Almanya’da yaşayanlar

tarcinkabugu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
15
3
1
33
Selam arkadaşlar Almanya Stuttgart-Waiblingen civarı oturanlaaaarrr ?? Evlendim ve buraya geldim , geleli tam 1 sene oluyor. Kendime arkadaş arıyorum 😁 bir ümit 🥲🙏

Benim de eşim doğumumdan sonra gidiyor, 5-6 ay sonra da beni alacak oğlumla. :( kara kara düşünüyorum orda arkadaşsız komşusuz ne yapacağım diye

Ne güzel işte hayatınız kurtulur arkadaş dost da bulunur, zaten bebeğin dünyaya geldikten sonra bırak sosyalleşmeyi uykunu zor alırsın 🤫biz de çok gitmek istiyoruz bakalım inşallah nasip olur

Benim de eşim doğumumdan sonra gidiyor, 5-6 ay sonra da beni alacak oğlumla. :( kara kara düşünüyorum orda arkadaşsız komşusuz ne yapacağım diye
Evet tabiiki çok zorlukları var yani ilk etapta çok zor. Her şeyi herkesi geride bırakıyorsun. Yani başın dara düşse güveneceğin kimse yok. Ama yanında sana destek olan biri varsa her şeyi birlikte atlatıyorsun sadece 1 yıl biraz zorluk oluyor. Ama çok güzel tarafları da var gözünü korkutma sakın sonradan çünkü kafan çok rahat yaşıyorsun

He pardon biz illa almanya değil polonyaya gitmek istiyoruz orada biraz daha ingilizceye sıcak bakıyorlar, tabi en büyük hayalimiz Yeni Zelanda ama onun maliyeti daha yüksek

Back