Hoş geldin almanyayaMerhaba KK,
Ben Tr den Almanyaya evlendim. Derdimizi mutluluğumuzu paylaşabilmek birbirimize destek olmak adına Almanyada yaşayan arkadaşlarla sohbet etmek veya yazışmak istiyorum. Fakat forumlar içerisinde bu konu başlığı açılmamış sanırım. Şayet sitede var ise böyle bir portal veya konu başlığı beni yönlendirebilir misiniz?
Teşekkürler.
Hayır değilim açıkçası... Türkiye güzel elbette ama buranın doğası, havası, insan ve hayvan hakları, devletin destek olması gerçekten çok iyi...Umarım orada yaşayıp ''Türkiye çok güzel, vatanımızı çok özledik, değerini bilmiyorsunuz'' diyen tayfadan değilsinizdir.
Hoş buldum :) Memnunum hayatımdan, pandemi olmasa daha da güzel olacak ama malum. 1 bucuk yıl oldu. sen de mi evlenip geldin?Hoş geldin almanyaya
nasılsın memnunmusun hayatından?
Kaç yıl oldu almanyaya geleli?
Doğası havasıHayır değilim açıkçası... Türkiye güzel elbette ama buranın doğası, havası, insan ve hayvan hakları, devletin destek olması gerçekten çok iyi...
Hayır ben doğma büyüme almanya.Hoş buldum :) Memnunum hayatımdan, pandemi olmasa daha da güzel olacak ama malum. 1 bucuk yıl oldu. sen de mi evlenip geldin?
Almanya'yı hafife alıyorsunuz. Özellikle Ren ve Oder nehri civarı çok güzeldir.Doğası havasıalmanyanın hangi şehrindesin? Türkiyenin doğası havası yanında almanya kıyaslanamaz bile
Devletin maddi açıdan destek olması evet o konuda hakkını yiyemem ama diğer konularda katılmıyorum
Ben almanya kötü demedimki! Bence asil siz türkiyeye hafife aliyorsunuz!Almanya'yı hafife alıyorsunuz. Özellikle Ren ve Oder nehri civarı çok güzeldir.
“Doğma büyümü almanya” bu yorumun nesini beğenmediniz?Almanya'yı hafife alıyorsunuz. Özellikle Ren ve Oder nehri civarı çok güzeldir.
ben Bodensee tarafındayım, buralar gerçekten çok güzel.. siz ne taraftasınız?Doğası havasıalmanyanın hangi şehrindesin? Türkiyenin doğası havası yanında almanya kıyaslanamaz bile
Devletin maddi açıdan destek olması evet o konuda hakkını yiyemem ama diğer konularda katılmıyorum
Ravensburg, ya siz?hangi şehire geldiniz ?
Tabi göreceli bir durum, herkes beğenmek zorunda da değil ki :)“Doğma büyümü almanya” bu yorumun nesini beğenmediniz?
Sırf sizin yorumunuzu begenmedim diye benim yorumumu begenmemenizi cok cocukca buldum
Neyse benim için konu kapanmıştır!
NrwRavensburg, ya siz?
Ren tarafı gerçekten çok güzel diyorlar :)Nrwcanım
ben seviyorum . Güzel evet . Şuan pek gezmeye müsait değil pandemiden dolayı ama bencede nrw güzel birde her yere yakınız tabi belçika hollanda isviçre bi 6 saat ile danimarkaya . Sadece şuanlık gezemiyoruz .Ren tarafı gerçekten çok güzel diyorlar :)
evet biz de pandemiden gezemiyoruz. isviçre 1 bucuk saat, avusturya 2 saat, fransa 1 bucuk saat vs ... Pandemi geçse de az dolaşsak :)Ren tarafı gerçekten çok güzel diyorlar :)
ben seviyorum . Güzel evet . Şuan pek gezmeye müsait değil pandemiden dolayı ama bencede nrw güzel birde her yere yakınız tabi belçika hollanda isviçre bi 6 saat ile danimarkaya . Sadece şuanlık gezemiyoruz .