Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

hayirli olsun cnm viel spaß beim suchen
55 qm 700 das ist doch zu viel cnm ama stadtmitte ise dann ist das normal denk ich
biz 74 qm 600 warm veriyoruz. in welche stadt wollt ihr denn hinziehen??

Stuttgart taraflari.. Burda büyük firmalar var.. Daimler., bosch.. Usw..
Cok zor yaa... Zaten pek heveslenmedik o eve.. Wir werden sie auch nicht anschauen:)
Ich hoffe wir finden was besseres..... (

merhaba arkadaslaaaar

girmiyeli cok oldu buralara..yeni yeni arkadaslar katilmis ne güzel
ben aslinda sizden bir akil isteyecektim.. malum dügün tarihi yaklasiyor hazirliklar son sürat devam ediyor
benim sormak istedigim sey standesamt icin güzel bir elbise bakiyorum beyaz olsun istiyorum..basima bir aksesuar taktirmak istiyorum so was wie ein schleierhut (alt tarafa resim ekledim )...ama bizim nikahimiz aile arasinda olacak yani sirf benim ailem ve nisanlimin ailesi..nikahtan sonra yemege gitmeyi düsünüyoruz also haben nichts großes vor..
benim aklima takilan sey su...sac, bas, aksesuar cok mu abarti olur für sowas kleines???? ich komm mir bisschen komisch vor mich so vorzubereiten für 10 minuten standesamt oder was denkt ihr????

slm canim hayirli olsun ich finde,wenn du dein kleid und haare schlicht hast kannst du sowas am kopf tragen abartili olmaz,weil benim bi tanidigim vardi die hat das auch gemacht güzel olmustu

slm canim hayirli olsun ich finde,wenn du dein kleid und haare schlicht hast kannst du sowas am kopf tragen abartili olmaz,weil benim bi tanidigim vardi die hat das auch gemacht güzel olmustu

sagol canim darisi tüm bekarlarin basina insallah.....ich will nichts pömpöses sade bir elbise istiyorum saclarimida daginik sade bir topuz...aber ich will nicht das es übertireben rüberkommt weil ja nur die familien mitdabei sein werden

kismet canim mutlaka devam bakin, karsiniza güzel uygun birsey cikar insallah:)
iyi yapiyosun valla canim bende trden alicam herseyimi bindal nikah elbisesi (kinalik,gelinlik)weiß ich noch nicht kommt drauf an, augustda 3 haftaligina
gitcez allahin izniyle insallah:) bulursun yaa trde herseyin en güzeli var:)

Evet yaa.. Onun icin gidiyorum zaten... Bakalim neler varmis.. Nikah icin burda dogru düzgün birsey yok..
Gelinlik kinalik begendim burda.. Ama yinede bi bakcam orda:) insallah güzel birseyler bulurum/buluruz..
Sen gelinligini bu yazmi alacaksin?

ya ben aslinda gelinligi mannheimdan düsünüyordum herkez cok tasli abartili güzel seyler var diyor.. kinalik genauso
ama bilmiyorum daha konusulmadi.. auf jedenfall bindallimi ve nikah elbisemi alicam im august cünkü burda dedigin gibi güzel seyler yok
kina malzemeleri, sepeti vs, yatak örtüsü, bornoz takimi, supla, bohcaya koyulcak hediyeler bunlarin hepsini trden almayi düsünüyorum
gelinlikte olursa kampanyali falan cok uygun bulursak belki alinir mal schaun:)

slm canim öncelikle hayirli olsun :)
ben nikahta jeans, beyaz bluz und blazer giymegi düsünüyorum ve basimada auch so etwas ähnliches.
basta senin gibi beyaz yada beige bi elbise istiodum ama nisanlim ben takim pantolonu giymem, jeans und hemd und drüber blazer giyerim o kadar dedigi icin (inatci keci ) fazla süslenmemeye karar verdim.
demek istedigim, nisanlin da takim elbise giycektir sanirim. o öyle giyinip kusandiktan sonra sen yaninda fazla abarti durmazsin :)
giymezsende icinde kalir belki, bosver nasil istiosan öyle giyin bence

sagol canim
evet nisanlim anzug giyecek...bende icimde kalsin istemiyorum baskalarinda gördügümde cok hosuma gidiyor ve ömründe 1 kere yasacagim birsey..ama iste biryandanda cok mu abarti olur diye düsünüyorum sonucta yanimda arkadaslarim bile olmayacak standesamt nisanlimin oturdugu yerde olacagi icin ...sadece aileler olacak deswegen bana biraz übertireben geliyor.....
ama dedigin gibi icimde kalmasin ben yinede düsündügüm gibi yapacagim herhalde

mannheimda gercekten cok güzel seyler var.. ben kina elbisemi orda begendim.. türkiyede aynisini bulursam alirim.
ansonsten burdan alacam :)
gelinlikte iste daha karar veremedim, wie und was
bakacam iste..
nikahda hab ich vor schwarz weiß.. vielleicht noch mit spitze (ärmel)..

evet gercekten cok güzel seyler varmis.. tasli masli tam benlik:)
ben nikahta crem schwarz istiyorum knielang oder oberhalb knie ama siradan bir elbise degil muss an sich was besonderes habn.. bi bakarim:) gelinlik benimde bir fikrim yok ama gösterisli tasli olsun istiyorum :)
insallah ikimizde istedigimize göre biseyler buluruz canim :) cok heyecanli isler bunlar ya:)

Son düzenleme:

Creme ist auch seeehr schön.. Tek beyaz finde ich pers. nicht schön..
Iki renkli ist super:)
Ayy dedigin gibi ya.. bei mir 7 ay kaldi nikaha..
Zaman cooook cabuk geciyor..
Stressli zaman yaklasiyor.. Prüfunglardan korkuyorum.. Evimiz olacak diye heycanlaniyorum..
Karmakarisik..

jaa find ich genau so :) nur weiß find ich irgenwie zu klassisch :) gelinlik zaten bembeyaz olacak
ondan nikaha creme istiyorum insallah :) gercekten cok cabik geciyor zaman :)
allahin izniyle su gibi akar zaman ve hepimiz evlenirz :) aminn..
korkma canim lern fleißig dann schaffst du es bestimmt allahin izniyle:)
bi taraftan heyecan bi taraftan stress haklisin ama tatli telaslar ya insan bir hos oluyo ya

kizlar nasilsiniz? sevgililer gününüz nasil gecti ?? sürprizler varmiydi?

yarin türkiyeye ucuyorumm cok heycanliyim

Her freue mich für dich güle güle git gel insallah...

Ich bin erkältet und wir haben uns aus dem grund nicht getroffen und eins muss ich zugeben wir überraschen uns immer wieder der Tag bedeutet uns nicht viel...

Bu arada sizlerin sevgililer günü kutlu olsun :119:

selam iyiyim sen nasilsin? :) gözün aydin insallah hersey diledigin gibi olur canim:)

biz hep birbirimize süprizler yapariz normal günlerdede ama sevgililer gününüde kutluyoruz:)

nisanlim kalp seklinde güllerle cok güzel bir buket yaptirip yollamis yanindada cok romantik bir mektup :))

askim benim yaa bende romantik mektup yolladim:) o bide cicek yolladi
uzakta oldugumuz icin malesef böyle oldu.. simdi evli olsaydik ne süprizlerim olurdu ama
seneye insallah :)) 2 hafta sonra gidicem yanina askimin
cok seviniyoruuuuum:)) senin nasil gecti??

hepinizin sevgililer gününü kutlarim umarim bol romantizimli gecmistir:)

sevgililer günüm her günkü gibi gecti :) biz bu güne önem vermiyoruz kizlar bana sevgisini hergün gösterdigi icin

viel spaß in der Türkei cnm hayirlisiyla git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…