• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

ben geldiiiim :) pammy hosgeldin okudum cok sevindim istedigin gibi gecmesine allah tamamini erdirsin
cok bisey kalmadi, umarim hersey gönlünce olur canim:)

ben nisanlimin yanindaydim geldim :) ve tahmin ettigim gibi cok romantik bir aksam yemegine tek tasimi cikartip
evlenme teklifi eti :69: ardindan bi dans cok romantikdi :69: tam benim zevkime göre almis askim:)

bu arada pumis hayirli ugurlu olsun cok sevindim allah tamamini erdirsin darisi basimiza :)

önemli diil canim ;)
en dogrusu öyle olur yani en yakinlariniza dagitmak

ayy günler cok cabuk geciyo benide iyice panik basiyo....

evet haklisin canim, en dogrusu öyle olur :)

panik olma canim ya, tatli telaslar bunlar. hersey yoluna girer takma kafana, geriye yaslan ve tadini cikar :16:

ben geldiiiim :) pammy hosgeldin okudum cok sevindim istedigin gibi gecmesine allah tamamini erdirsin

ben nisanlimin yanindaydim geldim :) ve tahmin ettigim gibi cok romantik bir aksam yemegine tek tasimi cikartip
evlenme teklifi eti :69: ardindan bi dans cok romantikdi :69: tam benim zevkime göre almis askim:)

bu arada pumis hayirli ugurlu olsun cok sevindim allah tamamini erdirsin darisi basimiza :)
cok saol canim, darisi sizin basiniza evet :8:
cok güzel bi teklif almisin, hayirli olsun, allah tamamina erdirsin :nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy hihi bayildiiiiiiiimmmmmmmmmmm :)))))
süper ya cidden cok romantik gecmis
yaaa bende yine evlenme teklifi istiommmmm hihi askima diimde bidaha etsin :)
canim Allah tamamini erdirsin ins. coooooooooooooook mutlu olursunuz
bu arada ufak bi tavsiye : bütün geceyi her ayrintisiyla yaz ;)
yani ben öyle yapmistim sonra hafizada kalmiyo hersey. ufak ayrintilar unutuluyor also lieber schwarz auf weiß :))
hem anlasilan nisanlin cok romantik beraber evlendikten sonra okur tazelersiniz o günleri ;)

pumis canim panik olmam sorundan diil :))
tam tersi düsünüyorum da sevdigim adamla yatip kalkicam ohne mal ins detail zu gehen :17:
yani ne biliim gece yatmadan önce son gördügüm sey onun yüzü sabah ilk gördügümde onun yüzü olacak hihi
dün konusuyoruz da dedim askiim ben gece uyaninca böyle sana sokulabilir miyiiim
tabiiii diyo deli :) inanilmaz bisey ya...
bu yüzden heyecan basiyo, panik oluyorum hihi :)

pumis canim panik olmam sorundan diil :))
tam tersi düsünüyorum da sevdigim adamla yatip kalkicam ohne mal ins detail zu gehen :17:
yani ne biliim gece yatmadan önce son gördügüm sey onun yüzü sabah ilk gördügümde onun yüzü olacak hihi
dün konusuyoruz da dedim askiim ben gece uyaninca böyle sana sokulabilir miyiiim
tabiiii diyo deli :) inanilmaz bisey ya...
bu yüzden heyecan basiyo, panik oluyorum hihi :)

achsooo ist das :D heheh
ja bende bunlari düsündükce dahada cok sabirsizlaniyorum :31:
ach mann, gece gece üzüldüm simdi :25:

sende hosgeldin canim :)
sehr schön ya.. pammynin dedigi gibi bende tekrar istiyommm.. :D
ama artik onlari gectim.. dügüne az kaldi.. :D

yazdiklara bakarsak.. hepimizi telas sardi.. kimine 1 ay kimine 5 banada 6 bucuk :17:
cok heycanliyim.. belki yarin gelinlik bakmaya gidecez.. :17:
bir kac gündür hastayim.. düzelirsem gidecez insallah :17:
$IMG_2779.jpg bunu begendim.. üst kismini.. sizce nasil? Altina karar veremedim...

evet haklisin canim, en dogrusu öyle olur :)

panik olma canim ya, tatli telaslar bunlar. hersey yoluna girer takma kafana, geriye yaslan ve tadini cikar :16:

cok saol canim, darisi sizin basiniza evet :8:
cok güzel bi teklif almisin, hayirli olsun, allah tamamina erdirsin :nazar:
cok tskler canim:) amin insallah :) dügün tarihi alicaz cok az kaldi :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyy hihi bayildiiiiiiiimmmmmmmmmmm :)))))
süper ya cidden cok romantik gecmis
yaaa bende yine evlenme teklifi istiommmmm hihi askima diimde bidaha etsin :)
canim Allah tamamini erdirsin ins. coooooooooooooook mutlu olursunuz
bu arada ufak bi tavsiye : bütün geceyi her ayrintisiyla yaz ;)
yani ben öyle yapmistim sonra hafizada kalmiyo hersey. ufak ayrintilar unutuluyor also lieber schwarz auf weiß :))
hem anlasilan nisanlin cok romantik beraber evlendikten sonra okur tazelersiniz o günleri ;)

ja da hast du recht, bende yazdim zaten :) cok tskler :) amin insallah :) dügün tarihimi ,nikah tarihim kesinlessin hemen yazicam buraya :)

sende hosgeldin canim :)
sehr schön ya.. pammynin dedigi gibi bende tekrar istiyommm.. :D
ama artik onlari gectim.. dügüne az kaldi.. :D

yazdiklara bakarsak.. hepimizi telas sardi.. kimine 1 ay kimine 5 banada 6 bucuk :17:
Eki Görüntüle 369435 bunu begendim.. üst kismini.. sizce nasil? Altina karar veremedim...

hosbuldukk cok tskler:) bende tekrar istiyorum ya rüya gibiydi :) dügünlere az kaldi evet alla tamamini erdirsin insallah:)
darisi basima:)),bizim nikaha insallah 7 ay kaldi:) hersey gönlümüzce olsun insallah
bu arada gelinligin üst kismi güzelmis tas falan dösetmeyi düsünüyormusun?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 369435 bunu begendim.. üst kismini.. sizce nasil? Altina karar veremedim...

canim bende begendim gayet hos duruyo :)
um ehrlich zu sein benim gelinligim istedigimden cok daha farkli
also ich hätte gern etwas dezentes und mehr schickes
und mein brautkleid ist der inbegriff von übertrieben :63::63: (dank meiner tante)
ve o gün iki gelinlik arasinda gidip gelmistim ki keske digerini alsaymisim diyorum simdi...
ama napalim oldu bi kere optimistisch denken :))

was ich mit dem ganzen gefasel sagen möchte ist lass dir von keinem aber auch wirklich von keinem was einreden
dügün senin dügünün gün senin günün
kim ne derse desin sen yinede istedigin gibi bi gelinlik al hic olmazsa sonra icinde kalmaz :)

k.b cnm ya biraz nasihat gibi oldu ama anlasilan baya koymus bana benim gelinligim istedigim gibi olmadigi icin....

Yorumlariniz icin tsk ederim kizlar...
Ben sade olmayi cok seviyorum ve bunu kaynanam ve annemde cok iyi biliyorlar (onlarda öyle)
Zaten biz hep 5 kisi gideriz alisverise - nisanlim annem kaynanam kiz kardesim ve tabiiki ben :D
Steine will ich nur auf einer brust (traum).. Und sonst will ich oben nichts... Unten hic bir fikrim yok..
Ama es muss ganz weiß sein, resmen göz almasi lazim..

bende sadelikten yanayim, hem gelinlikte hem makyajda. bence bi gelin dogal olmasi gerek :21:

xKaderimsin begendigin gelinligin üst tarafi güzel ama alt tarafi benim geschmackima göre cok kabarik :1:
ama wie sagt man so schön, zevkler ve renkler tartisilmazmis :)

benim kafamda ilk internetten gelinlik bakmaya basladigimda bambaska bi model vardi, ama farkettim ki her 2 ayda bi begendigim sey artik hosuma gitmiyo, baska bisi begeniyorum :17:

dügüne kadar degisir mi bilmiyorum ama su an istedigiyim model su :D
$AAAAAAAAAAAAAAAA.jpg
alt tarafini böyle cok sade düz kumas istiorum
$AAAAAAAAAAAAAAAA2.jpg
ama üst taraftaki danteli bunun gibi daha fein istiyorum, biraz tasli incili filanda olabilir abarti olmadiktan sonra
$n.jpg

Dün mannheimdaydim veee gelinlik baktim.. Daha giymedim ama karar verdim.. Düz kumas olacak..
Gaaaanz fein.. Wisst ihr was ich damit meine?
Farkettim bu sene bütün gelinler prenses etek giyiyor, ben sadece kinada o tarz begendim..
Dügünde sade olcam.. :)
Nisanlimda benim gibi.. Hemen zaten dedi böyle gelinlik sakin alma diye :D
Ich finde auch das dieser dünne stoff sehr leicht ist.. Automatisch gelinlikde agir olmuyor ve dans ederken oynarken kolay olur..
Kuyruk kesinlikle istemiyorum.. Rahat olmam gerek :D
Taslarida ehh iste ne cok ne az:)

Dün cok degisik birsey yasadim.. Artik gelin oluyorum.. Sira bende...
Sehr schönes gefühl.. Allah herkese nasip etsin:)

:nazar: Ich Freue mich so richtig für euch o kadar güzelki sizlerin heycanini paylasmak :17: Pammy cok az kalmis ne mutlu ve heycanlisindir simdi :nazar: Dann ist Pumis und nach ihr kaderimsin....:nazar: Ha birde askininbirtanesini unutmayalim onun dügününü bilmiyorum kusuruma bakmasin:26: sanirim ben 2013 gelini olucam allah o günleri huzur saglik ve mutlulukla nasip etsin cümlemize insallah ..... Amin:nazar:

Dün mannheimdaydim veee gelinlik baktim.. Daha giymedim ama karar verdim.. Düz kumas olacak..
Gaaaanz fein.. Wisst ihr was ich damit meine?
Farkettim bu sene bütün gelinler prenses etek giyiyor, ben sadece kinada o tarz begendim..
Dügünde sade olcam.. :)
Nisanlimda benim gibi.. Hemen zaten dedi böyle gelinlik sakin alma diye :D
Ich finde auch das dieser dünne stoff sehr leicht ist.. Automatisch gelinlikde agir olmuyor ve dans ederken oynarken kolay olur..
Kuyruk kesinlikle istemiyorum.. Rahat olmam gerek :D
Taslarida ehh iste ne cok ne az:)

Dün cok degisik birsey yasadim.. Artik gelin oluyorum.. Sira bende...
Sehr schönes gefühl.. Allah herkese nasip etsin:)

cok sevindim canim senin icin bi karar verdigine :) insan cok tereddütte kalio cogu zaman cünkü kendimden biliyorum :26:
insallah hersey istedigin gibi olur :)

:nazar: Ich Freue mich so richtig für euch o kadar güzelki sizlerin heycanini paylasmak :17: Pammy cok az kalmis ne mutlu ve heycanlisindir simdi :nazar: Dann ist Pumis und nach ihr kaderimsin....:nazar: Ha birde askininbirtanesini unutmayalim onun dügününü bilmiyorum kusuruma bakmasin:26: sanirim ben 2013 gelini olucam allah o günleri huzur saglik ve mutlulukla nasip etsin cümlemize insallah ..... Amin:nazar:

amin canim:nazar: seninle birlikte bizde ayni heycani tekrar yasicaz insallah 2013 de :)

merhaba ozaman 2013 gelinleri 2 tane olduk :)))

nisanlimisn cnm?

yok canim ne kusuru :) dügün ist bei uns auch 2013 allahin izniyle :nazar:
ama nikaha insallah 7 ay kaldi :) tez gecer insallah..
bi kac hafta sonra dügün konusulacak oturulup tarih belirlenecek cok heyecanliyim:)
2013 april istiyoruz nisanlimla:) insallah.. :nazar:

yok canim ne kusuru :) dügün ist bei uns auch 2013 allahin izniyle :nazar:
ama nikaha insallah 7 ay kaldi :) tez gecer insallah..
bi kac hafta sonra dügün konusulacak oturulup tarih belirlenecek cok heyecanliyim:)
2013 april istiyoruz nisanlimla:) insallah.. :nazar:

Ok simdi biliyorum :1: Gecer hemde su gibi gecer allahin izniyle birde bakmissin Nikah masasinda oturuyorsunuz :34: Oldukmu üc 2013 gelini :nazar: :1: Will auchhhh:26: Bei uns wird wohl ende Sommer drüber geredet wann die Hochzeit ist hayirlisi olsun insallah... Wollen auch so um die zeit insallah nisanlim sinavlarin hepsini basarirda o aralar evleniriz :1:

2013 gelinleri.. Simdi size zaman cok gibi geliyor... Ich kenne dieses gefühl.. Icim zaten dolu :(
Wir sind 3 jahre zusammen.. 4-5 jahre kennen wir uns... Wir warten schon soo lange...
Ve hala 6 ay var birlikte yasamaya... So langsam hab ich keine kraft mehr...
Mir fällt es so schwer... Jedesmal beni evin önünde birakmasi.. Und das er dann sagt az kaldi...
Bu aralar bide abisinin dügünü oldu misafir fln derken.. Ben hastaydim.. Fazla görüsemedik..
Dün yalniz zaman gecirdik.. Es war so schön.. Ve yine beni buraya birakti..
Ben artik buraya degil onunla evimize gitmek istiyorum.... :( offffff...
Zaman gecsin artik... Bende cok seye hevesleniyorum...
Ev bakalim.. Mobilya.. Gelinlik.. Takilar..
Es geht zwar jetzt los.. Ama yinede...
Bazen diyorum 6 ay kaldi cabuk gecer.. Bazende.. Off:(
Bekleyenlere allah sabir versin..
Ama yinede herseye ragmen müthis bir duygu.....
Aksam aksam buraya biraz icimi döktüm :D

2013 gelinleri.. Simdi size zaman cok gibi geliyor... Ich kenne dieses gefühl.. Icim zaten dolu :(
Wir sind 3 jahre zusammen.. 4-5 jahre kennen wir uns... Wir warten schon soo lange...
Ve hala 6 ay var birlikte yasamaya... So langsam hab ich keine kraft mehr...
Mir fällt es so schwer... Jedesmal beni evin önünde birakmasi.. Und das er dann sagt az kaldi...
Bu aralar bide abisinin dügünü oldu misafir fln derken.. Ben hastaydim.. Fazla görüsemedik..
Dün yalniz zaman gecirdik.. Es war so schön.. Ve yine beni buraya birakti..
Ben artik buraya degil onunla evimize gitmek istiyorum.... :( offffff...
Zaman gecsin artik... Bende cok seye hevesleniyorum...
Ev bakalim.. Mobilya.. Gelinlik.. Takilar..
Es geht zwar jetzt los.. Ama yinede...
Bazen diyorum 6 ay kaldi cabuk gecer.. Bazende.. Off:(
Bekleyenlere allah sabir versin..
Ama yinede herseye ragmen müthis bir duygu.....
Aksam aksam buraya biraz icimi döktüm :D

aynen canim ya, 6 ay aslinda cok kisa bi süre ama bekleyince insana cok geliyo :(
gücün kalmadi gibi hissediyosun ama mecburen dayaniosun cünkü yolun ucunda o var :)
offffff :D

Back