- Konu Sahibi xKaderimsin
-
- #1.221
aynen canim ya, 6 ay aslinda cok kisa bi süre ama bekleyince insana cok geliyo
gücün kalmadi gibi hissediyosun ama mecburen dayaniosun cünkü yolun ucunda o var :)
insallah cnm, er ist in der trHayirlisi olsun insallah... Ist dein Zukünftiger hier oder in der tr ?
2013 gelinleri.. Simdi size zaman cok gibi geliyor... Ich kenne dieses gefühl.. Icim zaten dolu
Wir sind 3 jahre zusammen.. 4-5 jahre kennen wir uns... Wir warten schon soo lange...
Ve hala 6 ay var birlikte yasamaya... So langsam hab ich keine kraft mehr...
Mir fällt es so schwer... Jedesmal beni evin önünde birakmasi.. Und das er dann sagt az kaldi...
Bu aralar bide abisinin dügünü oldu misafir fln derken.. Ben hastaydim.. Fazla görüsemedik..
Dün yalniz zaman gecirdik.. Es war so schön.. Ve yine beni buraya birakti..
Ben artik buraya degil onunla evimize gitmek istiyorum....offffff...
Zaman gecsin artik... Bende cok seye hevesleniyorum...
Ev bakalim.. Mobilya.. Gelinlik.. Takilar..
Es geht zwar jetzt los.. Ama yinede...
Bazen diyorum 6 ay kaldi cabuk gecer.. Bazende.. Off
Bekleyenlere allah sabir versin..
Ama yinede herseye ragmen müthis bir duygu.....
Aksam aksam buraya biraz icimi döktüm
2013 gelinleri.. Simdi size zaman cok gibi geliyor... Ich kenne dieses gefühl.. Icim zaten dolu
Wir sind 3 jahre zusammen.. 4-5 jahre kennen wir uns... Wir warten schon soo lange...
Ve hala 6 ay var birlikte yasamaya... So langsam hab ich keine kraft mehr...
Mir fällt es so schwer... Jedesmal beni evin önünde birakmasi.. Und das er dann sagt az kaldi...
Bu aralar bide abisinin dügünü oldu misafir fln derken.. Ben hastaydim.. Fazla görüsemedik..
Dün yalniz zaman gecirdik.. Es war so schön.. Ve yine beni buraya birakti..
Ben artik buraya degil onunla evimize gitmek istiyorum....offffff...
Zaman gecsin artik... Bende cok seye hevesleniyorum...
Ev bakalim.. Mobilya.. Gelinlik.. Takilar..
Es geht zwar jetzt los.. Ama yinede...
Bazen diyorum 6 ay kaldi cabuk gecer.. Bazende.. Off
Bekleyenlere allah sabir versin..
Ama yinede herseye ragmen müthis bir duygu.....
Aksam aksam buraya biraz icimi döktüm
Die kraft fehlt.. Manchmal...
Heute gehts mir wieder gut ;D az kaldi aaaaz... Yarin bankada terminimiz var.. Ev kredisi icin..
Allah izin verirse kaufen wir eine schöne wohnung:)
Und in 2-3 wochen kaufe ich meine kleider und das gold..
Es geht bergauf?:) ja.
sevindim canim:) nisanlimi isi yarin belli oluyor allaha sükür insallah iyi olur hersey..
öbür ay dügün salonu bakacaz ve nikah basvurusu yapacaz :) nisanlimla öyle kararlastirdik:)
ja es geht bergauf canim:) cok sükür
buna cok sevindim canim ya...
das ist echt schön.. bakin tabii :) sizinde gününüz belli olsun
ay ne güzel ya :) es muss bestimmt ein schönes gefühl sein.. ama bi yandanda cok üzücü artik orda oturmican ..
of ne zormus yaa.. ich kanns bei mir noch garnicht vorstellen daha var cünkü.. ama zor olacagini eminim
hem zor hem güzel..allah herseyin hayirlisini versin amin
davetiyeni cok merak ettim canim:)) sonra firsatin olursa ekle istersen bizede beispiel olur:) hehe
----------------------------------------------
kizlar aranizda konsoloslukta evlenen varmi?? veya basvuru yapmis olan?
muss man da eine gebühr zahlen? islem parasi veya cüzdan icin falan allgemein muss man irgendwas zahlen? wenn ja nekadardir?
yardiiiiiiiiiiiimmmm
canim anlatikklarin cok güzel.. senin adina cok sevindim:)
az kaldi.. herseyini yapiyorsun artik.. ne güzel..
bizde bugün bankaya gittik.. wegen Kredit veee bize krediyi veriyorlar
pazartesi bir ev bakacaz olursa onu almayi düsünüyoruz.. :)
freu mich voll.. bizim evimiz olacak
schönes gefühl.....icinde baya sey yapilmasi gerekmis.. krediyi fazla alip yeni mutfak flnda yaptiracaz icine..
hatta bugün baktik.. mit 6000-7000€ bekommt man schon was ganz schönes..
und dann halt noch der rest.. herseyi 4 4lük yapcaz insallah..
in 25 jahren gehört die wohnung dann uns :) hayirlisi diyorum.... allah ne yazdiysa o olsun..
sorma canim ya dass man beides in einem erlebt ist was komisches hem cok seviniyosun sevdiginle beraber olacagin icin hemde cok üzülüyosun ailenden ayrilacagin icin.. ama buda doganin kanunu napalim..
hihi aber heute in genau einem monat ist es soweit :) dann heiraten wiiiirr :)))
iste bu kartimiiiz :))
Eki Görüntüle 373727
buda icinde yazacak olan metin :))
Eki Görüntüle 373728
cnm bu arada bizde konsoloslukta evlenecekmisiz ama neler yapilmali hicbir fikrim yok
simdilik bi kagit varmis basvuru icin den haben meine schwiegereltern ausgefüllt ama gerisinide onlar yapiyo bana sadece imza atmak düsücek :)
kaderimsin cok sevindim yaa evmi alacaksiniz süper ya tasinma masinma derdin olmicak, bizde cok istiyoruz ama wir fangen wahrscheinlich erst mal mit mietwohnung an
es sei denn uygun birsey bulursak.. ayiptir sormasi nekadara alicaksiniz evi??
cok beyendim davetiyeni yaziyida canim:) ich freu mich so für dich cok az kaldi..
umarim hersey istedigin gibi gecer :)
nisanlim gidecek konsolosluga o ögrenir artik :)
doganin kanunu bu dedigin gibi.. birgün herkez yasicak bunu.. evlenip coluk cocuk nesil devam ediyor iste:)
Wir wollen kaufen.. Kendi evimizi öderiz:)
85.000-90.000 arasi.. Iki ev var :)
Für uns ist es von vorteil.. Evi istedigimiz gibi yapacaz ve evler 3 oda.. Cocuk olsa bile uzun süre durabiliriz:)
cok saol canim :)
ya konsoloslugada hazirliksiz gitmeyin derim yani im internet gibt es ein formular den muss man erst ausfüllen
und dann müsst ihr halt den antrag stellen
bugün biraz baktimda soweit ich gelesen hab musste man keine gebühren zahlen
bide benim bi arkadasim evlendi 2 haftada nikah islemleri bitti ve kiydilar nikahi
also dauert es nicht mehr so lange wie früher denke ich..
fiyat iyimis canim uygun bence :) allah hayirlisini versin cok sevindim sizin adiniza hersey istediginiz gibi olur insallah:)
darisi basima:) hihi
soooooooooo da bin ich wieder :))
iki gündür kosusturmaktan öldüm ama degdi :))
öncelikle:
ayyyyy kiyamam size ya inanin okudukca icim burkuldu.. ben nisanlimla o kadar uzun beraber degildik (Allahtan)
yani bizim söz nisan dügün hepsi bi sene icinde olmus oluyo hihi :)
ama Allah sizleride en kisa zamanda sevdiklerinize kavustursun
sizin icin zaman su gibi akip gitsin ve bi ömür boyu mutlu huzurlu ve saglikli gecirin ins.
dedigim gibi iki gündür hep askimlaydim hihi
evimizin ilk dolabini kurduk also im wohnzimmer den fernseherschrank :)
acayip bi duygu ya böyle evimizle ilgileniyoruz fln zaten yakindada temizligini yapicaz hihi
gestern wars gaaanz traumhaft cünküüüüü dügün kartlarini sectiiiiiiiiikkkk
die sind soooo süß bi ara onunda resmini yüklerim hihi
wir können die schon am donnerstag abholen das ist so schöön :)
bide kina sepeti tepsisi fln aldik gelinin üstüne örtülen kirmizi o bezi ve kinaya ait seyleri aldik iste
ayy cok duygulandim ya ehrlich das war voll hart...
yani eve geldim bakiyorum aldiklarima und da wurde mir voll bewusst dass ich heirate..
sonra meine schwester hat das rote tuch über mein kopf gelegt aynaya bi baktim aglayasim geldiii
annem bi duygulu bakti kiz kardesim abla cidden gisiyosun ya dedi..
öyle iste.. hatta gece boyunca dügün seyleri gördüm ama ne gördügümü hatirlamiyorum aber das war das erste mal dass ich von der hochzeit geträumt hab
Kirmizi isaretledigim yeri okuyunca iyim doldu vallahi ben zaten sulu gözlünün tekiyimKardesim öyle birsey dese baslarim herhalde hüngpr hüngür aglamaya :26:
Masallah allah nazarlardan saklasin allah mutlulugunu heycanini daim etsin darisi tüm bekarlarin basina....
Allah kimseyi pisman etmesin insallah... Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?