• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

kizlaaarrr ben evlendiiiiiimmmmm :)))))
hihihi yani nikahimiz kiyildi
yildirim nikahi denebilir :D

konsoloslukta evlendik und wir haben an dem tag geheiratet an dem wir den antrag gestellt haben :52:
ayyyyyy cooook ani oldu ama cidden sabah gittik sonra ögleden sonra also um 15 uhr haben wir geheiratet :D

nur als nebeninfo askinbitanesi cnm sen soruyordun ya neler lazim diye
man braucht:
- 4x vesikalik resim (passtfoto)
- her iki kisi icinde ärtzliche bescheinigung dass man gesund und an keiner anstekenden krankheit erleidet (ist also ein atest)
- Aufenthaltsbescheinigung worauf steht dass ihr ledig seid
- kopie eurer türkischen ausweise vor und rückseite (konsolosluktada var kopierer)
- pass und türkischer ausweis

wenn ihr die habt seid ihr auf der sicheren seite bidaha gitmenize gerek yok ;)

xKaderimsin canim benim bu arada hayirli olsun eviniz :) cok sevindim sizin adiniza
ins. hersey gönlünüzce olur :)

hayirli olsuuuun...allah bir yastikta kocatmayi nasip etsin insallah...peki nikah kiyilirken waren eure familien auch dabei ?? weil du ja gesagt hast ihr habt antrag gestellt und am gleichen tag geheiratet??
allah nasip ederse haftaya bu zamanlar bende evli olacaaaaam...kesin cok güzel ve degisik bir duygudur
biz "alman" oldugumuz icin bizim nikah standesamt`da olacak ama insallah güzel olur :31:

Pammyyyyy Erzähl und alles wie hast du dich gefühlt habt ihr nur Evet gesagt o anda ne his etdin ben sanirim ruyada gibi olurum dann nach meine hochzeit werde ich wohl sagen Hö bitdimi :53::1: Wann kommen bilder ? ZSAEFMEAR<---- Merakli melahat :1: :17:

kizlaaarrr ben evlendiiiiiimmmmm :)))))
hihihi yani nikahimiz kiyildi
yildirim nikahi denebilir :D

konsoloslukta evlendik und wir haben an dem tag geheiratet an dem wir den antrag gestellt haben :52:
ayyyyyy cooook ani oldu ama cidden sabah gittik sonra ögleden sonra also um 15 uhr haben wir geheiratet :D

wooow neler kacirmisim ya ben bi kac gün yoktum hemen evlenen bile olmus :1:

hayirli olsun canim, cok cok mutlu olun insallah allah bi yastikta kocatsin :16:
senin dügün ne zamandi ya bu arada:26:

hayirli olsuuuun...allah bir yastikta kocatmayi nasip etsin insallah...peki nikah kiyilirken waren eure familien auch dabei ?? weil du ja gesagt hast ihr habt antrag gestellt und am gleichen tag geheiratet??
allah nasip ederse haftaya bu zamanlar bende evli olacaaaaam...kesin cok güzel ve degisik bir duygudur
biz "alman" oldugumuz icin bizim nikah standesamt`da olacak ama insallah güzel olur :31:

amiiiiiinnn hepimizi ins :34:
canim o zaman simdiden hayirli olsun :)) meine schwester hat im standesamt geheiratet und das war ganz schön nur das einziger 'problem' war yani böyle türklerdeki gibi evlilik cüzdani yok also die haben so ein papier bekommen worauf i.was gedruckt ist schön ihr seid jetzt verheiratet oldu :1:
ama yinede nikahi kiyan kisi baya evlilikle ilgili nasihat verdi das war total süß
eminim senin nikahinda harika gecer :34:

jaa unsere familien waren da yani herkesin teker teker aradim zor oldu ama auf dem letzten drücker war jeder da :46:
arkadaslarimiz fln gelemediler weil das viel zu spontan war zaten hazirlanmam icin birbucuk saatim vardi ich habs so knapp geschafft
son seyleri arabada yaptim :D

Pammyyyyy Erzähl und alles wie hast du dich gefühlt habt ihr nur Evet gesagt o anda ne his etdin ben sanirim ruyada gibi olurum dann nach meine hochzeit werde ich wohl sagen Hö bitdimi Wann kommen bilder ? ZSAEFMEAR<---- Merakli melahat

sorma yaaa ölüyodum kapida siramizi beklerken nisanlimla konusuyoduk über so ein video was mal die runde gemacht an in face
böyle bi cift nikah masasinda oturuyo sonra nikah memuru damada soru i.wie keine ahnung anne yada baba adi diye adamda heyecandan EVEETTT diye bagiriyo :60:
bende nisanlima diyodum sende öyle oluyormussun fln diye :D cok gülduk kapinin önünde ama icerde elim ayagim birbirine dolasti
tabi nikah memuru ilk önce bana sordu ach ich weiß nicht mal genau was er gesagt hat ich war zu aufgeregt :17:
ama iste sonunda nisanlimin ikinci ismini söyleyerek esiniz olarak kabul ediyomusunuz dedi 'ediyorum' dedim hihi
mein vater war total überrascht wegen dem namen cünkü hic duymamisti nisanlimin o ismini hihi :)
na jedenfalls nisanlimada sordu ayni soruyu oda kabul ediyorum dedi
dann haben wir i.wo unterschrieben
sonra adam yine biseyler dedi keine ahnung was :1:
sonradaaa evlili cüzdanini gelin hanima veriyorum dedi hihihi
zaten hala bende nisanlima vermedim resim cekinirken cok istedi ama beniiiimm dedim :D
bu kadarcik iste details genug? :34:

resimleride yüklemiim ya hihi onlar bende kalsin :33:

wooow neler kacirmisim ya ben bi kac gün yoktum hemen evlenen bile olmus

hayirli olsun canim, cok cok mutlu olun insallah allah bi yastikta kocatsin
senin dügün ne zamandi ya bu arada

tabi kiziiim sen gelmezsen evlenirim böle :D
amiiiin canim cok saol ins. hepimiz sevdiklerimizle cok mutlu ve huzurlu bi ömür geciririz :)
cok yakinda ya benim dügünüm :18: 22.04
also in 17 tagen :53: :52:

Son düzenleme:
amiiiiiinnn hepimizi ins :34:
canim o zaman simdiden hayirli olsun :)) meine schwester hat im standesamt geheiratet und das war ganz schön nur das einziger 'problem' war yani böyle türklerdeki gibi evlilik cüzdani yok also die haben so ein papier bekommen worauf i.was gedruckt ist schön ihr seid jetzt verheiratet oldu :1:
ama yinede nikahi kiyan kisi baya evlilikle ilgili nasihat verdi das war total süß
eminim senin nikahinda harika gecer :34:

jaa unsere familien waren da yani herkesin teker teker aradim zor oldu ama auf dem letzten drücker war jeder da :46:
arkadaslarimiz fln gelemediler weil das viel zu spontan war zaten hazirlanmam icin birbucuk saatim vardi ich habs so knapp geschafft
son seyleri arabada yaptim :D

sorma yaaa ölüyodum kapida siramizi beklerken nisanlimla konusuyoduk über so ein video was mal die runde gemacht an in face
böyle bi cift nikah masasinda oturuyo sonra nikah memuru damada soru i.wie keine ahnung anne yada baba adi diye adamda heyecandan EVEETTT diye bagiriyo :60:
bende nisanlima diyodum sende öyle oluyormussun fln diye :D cok gülduk kapinin önünde ama icerde elim ayagim birbirine dolasti
tabi nikah memuru ilk önce bana sordu ach ich weiß nicht mal genau was er gesagt hat ich war zu aufgeregt :17:
ama iste sonunda nisanlimin ikinci ismini söyleyerek esiniz olarak kabul ediyomusunuz dedi 'ediyorum' dedim hihi
mein vater war total überrascht wegen dem namen cünkü hic duymamisti nisanlimin o ismini hihi :)
na jedenfalls nisanlimada sordu ayni soruyu oda kabul ediyorum dedi
dann haben wir i.wo unterschrieben
sonra adam yine biseyler dedi keine ahnung was :1:
sonradaaa evlili cüzdanini gelin hanima veriyorum dedi hihihi
zaten hala bende nisanlima vermedim resim cekinirken cok istedi ama beniiiimm dedim :D
bu kadarcik iste details genug? :34:

resimleride yüklemiim ya hihi onlar bende kalsin :33:

tabi kiziiim sen gelmezsen evlenirim böle :D
amiiiin canim cok saol ins. hepimiz sevdiklerimizle cok mutlu ve huzurlu bi ömür geciririz :)
cok yakinda ya benim dügünüm :18: 22.04
also in 17 tagen :53: :52:

Morgen ist es bei mir auch so weit :21: ama ich bin garnicht aufgeregt...bakalim nasil gececek...konsolosluktaki nikahlar daha baska oluyor schon allein die atmosphäre ist ganz anders..
peki kim kimin ayagina ilk önce basti???? :1: dügünede az kalmis

Son düzenleme:
Morgen ist es bei mir auch so weit :21: ama ich bin garnicht aufgeregt...bakalim nasil gececek...konsolosluktaki nikahlar daha baska oluyor schon allein die atmosphäre ist ganz anders..

canim benim hic dert etme gayet güzel gecer eminim :)
yaa o ayaga basma konusunu ben heyecandan komple atlamisim :9:
diyorum ya ben mi orda oturuyordum bi baskasimi bilmiyordum hihi
biz nikahi düsseldorfda kiymistik yani ordaki konsoloslukta und das ist direkt am rhein
ordan resim cekinmeye inmistik orda aklima geldi
yaaaaaa dedim ben unuttum ayagina basmayi diyip ayagina bastim :9: sonra hatta bidaha bastim daha iyi tutsun diye :D
sen yarin unutmassin umarim :34:

hayirli olsun canim, bende eminim ki cok güzel gecer senin icin :)
cok degisik bisi oluyo o an, cabucak geliyo geciyo :) hayal mayal hatirliyosun herseyi :16:
valla benimkinin ayagi 44 nr olunca, dedim biz en iyisi ikimizde basmiyalim öyle anlastik :D

anammm az kalmis :18:
und heycan varmi heycan :D

ayy hic sorma ya ölüyorum :53:
bide annemler dügün arifesinde türkiye gezisi cikardilar kafayi yemek üzereyim
birkac gündür yoklar gelecek hafta sonu gelecekler ins.
bol bol kendimi sakinlestirmeye calisiyorum hersey iyi olucak diye bakalim hayirlisi

Veeeeeeeee dügün tarihim belli olduuuu :)

31.03.2013 allahin izniyl insallah :) dügün salon bakcaz tuttukmu tamamdir:)

Nikahimda Oktober 2012 :)

allahim insallah nasip eder ve güzel gecer hersey.. istiyen herkeze nasip eder insallah:)

evlenenlere simdiden mutluluklar diliyorum:)

allahim insallah nasip eder ve güzel gecer hersey.. istiyen herkeze nasip eder insallah:)

ayyy canim benim hadi hayirli olsun :46:
sonunda kavusacaksiniz :)
dügün tarihini simdiden belirlemeniz salon bakimindan cok iyi olmus
also ihr findet definitiv freie plätze :34:

Canimmmm:) ben buna cooook sevindim... Ne güzel yaa.. Seninkide belli oldu:)
Hayirli olsun :)

Canimmmm:) ben buna cooook sevindim... Ne güzel yaa.. Seninkide belli oldu:)
Hayirli olsun :)

cok tskler canim:) sonunda belli oldu evet =)) hehe allah hepimize nasip etsin insallah :nazar:

tarih belli oldugundan beri icim bir tuaf ama.. sukadar kaldi baba evinde diye üzülüyorum zaman zaman
normalmidir? yani sizdede oluyormu bu.. vaz gecmeyi bile aklima getirdim bi an okadar üzüldüm düsün.. :S

cok tskler canim:) sonunda belli oldu evet =)) hehe allah hepimize nasip etsin insallah :nazar:

tarih belli oldugundan beri icim bir tuaf ama.. sukadar kaldi baba evinde diye üzülüyorum zaman zaman
normalmidir? yani sizdede oluyormu bu.. vaz gecmeyi bile aklima getirdim bi an okadar üzüldüm düsün.. :S

normal canim.. ama sevdigin kisiyle olacaksin..
önemli olanda bu.. ve baba evinden güzel bir sekilde ayrilacaksin.. her zaman oraya gidebilirsin:)

ich habe mein Kinalik und bindalli am wochenende gekauft.... ayy cok güzel ya..
cok begenerek aldim ikisinideee:16:

önemli olanda bu.. ve baba evinden güzel bir sekilde ayrilacaksin.. her zaman oraya gidebilirsin:)

aynen canim xkaderimsinin dedigi gibi cok normal
ama daha cok erken geri saymak icin ya :) daha dur böyle düsünmek icin vaktin bol ;)
alisveris kismi en güzeli :))) bagimli oluyo insan hihi
hala biseyler almak istiyorum internette bol bol ne alabilirim diye bakiyorum hihihi:1:

xkaderimsin canim yaa sendede artik heyecan iyice artiyordur demii :1:
resim resim resim :) yani mümkünse :D

aynen canim xkaderimsinin dedigi gibi cok normal
ama daha cok erken geri saymak icin ya :) daha dur böyle düsünmek icin vaktin bol ;)
alisveris kismi en güzeli :))) bagimli oluyo insan hihi
hala biseyler almak istiyorum internette bol bol ne alabilirim diye bakiyorum hihihi:1:

xkaderimsin canim yaa sendede artik heyecan iyice artiyordur demii :1:
resim resim resim :) yani mümkünse :D

evet kizlar haklisininiz.. bunlari düsünmek icin cok zamanim ve vaktim var daha erken haklisiniz:)
simdi suanki stressimiz salon bulma stressi :)) bide 2 tane güzel wohnung bulduk uygun fiyata satin almak istiyoruz onlar bi bakmamiz lazim
ne zormus ya hepsi üst üste geliyor insallah sunlari bi haletsek gerisi gelir hayirlisiya:)
xkaderimsin sevindim canim gelinlik bakarsin artik :)

arkadaslaaaar olduuuudaaa bittiii artik bende evliyim :21::21::21: cok heyecanli coook güzel gecti
standesamt pek güzel olmaz diyordum ama das was sooo wunderschööööön...gercekten her genc kizin tadmasi gereken bir duygu :9
ama ben hala yeni soyismime alisamadim :1: zamanla alisirim insallah....artik sira dügünde

allah isteyen herkese nasip etsin :nazar:

Back