• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almayı düşündüğüm alyans

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Allah izin verirse kurbandan sonra istenicem ve söz olucak.
Alyans olarak bunu düşünüyorum.
klasik ve sade bir model sanırım.Ama bu alyans modelini bir kaç yıldır hep beğenirim.Ki diğer türlü alyanslar hep abartı gelmiştir bana.
Tabi sevgilim yani ilerde kocam olucak kişi altın takmıcağı için o gümüşünü alıcak bende zaten sarı altın sevmediğim için beyaz altınını alıcam.
ve birde taşlı alyans hakkında düşünceleriniz ne?

$157255820101219231455.jpg

Güzel bir model,benim alyansıma çok benziyor..benimkinde taşlar ortasında.
şimdiden hayırlı olsun mutluluklar :34:

Acaba aynısının gümüşü hemen bulunur mu yoksa özel mi yaptırmak gerekiyor ..

Yuutis; Teşekkür ederimm:6:

DELIRUZGARIM ; Özel yaptırmak gerekebilir, abimden biliyorum =) Ama abimlerinki daha zordu ve gümüşçü çok benzerini yapmıştı. Bu zor bi model değil hemen yapılır bunun özeli yaa:97:

Son düzenleme:
canım yerin adını unuttum ama sana tarif edicem.Kadıköy boğadan sonraki dükkanların olduğu cadde va ya yukarı doru çık orayı sol tarafta kalıyo accesorias gibi bişedi adını neden hatrlamıyom kiii:31::31::31::31::31:
ben aynını ordan aldım çnkü 2mizin 60 a geldi gümüş hemde:77::77:

aynısının sarısı bizimki de çok severek aldık taşıda hi düşmedi kulanışlı tavsiye ederim :34:

almaya değer bi alyans bence çok abartıya gerek yok bu gayet sade ve hoş

Canım bak bu da bizim nişanda alacağımız alyans..

$33581_155546641152575_155530434487529_271998_5565914_n.jpg
Bu modelin taşlı olanı ve bunun taşsız yani lazer çizimle taş görünümü verileni var. taşsız alıcam büyük ihtimalle çünkü spor yapıorum taşları yok etmem an meselesi :1:

Allah huzurla gülümseme ile takmak nasip etsin.:16:

Son düzenleme:
Bende beyaz altın sever olaraktan çok beğendim:)
Benim alyansım full taşlı ve bende spor yapıyorum,sadece tek tavsiyem fazla kalın alma orta kalınlıkta olsun çünkü parmaklar hava almıyor..
Onun haricinde çok güzel,allah mutlu mesut etsin :)

bak buda benım alyansım senın dusundugune cok benzıyor. 1 seneyı gectı kullanıyorum daha bı kez bıle tası dusmedi. alırken aklında olsun tasları yapıstırma olan degıl gomme olan bakarsan rahat edersın. sımdıden tebrık eder mutluluklar dılerım tatlım

$100_4311.jpg

Kızlar çok teşekkür ederim. Bence de sade ve gayet şık ve hep bu modell alyans takmak isterim parmağıma=)
Ben taşlısını almayı düşünüyorum gerçi bilgisayar başında çalışıyorum hep ama bi şey olmaz heralde:97:
Ayrıca;
bubabur ; canım ben İstanbulda yaşamıyorum ki,çok sağolasın yine de :71:
tritonissa ; Tavsiyeni dinlicem canım ki ben zaten kalın almam parmaklarım da ince kocaman durur :27:
ve
cgdm16 ; evet senin alyansını görmüştüm canım ya, taşları gömme olucak-tamamdır unutmucam bunu =):61:

Back