Burada çok okuduk evim içime sinmiyor, soğudum konularını. Bu arada hayırlı olsun. Ayrıca ara kat her zaman daha iyi ısınır giriş kattan.

Kaç m2 ? Arkadaşım taşındı 2+1 eve 77m2 demişti sanırım.onunda ferah camlari falan buyukmuş ama dar geliyormuş yanı pişman olmaya başladılar..

Of kafam çok karışık zaten. Hani ben de istemiyorum öyle birçok eşya dediğim gibi sadece bir l koltuk ve tv ünitesi. Öyle yemek odası takımı vitrin Gümüşlük ezelden beri sevmem. Yatak odası Dolabi bile gommeli baktık yani ferahlık istiyorum sadece. Ama işte çocuk olunca nasıl yaparız onu bilemedim

bende sizin gibi az eşya severim ve evimde küçük 72 m2 ilerleyende zamanda eve sığılmıyor eve yatılı misafir geldiginde birde evde tek banyo olunca sıkıntılı canım eger imkanınız varsa 2 banyolu bir ev alın ...

Son zamanlarda bizde ev arıyoruz ve sürekli internette araştırıyoruz. Alabileceğinizin maximumuu almaya çalışın. Bizde bu konuda çok araştırma yapıyoruz. Karşıma ...diye bir site çıktı. Tüm projelerde ayrıcalık sağlıyorlar ve ücretsiz hizmet veriyorlar. Bir form doldurdum hemen aradılar ve bize ev arayışları sürüyor. Bizden para almayacaklarını söylediler. Umarım aradığımız evi bulurlar. Siteye girin çok sayıda her bütçeye ait ev bulunuyor. ...Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
170 den aşağı olmasın .mutfak dolabı çok olsun .Mutfak balkonu biraz geniş olsun .Odalardan hicbirinde çıkıntı köşe olmasın.Yerlestirmek zor oluyo. .
Cocuk odası onemli oda azcik genis olsun .
Butün m2 yi misafir odasina veriyorlar çok gereksiz.uzun antre de iyi olmuyo.
Ev bu 10 kere alinmiyo .En guzelini almaya çalışın.
Mutlu mesut en guzelini bulursunuz umarim.

Offff banyo olayı var bir de sormayın.
Ebeveyn banyosu istiyordum ama baktıklarımız arasında hiçbirinde yok bunaldim artık baktıkça bütün evler birbirine benziyor kafam sepet oldu

170 mi yok canım baktıklarımızin en büyüğü 100 m2. O kadar büyük ev sevmiyorum .Hani oda sayısı 2 veya 3 olabilir tabi daha iyi olur ama küçük ev seviyorum .

Gerçekten doğrusunu söylemek gerekirse ben 1+1 evi çok daha şirin, ferah ve tatlı buldum... Ama gerçekten satın alınacaksa o paraya yazık olur canım... Benden de tavsiye giriş katı alma.. Biz de ev alma aşamasında eşim çok dikkat etmişti ben çok önemsememiştim ne evler bulmuştuk çok güzel sırf giriş katı diye almadı.. İyi ki de almamış.. Aldığımız ev ara kat, evin için full... Avizelerine kadar, ankastre setine kadar, girişteki dolapları duvar kağıtları, asma tavan ebeveyn banyosu duş sistemleri vs.. Aklına ne geliyorsa ev fulldü... Çok aradık ama rast geldik şükür.. 135 000 tl ye aldık... 3+1...
Biraz daha bakının, bekleyin eğer vaktiniz varsa daha güzel daha uygun muhakkak bulursunuz...
Allah gönlüne göre versin..

Evet 1+1 evi çok beğendim ben de gerçekten :)
Bütçemiz 100 zorlarsak 120bin benim istediğim ise 2+1 daha büyüğü nu istemiyorum. Bir de ebeveyn banyosu çok istiyorum ama bu fiyatlarda genellikle iki banyo olsa bile hani yatak odasında değil normal tuvalet ve banyo olarak 2 tane var. Bir de baktıklarımız mesela 2 banyo olanlar falan hep giriş kat aynı evin ara katı 20 bin fazla oluyor .

Evet canım kata göre fiyatlar çok değişiyor.. Benim eşim biraz aşırı tedirgin olur borç dedim mi geri durur o da güya 120 bin di düşüncesi.. Baktık o fiyata 3+1 ev yok olsalar da eski... Sıfır istiyorduk.. Ailem sağolsun istediğin gibi bir ev olursa 10 bin yardım ederiz demişlerdi.. Öylelikle bütçemiz biraz artmıştı.. (Evlendikten 8 ay sonra aldık evi) Aynı binada önce bi alt kat satılıktı sorduk adam 145 bin istedi ama yemin ediyorum eve bayılmıştım ben bitmiştim... Çıktık dedim bu ev olmaz mı eşim çook aşıyor dedi.. Ertesi gün aynı sokaktan öylesine geçiyorduk bi üst katta var satılık yazıyor öylesine arayalım dedik ve çok olduk 135 bin dedi.. Nasıl mutlu oldum her şey nasip inan ki.. Allah gönlüne sineni nasip etsin sana..

Konu da açmıştım ben salonum için eşyaları evlenirken aldığım için çok uyumsuz olmuşlardı evimle.. Hala da öyle duruyorlar en azından evimin salonu orda görebilirsin... Yani ev güzeldi gerçekten fiyatına göre..

Aceleniz yoksa biraz bekleyin derim, bende 1+1 olanı daha güzel buldum ama ilerde çocuk olunca 1+1 yetmeyecektir, bana kalsa ben beğendiğimi hemen alır ilerde küçük geliyorsa satar üstüne biraz daha katar yeni bir ev alırım ama siz aldığınız zaman evladiyelik, ömürlük almayı planlıyorsunuz sanırım, bu sebeple bekleyin, ebeveyn banyolu, 2+1 ara veya mümkünse en üst kat bir ev alın, şimdiden hayırlı olsun, huzurla oturmak nasip olsun inşallah.

170 mi yok canım baktıklarımızin en büyüğü 100 m2. O kadar büyük ev sevmiyorum .Hani oda sayısı 2 veya 3 olabilir tabi daha iyi olur ama küçük ev seviyorum .

1+1 ev daha ferah geldı 2+1e gore . BAska 2+1 bakabılırsınız

Bız cok acele ettık ev alırken. Evım 2+1 salonum 30m2ye yakın ama yatak odam mınnacık. ebeveyn banyosu var yapmasalarmıs daha ıyıymıs. Yatak odasına ozel mobılya yaptırdık bu sebeple. Benım alkonum yok aslında en sıkıtılı olan da bu. Sımdı cocuk olacak ve cocuk odası yapacagız ama ben normalde o odada camasır kurutuyordum. Sımdı kurutma makınesı koyacak yer de yok evde, o yuzden mutlaka balkonlu ve en az 2+1 olsun ev

Bu arada yazmayı unuttum ben. Evı kredıyle almayacaksınız 1+1 alıp bır kac yıl sonra degerı artınca satarsınız cocuk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…