- Konu Sahibi xKaderimsin
- #1.181
Selaaaaaaaaaaam kizlaaaaar:) nabersiniz? Kimseler yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaaaaaaaaaaam kizlaaaaar:) nabersiniz? Kimseler yokmu?
selam canim, fazla kimse ugramiyor artik buraya sanirim:) .. nasilsin? neler var neler yok? dügünü yaptinizmi kayninin..nasil gecti?
ben iyiyim:) ceyiz alisversine devam, nisanlimin isi märzin 15inde belli oluyor:) das heißt daha erken aileler konusacak dügün isini
nikah tarihini alacaz insallah:) ich freu mich riesigggg :)) haftayada nisanlimin yanina gidyorum für 1 woche:) bol bol gezcez bakalim..
ansonsten valla calisiyoz yasiyoz wie immer halt :)) sizin hazirliklar da baslar artik,ev buldunuzmu canim??
Dün kinamizi yaptiiik.. Cok güzel gecti... Alles war perfekt:)
Ohh iyi güzel sevindim buna canim.. Hadi hayirlisi:)
Benim nisanliminda isi belli oldu ab donnerstag arbeitet er in einer besseren firma wo er gutes geld verdient.. Bizim kaldigimiz yerden buldu.. Evide burdan tutmayi düsünüyoruz:)
Bakmaya basladik.. Ama dügünü bi yapalim tam basliycak bizim isler insallah:)
das freut mich:) oh iyi iyi valla hayirlisi :)
dügünü atlatinca sira size geliyor :) hazirliklar baslar dedigin gibi :)
gözünüz aydin:) gercekten sevindim senin adina canim, insallah istediginiz gibi güzel bir ev de bulursunuz :)
darisi basima artik =)
Sagol canim..
Insallah buluruz.. Burda oldugu icin belki babam ev alacak.. Yani den kredit und wir zahlen es ab..
Bir kac sey bukduk ama daha bakiniyoruz:)
Zaman coooook cabuk geciyor ya.. Git gide azaliyor..
selaaaammmm hihi
ben geldiiiim
mükemmel 3 hafta gecirdim ve almak istediklerimin hepsinide aldim
daha dün geldik haliyle yol yorgunlugu sürüyor biraz ama kisaca bi selam veriim didim :)
sonra uzuun uzun anlatirim herseyi
özlemisim sizleride yaa :))
Ay masallah masallah ne ciciymissin sen Allah tamamina erdirsin insallah.... Darisi bizlerin basina.....
Malesef artik pek kimse ugramiyor buraya Güzel gecmis gercekten yüzünden gülüsünden belli Zaten güzel olan seyler cabuk gecip gidiyor
pumis canim hayirli ugurlu olsuuuun :))
Allah tamamini erdirsin ins. :)
kaderimsine ve ZSAEFMEAR a da hosbulduum hihi
ya yerlesiim dedim ablama gitmek zorundaydim birkac gündür ordaydim hic ugrayamadim k.bakmayin
simdi gelelim asil mevzuya
alisverisim harika gecti gelinligimi kinaligimi aldim bu arada kinaligim kabarik koyu mercan renginde gelinligimde kirik beyaz :)
bol bol cici aldim kendime hihi ve türkiyede farkli tarz camasir yok diyenlere duyurulur baya bisey buldum
gelinligimin icine korsaji tarzi bisey aldim böle strapsele fln
sonraa hmm ayyyyy nikah sekerlerimi bile aldim yaa görseniz bayilirsiniz hihi cok sekerler
bide bizim dügünde kameramanlar icin kolaylik olsun diye ilk derece akrabalarimizin yakalarina beyaz cicek alicaktik onuda aldik :) gelin cicegi gibi duruyo
baskaa.. hihi bide kina aldim simdi gülceksiniz sanki burda yok mu diye ama ben öylesini burda görmemistim cok hosuma gitti aldim :)
son olarakdaa böyle yeni bisey cikmis hmm nasil anlatiim tac aslindada arkasinda schleier gibi böyle tül var bis zum rücken tacin oldugu yerdede kücük cicekler var und das alles in rot :) kina yakilirken gelinin arkadaslari takip gelinin etrafinda dönüyormus :)
ben hic durur muyuuum hepsini aldim ama malesef 12 tane vardi
im groben war das auch aslinda birkacinin resminide cekiim yüklemeyi düsünüyorumda hepsini buraya yüklemek olmaz yani onun icin ayri ceyiz topigi acmislar ya :) erinmezsen heeepsini oraya yüklerim hihi
saol canim, darisi basina :))
oo baya bi alisveris yapmisin, güle güle kullanir/giyersin hepsini insallah :)
amiin :) zaten bi nikah kismi kaldi bizde
hihi biliyorum ya biraz cok oldu ama napiim :) cok tsk ederim cnm daha iyileri senin olsun ins.
sooo kizlaar siz yoksunuz ama ben yinede resimleri cektiim hihi gelince görürsünüz diye
bahsettigim taclar bunlar :))
Eki Görüntüle 366749
kinalarim buuu
Eki Görüntüle 366750
budaaa nikah sekerim :)
Eki Görüntüle 366751
hepsi cok güzel cok seker taclar :)
ama nikah sekerlerine bayildim cok güzeller
biz nikahi simdiden yaptik ama dügünde nikah sekeri dagitmayi düsündük, bakalim unutmassak onu o telasla :)
hihi cok saol canim
ya dügünde nikah sekerini herkese mi dahitmayi düsünüyorsunuz?
yani biraz fazla olur diye düsündüm de onun icin soruyorum
hmm hic düsünmemistim, evet biraz fazla olur :26:
en iyisi en yakinlarimiza dagitmak olur sanirim, saol düsündügün icin canim